Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Red said:

bahara cidden uyuz oldum ya.tamam o etekle birlikte baya bi gideri olmus ama karakter olarak igrenc bir tipi oynuyor.ben ezel olsam BSG artık bahar yürü git lan bi rahat bırak derdim :)

reklamdan sora bitti dimi direk.izlemedim

bsg dedinde bahar bugunkü saç modeliyle büyüyünce bsg deki roslin olacak
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

spo

hapishanenin bi dekor olması falan çıkarsa?

Ya da ömerin içeri girdiği hapsihane bile dekor olup, her şey çok çok büyük bi oyunsa?

bu dizi 23423 sezon gider

edit: evet eksiden okudum

ezelin dekor olduğunu söyledim ama ömerinki de olmaz artık
ramismi yapıcak herşeyi oldu bide ömer ramisin oğlu olsun
kadın kör olmadan önce ramisten hamile kalsın bak sen bi senede burdan uzar
Sosyal ağlarda paylaş

Omerinki ciddi hapisti ya Ezelden evvel kaç kişiyi denemiş falan dayı ayrıca TVler gazeteler yazdı hapishane yangınını vsvs.
Dayı ile ezelin annesi arasında da bişi olamaz cunku teyze sesinden tanırdı dayıyı konusurken.
Buyuk ihtimal dayı cengizi kendine benzetirken EZELide dusmanına benzeterek ilerisi için potansiyel bir cengizi durdurabilecek insan yarattı. Amaç dayı ve dusmanının simdiden ufak bir kopyalarını yaratmak vs vs svs olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

23.Bölüm

Geçen hafta Ezel'i son bölümden sonra izlememeye karar vermişken, dün yayınlanan yeni bölümünü duyduğum yorumlardan ötürü izlemeye karar verdim ve gerçekten şahaneydi. Pek çok kişi bahsediyor dizide Lost'tan detaylar, Prison Break'ten bazı şeyler var falan diye. Nitekim, ben de izlerken bunu bugün epey hissettim. Fakat, kesinlikle bunu iyi anlamda söylüyorum.

Bölüme gelelim dünkü; hapishane sahnesi herkesi dumur eden andı, beni bugüne kadar Ezel'de en çok şaşırtan şeydi bu sahne. Fakat bunun plan olduğu da çok açık. Ezel, fazlasıyla rahat hapishanede ve bir korkusu yok. Biliyoruz ki birkaç ay önce Ezel, hapishaneyi ziyaret ettiğinde epey tedirgin olmuştu. Muhtemelen bu sefer ki bir oyun olmalı ki Ezel tedirgin olmasın. Yalnız işte bir eleştirim olacak. Yani intikam evet, alıyorsun da yani çok uzadı bu olay. Ezel bir gün çıksa "hergün böyle oyunlar oynayacağım falan" dese bir şey demeyeceğim de artık yani bir noktaya varılmalı dizide. Ancak, ben Cengiz karakterine bayılıyorum, sanırım bu arkadaşın ismi Yiğit Özgür'dü, muhteşem bir oyunculuk sergiliyor. Keşke Ezel ve Cengiz bir araya tekrardan gelse diyorum, gerçekten en azından.

Ezel, Ömer'den çok ama çok farklı. Her ne kadar Ezel'in gelişimini gösteren birkaç flashback görsek de, ben bunu yeterli bulmamaktayım. Ezel'in ufaktan karanlık tarafa yönelişini göstermeleri gerek. Çünkü, Ömer dediğimiz karakter fazla saftı, normal, vasat bir vatandaşa göre. Ezel ise gerçekten zeki bir adam.

Bu haftaki bölümde Ezel ile Serdar'ın konuşma sahnesi de mükemmel ve doğaldı. Her nedense o sahne de Ezel, "Black Smoke" gibi geldi bana. :) Gerçekten hallerine, tavrına bakın, o sahneyi mümkünse tekrar izleyin Youtube'da. Yani her şeyi bilen, başına bir şey gelmeyeceğini hisseden flocke gibiydi Ezel.

Benim en büyük merakım gelecek sezon... Dayının konusuna odaklanacağız muhtemelen. Fakat Ezel'in yeri ne olacak? İçimden bir his dayı Ezel ve Cengiz'i ortak bir plana çekmeye çalışıyor diyor.

Bir de anlayamadığım bir şey var. Şu 1 ay sonrasına daha gitmedik sanırım eğer bir şey kaçırmadıysam. Yani Cengiz'in müebbet hapse mahkum olacağı sahneyi bir kez daha mı izleyeceğiz?

Sosyal ağlarda paylaş

tefo olayı saçma oldu

abi ben anlamadım tefo'yu niye vurdu ali. yani madem öldürmiyceksin ha vurmuşun ha sağlam dövmüşün... adamın ölüsünü cengize göstermedikten sonra vurmak ve dövmek arasında fark ne? vurduk sonra doktora götürdük mü diycen yani öyle şey mi olur ya? bana baya saçma geldi açıkçası... ha vurup yaralı bi şekilde cengize mi göstercek? o da saçma. yani kan kaybediyo adam ölmezse direkt isa zaten... ha ölmese bile nedir yani al yaralı tefo ama öldürmeye yüreğim el vermedi mi? çok saçma oldu ya

Sosyal ağlarda paylaş

TEfoyu vurma sebebi cangizin tefo dayak yedi o yuzden bırakmış bebeyi dayıya diyemeyecegi icin. Bak vurmuslar dovmusler canını zor kurtarmış diyip geri alabilmek için tefoyu içeri.
Serdar ile muhabbeti superdi ezelin hakkaten ama hala ondan buyuk bir oyun bekliyorum belkide hepsi olan hersey yani ezelin ben oyun yapıyorum cengize diye dusunmesi serdarın bir oyunudur.

Dizideki en tehlikeli adam hala Ali bence yani digerleri gibi oyun moyun oynamıyor. Sevmedimi gidiyor vuruyor temiz ohhh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...