Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sefer dayı harbiden gidiyor dedim ama adam yaptı gene yapacağını.müthiş gidiyor dizi.bu ruslar ne ayak acaba çok merak ettim :P

birde dayı ezeli kendi yerine geçmesi için bu kadar kasıyor.o yüzden ailesine dönmesini istemiyor bence.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti

kim cıkıcak bi eksi bişi bulcak derken...

bence güzeldi. geriye dönüp tekrar anlatmasıda çok şıktı.
Mesaj tarihi:
3 4 bolum arkadaşların anlattıklarıyla super dizi die dusunuodum. sonradan 1 2 bolum izledim gayet guzel gibiydi ama biraz once yeni bolumu gordum cok kotu bi dizi olmus resmen. acayip bayıktı. hele o dayı elemanın telefonla konusup oldurttuğu adamın olduğu bolum.
Mesaj tarihi:
bence kötü bir bölüm oldu. fazla zorlama geldi bana. açıkçası dizide yeni olan bir şey olmuyor. ilk başlarda çok hızlı giden intikam planı bir anda bitecekken uzadı ve şimdi dizide çok yavaş ilerliyor. artık şu dayının sırrıyla ezel'in durumu birleştirilse de şöyle ortaya önemli bir durum çıksa diyorum, yoksa sıkıcı olmaya başlayacak.
Mesaj tarihi:
bölümün lafı

sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için lafıydı bence

bu arada bence intikam şimdi başlıyor

cengiz-serdar ezel-eyşan-ali-(dayı)

dayıyı paranteze alalım onun intikamı ayrı :)
Mesaj tarihi:
dayı bitirdi olayı. yeminle bitirdi. dizinin adı ezel ama yalandan yani sölim. dizinin adının RamiZ olması gerek :D

DAYIMMM BENİMM CANIM DAYICIM eheh raconuna, şiirine, şekline kurban olduum
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Sparkcaster said:

senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti

kim cıkıcak bi eksi bişi bulcak derken...

bence güzeldi. geriye dönüp tekrar anlatmasıda çok şıktı.

aynen bencede cok guzel islenmis,
Mesaj tarihi:
yine gereksiz artistlikler , dayı o kadar adamın arasına girip telefonu konferans moduna alıp herifi öldürtüşünü dinletirken ordaki adamlarda gaza gelip uleaaanqq diye beynine beynine verse mermiyi ne bok yiyecekti ?
Mesaj tarihi:
Güzel bölümdü hakkaten ama en sevimli sahne bence dayı sofraya oturduktan sonra agzına peynir mi ne atıp guzelmiş zahmet etmişssin gibi bi laf edip sonra kıl kıl gülmesiydi.
  • Yeni Oluştur...