Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

yannız 2 defa reklam verdi. başka vermedi. dizi başladı gitti. öle çok reklamlı olmadı bence.
bi de fragman spoiler diye ağlıyosunuz her hafta ama spoiler falan vermiyo. fragmanda oha böle böle olcakmış diye izliyosun sonra gt gibi kalıosunuz.. geçen haftaki fragmanda da bu bölümde birsürü şey çözüldü gibi gösterdiler ama herpsi ters köşe çıktı. alinin resimleri görmesi, tefonun tuvalette telefonla konuşurken ytakalanması vsvs.

o yüzden fragman spoliler diye sızlanmayı ağlaşmayı bırakın. bu adamlar fragman işini iyi biliyo. ustanın işine karışılmaz arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi spo yapalım.

dayının esas düşmanı görmeden bu dizi bitmez. esas düşman hala ortalıkta yok, serdar falan da değil. Ezel ise artık biraz geri planda kaldı ister istemez. meğer plan ramizinmiş. Adam bir şeyler hesaplıyor ama ne çözemedim. o kasedi vermemesinin sebebi ali'nin oğlu olması değil bence, bir kere selma bölüm başında ezel vazgeçerse biz de vazgeçmiş sayılırız dedi. yani olay başka bir şey ile alakalı. ezel başka bir amaç için dayı'nın kontrolünde kalmak zorunda. o sebeple de kaset bulunmamalı. Ancak, öteki bölümde ezel bir şeyler bulmuş olacak ki artist artist ömer olmaya başladı, ne yazık ki dayı gene bir oyun oynar ona. Ezel'in sonunda ezel'in öleceğini düşünmeye başladım bugünden itibaren.

Sosyal ağlarda paylaş

hayda o fragman ne yine ya.
dayanamadim izledim ve bildigin pisman oldum yine.

ve süper bitti.
fragmanda dayiyolar herseyi ama yine sasirtmayi basariyolar helal ossun.

ya ali? hm. bence oglu falan degil ya, heycan katalim demisler. kaseti ezelin intikam alabildigini görmek icin söylemedi ona falan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...