tellos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 müthiş muhteşem muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 spo muhteşem bölümdü, fakat ben ilginç bir detay söylemek istiyorum. cengiz ezel'in ömer olduğunu okudu bence o notta. biraz dikkatli izleyince en azından bana öyle geldi. ileriki bölümlerde kesinlikle bu durumun yansıtılıp bir flashback yapılacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yannız tefonun dayının yanındaki konusması çok iyiydi.aglicaktım yani sanki gerçekten öldürmüş gibi inandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya bişey dicem bu ilk başlarkenki ramisin kadının elindeki çerçeve ne ayak kimin resmi göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Süper Baba gibi 1-2 diziyi çıkartırsak, iddia ediyorum Türk Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir. O kadar heroes, House ve diyorum ama, onların ayarında bir dizi çıkarabileceğimizi gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Red said: yannız tefonun dayının yanındaki konusması çok iyiydi.aglicaktım yani sanki gerçekten öldürmüş gibi inandım :) kesinlikle +1 abi, inanilmaz iyi oynadi adam ya.. gercek olsa bu kadar olurdu herhalde ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dantes yatırım kimsenin dikkatini çekmemiş ilginç göndermemi yapmış acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Llama said: ya bişey dicem bu ilk başlarkenki ramisin kadının elindeki çerçeve ne ayak kimin resmi göremedim ben ben de tam göremedim sonra da belki de görmemizi istemiyolar diye düşünüp merak etmemeye çalıştım =) ama oğullarının resmi tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3 aylık bebek resmi yahu nerden tanıcaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hah işte ben onu da göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ileriki bölümlerle ilgili ağır spo ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz bölümle ilgili spo ramiz ömere babasının hayrına yardım etmiyo, onun da hesapları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 evet biliozki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mezarında 3.oğlı ali yazıyo ama 1980 olarak gösterio ali'nin 80li olması nerdeyse imkansız. bide yazılanları okumadım ama en beğenmediğim bölümüydü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Evr said: Dantes yatırım kimsenin dikkatini çekmemiş ilginç göndermemi yapmış acaba :) Benim çekti, öyle değişik huyları var adamların :) O filmde başrolü oynayan adamın adı James Caviezel mesela. Bayraktar da yönetmenin soyadı. "Dantes yatırım" çıktı bir de :p Göndermedir bence bariz, yani dandik bir kartona isim bulamayıp da açıp romandan çalacak değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 RayCharles said: ileriki bölümlerle ilgili ağır spo ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz ezel istedi diye öldürmedi önceki bölümlerde eyşan http://img34.imageshack.us/img34/3743/bscap0016ay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 forgiver said: RayCharles said: ileriki bölümlerle ilgili ağır spo ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz ezel istedi diye öldürmedi önceki bölümlerde eyşan http://img34.imageshack.us/img34/3743/bscap0016ay.jpg off ya dün dizi izlerken bu sahne cıktı aniden bi anda öyle düsünceler geldi ki kelimelere dökmek istedim a..... s..... die ama yapamadım cünkü tatildeydm ve aileyle beraber izleniyordu dizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragman çıkmış bu bölümde baya oynaşıyor yeğenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az kaldı heycanlandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 özet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uzun olmıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://kondomprezervatif.com/img/p/13585-668-thickbox.jpg belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saatler olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayının düşmanı belli oldu.ağaoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi açık artırma bi 10k, bi 25k bi de 50k die artıyor lan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Sonraki 29.sayfa (Toplam 128 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 forgiver said: RayCharles said: ileriki bölümlerle ilgili ağır spo ali ramizin oğlu, bölümü tekrar izlerseniz ramizin aliyi bitirmemek için ne kadar kastığını görceksiniz ezel istedi diye öldürmedi önceki bölümlerde eyşan http://img34.imageshack.us/img34/3743/bscap0016ay.jpg off ya dün dizi izlerken bu sahne cıktı aniden bi anda öyle düsünceler geldi ki kelimelere dökmek istedim a..... s..... die ama yapamadım cünkü tatildeydm ve aileyle beraber izleniyordu dizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragman çıkmış bu bölümde baya oynaşıyor yeğenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az kaldı heycanlandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 özet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uzun olmıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://kondomprezervatif.com/img/p/13585-668-thickbox.jpg belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saatler olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayının düşmanı belli oldu.ağaoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi açık artırma bi 10k, bi 25k bi de 50k die artıyor lan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Sonraki 29.sayfa (Toplam 128 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragman çıkmış bu bölümde baya oynaşıyor yeğenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az kaldı heycanlandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 özet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uzun olmıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://kondomprezervatif.com/img/p/13585-668-thickbox.jpg belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saatler olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dayının düşmanı belli oldu.ağaoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi açık artırma bi 10k, bi 25k bi de 50k die artıyor lan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar