vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dayinin selami var osp$§%%&/!" (tu)
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mektup okutma sahnesi cok iyiydi ahaha dayinin bu postalari 10 numara oluyor hep
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 EY VAH! BUSTED. nasil yakalaaamistik saclarindan bahaaari. bahar eysan kahpesini cok güzel yakaladi. bi de bas asagi yatarken, tersten gördü ya görüntüsünü. süperdi.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dayının mektubu ve onu goturen bebe olaganustu basarılı bi sahneydi resmen kendini insan o pozisyona koyuyor abovvv diyor izlerken. O kısmın bi moviesi varsa linkleyin plz. Eyşan konusunda cortladı Ezel. İlk bölümden beri ilk kez kendini kaybetti ve onda da olabilecek en kötü sonuç oldu. VEYA plansız olarak belki de Bahardan kurtulmuş oldu görücez bakalım. Ali ile Bahar yakınlaşır ileride Ezel Aliyi belkide BAHAR ile olan aşkı yuzunden af eder malum Ali şimdiye kadar Cengiz gibi değil daha çok sevimli it rolündeydi yani Ezelden az ceza ile yırtması daha kolay. Eyşanda ahanda bu cocuk Ömerin dicek o da cezadan yırtacak. Cengiz bok yoluna giden tek kişi olacak ama o da o kiralık katile Dayının kızını anlatırım tehdidi ile hapishanede rahat bir nefes alıcak. Serdar ne olcak bi fikrim yok açıkcası.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Absolut said: Eyşan konusunda cortladı Ezel. İlk bölümden beri ilk kez kendini kaybetti ve onda da olabilecek en kötü sonuç oldu. VEYA plansız olarak belki de Bahardan kurtulmuş oldu görücez bakalım. Bana o iş kazara oldu gibi gelmiyor, neden herkese öyle gelmiş anlamadım. Akşamdan Bahar'ı eve çağıran kendisi sonuçta, kız sürpriz yapmadı ki. Ali'ye verdiği sözü tutmuş oldu, "doğru yönlendirmeyle kalbi kırık Bahar'ın Ali'ye koştuğunu düşün" gibi bir lafla ikna etmişti Ali'yi hatırlarsanız, olaydan sonra da Bahar "Ali götür beni burdan" diye ağladı direk. Eyşan'a da kardeşine göstere göstere ihanet etmenin acısını yaşatıp ondan da bir posta intikam almış oldu.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 evet de, ezel yine de cok üzüldü, planli olsaydi bu kadar üzülmezdi ki. sadece icindeki eysan askina yenik düstü, karsisinda birden onu görünce. sonucta eysanin gelmesi planli degildi, kapida görünce de sasirdi.
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kimse cengizin telefon konusmasını söylemiyor.adamı hemen unuttunuz.ama cengiz üzerinden dönecek şimdi dizi.dayının düşmanı cengize kancayı taktı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 1231aswf o ghost tetikçi bencede cengiz için oradaydı. dayının rakibi cengizi yanına çekicek işler sarpa sarıcak yoksa dizinin çok çok 10 bölümlük canı kalır.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://img11.imageshack.us/img11/4598/ezel25bolumtcdavisnapsh.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=108859012489637&ref=mf
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 vaniLLe said: evet de, ezel yine de cok üzüldü, planli olsaydi bu kadar üzülmezdi ki. sadece icindeki eysan askina yenik düstü, karsisinda birden onu görünce. sonucta eysanin gelmesi planli degildi, kapida görünce de sasirdi. Üzülüyor da "naptım ben" diye üzülüyor, planlamamaktan çok masum Bahar'ı bu kadar üzdü diye pişman oldu gibi geldi bana.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hmm evet o da var ama eysanin gelcegi belli degildi ki.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O kadarı da "geleceğini biliyordum ben kesin" temalı izleyiciyi şaşırtma payı olarak kalabilir bence :p Neyse bakıcaz işte.
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Süper bölümdü. benim anlamadığım reytinglerde Türk Malı nasıl geçiyor Ezeli? Sadece eRkeklere Abi o son sahnelerde bel bölgesinde kıpraşımlar yaşayan tek kişi ben miyim yahu:S?
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 recep ivediki 4 milyon izliyorsa türk malıda götürür karakter recep ivedikin kılsızı ve çok kötü bir dizi
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hayır avrupa yakasındaki şahika karakterini biraz degiştirip koymuşlar ailenin cocuklarında da iş yok.hani dizi elle tutulur bir yanı yok ama haberturkte ki dizi yorumcusu abim bile mukemmel komedi diye anlatırsa diziyi ısrarla.normaldir izlenmesi :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 recep ivediğin dizisi olsa bu kadar benzer di işte, aynı aptal hareketler felan türk malı topiğine de yazmıştım çıktığı ilk hafta
Öne çıkan mesajlar