Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kaçıncı bölümdü bu, baştan bütün bölümleri çekip izlesemmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yine vermediler fragmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 valla tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 CusTodeM said: bu bölümde hafif geldim eheuhauh(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu sefer dayı harbiden gidiyor dedim ama adam yaptı gene yapacağını.müthiş gidiyor dizi.bu ruslar ne ayak acaba çok merak ettim :P birde dayı ezeli kendi yerine geçmesi için bu kadar kasıyor.o yüzden ailesine dönmesini istemiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bence ailesine şimdi yaklaşırsa çakacaklar olayı ki cengiz çakmaya başladı. Ondan istemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sparkcaster said: senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti kim cıkıcak bi eksi bişi bulcak derken... bence güzeldi. geriye dönüp tekrar anlatmasıda çok şıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sparkcaster said: senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti abi 2 saatlik dizi boş boş dolduruyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cidden çok uzun dizi. hadi bu bölüm neysede kötü bi bölüm oldumu hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 3 4 bolum arkadaşların anlattıklarıyla super dizi die dusunuodum. sonradan 1 2 bolum izledim gayet guzel gibiydi ama biraz once yeni bolumu gordum cok kotu bi dizi olmus resmen. acayip bayıktı. hele o dayı elemanın telefonla konusup oldurttuğu adamın olduğu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 türk piyasasında para kazanabilmeleri için bunları çekecez yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence kötü bir bölüm oldu. fazla zorlama geldi bana. açıkçası dizide yeni olan bir şey olmuyor. ilk başlarda çok hızlı giden intikam planı bir anda bitecekken uzadı ve şimdi dizide çok yavaş ilerliyor. artık şu dayının sırrıyla ezel'in durumu birleştirilse de şöyle ortaya önemli bir durum çıksa diyorum, yoksa sıkıcı olmaya başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bölümün lafı sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için lafıydı bence bu arada bence intikam şimdi başlıyor cengiz-serdar ezel-eyşan-ali-(dayı) dayıyı paranteze alalım onun intikamı ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dayı bitirdi olayı. yeminle bitirdi. dizinin adı ezel ama yalandan yani sölim. dizinin adının RamiZ olması gerek :D DAYIMMM BENİMM CANIM DAYICIM eheh raconuna, şiirine, şekline kurban olduum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ShadowFax said: Sparkcaster said: senaryo işleniş güzel de, aptala anlatır gibi flashback yapması bu ne lan dedirtti kim cıkıcak bi eksi bişi bulcak derken... bence güzeldi. geriye dönüp tekrar anlatmasıda çok şıktı. aynen bencede cok guzel islenmis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hakkaten çok iyiydi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oha insanlar bölümü beğenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yine gereksiz artistlikler , dayı o kadar adamın arasına girip telefonu konferans moduna alıp herifi öldürtüşünü dinletirken ordaki adamlarda gaza gelip uleaaanqq diye beynine beynine verse mermiyi ne bok yiyecekti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 simdi gotunde sonrasi korkusu olunca, oyle counter strike oynar gibi bosaltamiosun mermiyi tabii.. iyiydi bu bolum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Güzel bölümdü hakkaten ama en sevimli sahne bence dayı sofraya oturduktan sonra agzına peynir mi ne atıp guzelmiş zahmet etmişssin gibi bi laf edip sonra kıl kıl gülmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yine güzel bir bölüm geliyor gibi.fragmanda klasik ters köşeler mevcut ezel fragman facebuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu fragmanda gösterdikleri her şey için de fake atarlarsa yuh derim artık bu da ayrı bir sanat aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar