Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ATV'yi unuttum lan hakkaten eheh, pardon. ATV'de de 9. Bölüm diyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gençler kaçırmayın birazdan özet başlıcak.yok sananlar sanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başladı an itibariyle yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aborey, flashforward işine girmişler, tahminen 1 aya sezon finali yapar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha direk farkettirdi bölüm kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 crit cıktı ilk dakikaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yukardaki mesaj gibi olacak tabi.göremiyeceğiz bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hiç sevmiyorum bi ileri bi geri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu cengiz adamım ya.o kazansın bu savaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eyşana kırmızı çok yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 az daha dolgun olsa güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 serdarın tasmasını çekti biraz ezel ama bu serdar durmaz hiç bi şekilde bide 2 teorim var sezonun sonu için flashforwarddan gördüğümüz kadarıyla ezel de içerdeydi hoşgeldin felan dedi, eğer soygun davasını tekrar açıyorlarsa ezel de ömer olduğunu felan açıklıyosa o da girmiş olabilir içeri, sora tabi deliller vs ama daha büyük olasılıkla tamamen farklı bir suçtan içeride olacaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ariim ben seni o zaman ahah serdar ya serdar-ezel dialogu iyiydi baya.ama tabiki eyşanın okul cıkısı kırmızı kıyafetle yurusunun onune geçemez o fermuarı açmak için insan ruhunu teslim eder.nasıl fizik lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://i41.tinypic.com/24cdund.jpg videosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kadın bakkala da mini etekle gidiyor tahminen, madem bacak var aga sergilerim ben bu bacakları der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mahkeme ceza evi falan ya düzmece ise yine bu adam açık artırmayı yaptı sonuç olarak düzmece mahmeyimi yapamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha ya.hemen nasıl nete düşüyor lan resim olarak güzel durmuyor.video lazım.yürüyüş kalpten goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu ne hız arkadaş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mahkeme cezaevi düzmece değil bu arada günün sonunda tefoyu dayı dövdürüp vurduruyor ama ölmez heralde tırt bi kurşun yarasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eyşanla bahar kombosu efsaneydi bu bölüm yalnız oyun oyun iyice playstation yapmışlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tefoyla ali iyiydi ahaha bu arada dizi saçmalıomu yoksa güzel mi karar veremedim.oyun oyun sıktı gibi sanki.ezelin ne işi var orda.niye yani.tamam muhtemelen haftaya ogrenicez ama saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kafa oldu 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cansu Dere akıyor abiler... Kırmızı bu kadar mı yakışır yau! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ezel baharı yüklemese bari kazara, pembe diziye dönmesin olay yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bahara cidden uyuz oldum ya.tamam o etekle birlikte baya bi gideri olmus ama karakter olarak igrenc bir tipi oynuyor.ben ezel olsam BSG artık bahar yürü git lan bi rahat bırak derdim :) reklamdan sora bitti dimi direk.izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar