Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spo

muhteşem bölümdü, fakat ben ilginç bir detay söylemek istiyorum. cengiz ezel'in ömer olduğunu okudu bence o notta. biraz dikkatli izleyince en azından bana öyle geldi. ileriki bölümlerde kesinlikle bu durumun yansıtılıp bir flashback yapılacağını düşünüyorum.

Mesaj tarihi:
Süper Baba gibi 1-2 diziyi çıkartırsak, iddia ediyorum Türk Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir.

O kadar heroes, House ve diyorum ama, onların ayarında bir dizi çıkarabileceğimizi gördüm..
Mesaj tarihi:
Red said:

yannız tefonun dayının yanındaki konusması çok iyiydi.aglicaktım yani sanki gerçekten öldürmüş gibi inandım :)

kesinlikle +1 abi, inanilmaz iyi oynadi adam ya.. gercek olsa bu kadar olurdu herhalde ya..
Mesaj tarihi:
Llama said:

ya bişey dicem bu ilk başlarkenki
ramisin kadının elindeki çerçeve ne ayak kimin resmi göremedim ben

ben de tam göremedim sonra da belki de görmemizi istemiyolar diye düşünüp merak etmemeye çalıştım =) ama oğullarının resmi tahminimce.
Mesaj tarihi:

ileriki bölümlerle ilgili ağır spo

ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz

bölümle ilgili spo

ramiz ömere babasının hayrına yardım etmiyo, onun da hesapları var

Mesaj tarihi:
Mezarında 3.oğlı ali yazıyo ama 1980 olarak gösterio ali'nin 80li olması nerdeyse imkansız.

bide yazılanları okumadım ama en beğenmediğim bölümüydü bu.
Mesaj tarihi:
Evr said:

Dantes yatırım kimsenin dikkatini çekmemiş ilginç göndermemi yapmış acaba :)

Benim çekti, öyle değişik huyları var adamların :) O filmde başrolü oynayan adamın adı James Caviezel mesela. Bayraktar da yönetmenin soyadı. "Dantes yatırım" çıktı bir de :p

Göndermedir bence bariz, yani dandik bir kartona isim bulamayıp da açıp romandan çalacak değiller.
Mesaj tarihi:
RayCharles said:

ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz

ezel istedi diye öldürmedi önceki bölümlerde

eyşan
http://img34.imageshack.us/img34/3743/bscap0016ay.jpg
Mesaj tarihi:
forgiver said:

RayCharles said:

ezel istedi diye öldürmedi önceki bölümlerde

eyşan
http://img34.imageshack.us/img34/3743/bscap0016ay.jpg

off ya dün dizi izlerken bu sahne cıktı aniden bi anda öyle düsünceler geldi ki kelimelere dökmek istedim a..... s..... die ama yapamadım cünkü tatildeydm ve aileyle beraber izleniyordu dizi :(
  • Yeni Oluştur...