CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hee bu hayal etti de hatırladı dimi geçmişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 CaNNi said: Ne oldu da çaktı bu adam olayı. Kaçırdım orasını açık artırmadaki halhal ayağındaydı ezel takti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 böyle olacağı bariz belliydi, çok tek düze ilerliyor ya senaryo gayet kötü bir bölümdü. yiğit özşener bölümü sürükleyen tek isim oldu gözümde, çok harika oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hadi bee ahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lost harici hemen hemen der dizi filmde ne olcagını biliyoruz.öyle izlersek herşeyi işimiz var :).maykıl scofield hapisten kaçıcak işte mantıgıyla izlersek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ezel ölmeyecek mesela asfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haddi beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahahha ömer oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sizce de ezel biraz fazla overrated degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben beğendim bölümü ya önceki bölümlere göre sönüktü biraz ama güzeldi genede.bi ara şebnem acaba sattımı lan dedim ama sonra geçti.birde şebnem ne taş karıymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 DAZD!NGO said: sizce de ezel biraz fazla overrated degil mi? türkçe söyle arkadaş türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 DAZD!NGO said: sizce de ezel biraz fazla overrated degil mi? mesele ezelin overrated olmasıysa kardeş, gider lost'u izleriz. ama mesele ezelin overrated olması değil. kardeeeeeeeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arkadaşım ilk bölümünde kıbrıs artemis hoteldeki çekimde oynamıştı. Çok taş karı hatun valla :) Cansu çok inceymiş ama bilibilileri iyimiş addasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 noluyoruu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi bidahaki bölümde cenzgiz ezeli arabadan indirip ezel o adam kim o adam kim die ağlıcak falan bence şimdi öğrenirse ezelin cansuyla 3G li bağlantıya geçtiğini kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ki ezel daha normal G li bağlantıyada geçemedi de neysse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayı neyin peşinde hayla anlamadım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayının fikstür avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayı ali ağaoglunun peşinde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahaha aynen lan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 O diil de bişeye dikkat ettim bi sahnede kar var hemen sonraki sahnede günlük güneşlik adamlar sunroofu açmış takılıolar saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 leman dergisi 95 yılındandı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Brook said: O diil de bişeye dikkat ettim bi sahnede kar var hemen sonraki sahnede günlük güneşlik adamlar sunroofu açmış takılıolar saçma olmuş bu olabilir.yakın semtlerde kar yağarken yağmayan yerler olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yağmasa bile en azından sunroof açıcak kadar sıcak olabileceğini sanmıyorum aynı şehrin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kötü adamların oyunculuğu olmasa bu dizi izlenmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar