tellos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oyun yapmaktan takip edemiyoruz lan oyunlardan arada bizimde haberim olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ezel intikam olayını iyice abarttı.ne işi var lan hapishanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ara ara dialoglar çok iyi olsada genel olarak bi baygınlık var dizide.serdar ezel diyalogu.tefonun oyunculuk ztn baya iyi.cengiz döktürdü zaten.yani ben aglicaktım cengize.tamam lan şaka dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: bahara cidden uyuz oldum ya.tamam o etekle birlikte baya bi gideri olmus ama karakter olarak igrenc bir tipi oynuyor.ben ezel olsam BSG artık bahar yürü git lan bi rahat bırak derdim :) reklamdan sora bitti dimi direk.izlemedim bsg dedinde bahar bugunkü saç modeliyle büyüyünce bsg deki roslin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 spo hapishanenin bi dekor olması falan çıkarsa? Ya da ömerin içeri girdiği hapsihane bile dekor olup, her şey çok çok büyük bi oyunsa? bu dizi 23423 sezon gider edit: evet eksiden okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: cengiz döktürdü zaten.yani ben aglicaktım cengize.tamam lan şaka dicektimbende üzüldüm aslında başta ama metroda o kadar şeye rağmen karıya sarkıntılık yaptığını görünce geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ahaha hakkaten ya adam o an bile kayıtsız kalamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tabi burda eyşanın da suçu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Lan ilk beş dakikada şok oldum ne yabmışlar aq.. izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kahvehanemize hoşgeldin karasakal. biz de seni bekliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 off hakkaten güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Lan bu ne:D Tartışmasız bu bölümüyle izlediğim en iyi türk dizisi ünvanını iyice sağlamlaştırdı. Lost mu ezel mi deseler, ezel derim Öle yani süper lan dizi. de, sonda, ezel napıyor orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ezelin kardeşini, Aşkı Memnudaki Beşiri birde 24de Jackin kızını bi bidona tıkıp denize atmak istiyorum resmen. Bu arada Ezelin falan hapiste olması hep plana göre. İçeride acı çekmesini görmek istiyor Cengizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ShadowFax said: spo hapishanenin bi dekor olması falan çıkarsa? Ya da ömerin içeri girdiği hapsihane bile dekor olup, her şey çok çok büyük bi oyunsa? bu dizi 23423 sezon gider edit: evet eksiden okudum ezelin dekor olduğunu söyledim ama ömerinki de olmaz artık ramismi yapıcak herşeyi oldu bide ömer ramisin oğlu olsun kadın kör olmadan önce ramisten hamile kalsın bak sen bi senede burdan uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Omerinki ciddi hapisti ya Ezelden evvel kaç kişiyi denemiş falan dayı ayrıca TVler gazeteler yazdı hapishane yangınını vsvs. Dayı ile ezelin annesi arasında da bişi olamaz cunku teyze sesinden tanırdı dayıyı konusurken. Buyuk ihtimal dayı cengizi kendine benzetirken EZELide dusmanına benzeterek ilerisi için potansiyel bir cengizi durdurabilecek insan yarattı. Amaç dayı ve dusmanının simdiden ufak bir kopyalarını yaratmak vs vs svs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 23.Bölüm Geçen hafta Ezel'i son bölümden sonra izlememeye karar vermişken, dün yayınlanan yeni bölümünü duyduğum yorumlardan ötürü izlemeye karar verdim ve gerçekten şahaneydi. Pek çok kişi bahsediyor dizide Lost'tan detaylar, Prison Break'ten bazı şeyler var falan diye. Nitekim, ben de izlerken bunu bugün epey hissettim. Fakat, kesinlikle bunu iyi anlamda söylüyorum. Bölüme gelelim dünkü; hapishane sahnesi herkesi dumur eden andı, beni bugüne kadar Ezel'de en çok şaşırtan şeydi bu sahne. Fakat bunun plan olduğu da çok açık. Ezel, fazlasıyla rahat hapishanede ve bir korkusu yok. Biliyoruz ki birkaç ay önce Ezel, hapishaneyi ziyaret ettiğinde epey tedirgin olmuştu. Muhtemelen bu sefer ki bir oyun olmalı ki Ezel tedirgin olmasın. Yalnız işte bir eleştirim olacak. Yani intikam evet, alıyorsun da yani çok uzadı bu olay. Ezel bir gün çıksa "hergün böyle oyunlar oynayacağım falan" dese bir şey demeyeceğim de artık yani bir noktaya varılmalı dizide. Ancak, ben Cengiz karakterine bayılıyorum, sanırım bu arkadaşın ismi Yiğit Özgür'dü, muhteşem bir oyunculuk sergiliyor. Keşke Ezel ve Cengiz bir araya tekrardan gelse diyorum, gerçekten en azından. Ezel, Ömer'den çok ama çok farklı. Her ne kadar Ezel'in gelişimini gösteren birkaç flashback görsek de, ben bunu yeterli bulmamaktayım. Ezel'in ufaktan karanlık tarafa yönelişini göstermeleri gerek. Çünkü, Ömer dediğimiz karakter fazla saftı, normal, vasat bir vatandaşa göre. Ezel ise gerçekten zeki bir adam. Bu haftaki bölümde Ezel ile Serdar'ın konuşma sahnesi de mükemmel ve doğaldı. Her nedense o sahne de Ezel, "Black Smoke" gibi geldi bana. :) Gerçekten hallerine, tavrına bakın, o sahneyi mümkünse tekrar izleyin Youtube'da. Yani her şeyi bilen, başına bir şey gelmeyeceğini hisseden flocke gibiydi Ezel. Benim en büyük merakım gelecek sezon... Dayının konusuna odaklanacağız muhtemelen. Fakat Ezel'in yeri ne olacak? İçimden bir his dayı Ezel ve Cengiz'i ortak bir plana çekmeye çalışıyor diyor. Bir de anlayamadığım bir şey var. Şu 1 ay sonrasına daha gitmedik sanırım eğer bir şey kaçırmadıysam. Yani Cengiz'in müebbet hapse mahkum olacağı sahneyi bir kez daha mı izleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 cengize silahı tutturdular ceketi giydirdiler hal halı da ezel takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 spo @forgiver sanmıyorum öyle olsaydı eyşan a saldırmazdı mahkemede + cezaevinde ezel i görünce tepki verirdi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tefo olayı saçma oldu abi ben anlamadım tefo'yu niye vurdu ali. yani madem öldürmiyceksin ha vurmuşun ha sağlam dövmüşün... adamın ölüsünü cengize göstermedikten sonra vurmak ve dövmek arasında fark ne? vurduk sonra doktora götürdük mü diycen yani öyle şey mi olur ya? bana baya saçma geldi açıkçası... ha vurup yaralı bi şekilde cengize mi göstercek? o da saçma. yani kan kaybediyo adam ölmezse direkt isa zaten... ha ölmese bile nedir yani al yaralı tefo ama öldürmeye yüreğim el vermedi mi? çok saçma oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bir ihtimal cengiz gerçekten hapse girmiş ve girdiği anda da şizofrene bağlayıp hayali bir arkadaş olarak ezeli yanında yaratmış olamazmı? cengiz gibi bir adamın hapse girmesi aklını yitirmesine direk sebebp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 TEfoyu vurma sebebi cangizin tefo dayak yedi o yuzden bırakmış bebeyi dayıya diyemeyecegi icin. Bak vurmuslar dovmusler canını zor kurtarmış diyip geri alabilmek için tefoyu içeri. Serdar ile muhabbeti superdi ezelin hakkaten ama hala ondan buyuk bir oyun bekliyorum belkide hepsi olan hersey yani ezelin ben oyun yapıyorum cengize diye dusunmesi serdarın bir oyunudur. Dizideki en tehlikeli adam hala Ali bence yani digerleri gibi oyun moyun oynamıyor. Sevmedimi gidiyor vuruyor temiz ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dizinin sonu son reklamdan sonra kaçırdım önemli bişey oldu mu nasıl bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sanırım hapiste başka bir olay daha olucak.atı vurdu diye müebbet hapis vermezler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sonu için http://www.youtube.com./ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 izleyemiyorum işyerinde izleyebilsem izlerdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar