Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kardeşim ABO nun osundan önce msj atmışım kusura bakma ama benim postta O ile başlıyo, yi,ne bi şekilde O yu tutturmuşuz hem de akrostiş yapmışız asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Atv sux :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fragmana bak arkadaş yine spoları verdiler ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hangi fragman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 OHHHHHHHHHHHHH DAYI YE BENİ Ayar manyağı yaptı herkesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dayının arabası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fragman yardırıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ZaugnaKhaldun said: fragman yardırıyor lan? bundfan sonra bi saat dizi iliceğime reklamları izlicem arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yannız 2 defa reklam verdi. başka vermedi. dizi başladı gitti. öle çok reklamlı olmadı bence. bi de fragman spoiler diye ağlıyosunuz her hafta ama spoiler falan vermiyo. fragmanda oha böle böle olcakmış diye izliyosun sonra gt gibi kalıosunuz.. geçen haftaki fragmanda da bu bölümde birsürü şey çözüldü gibi gösterdiler ama herpsi ters köşe çıktı. alinin resimleri görmesi, tefonun tuvalette telefonla konuşurken ytakalanması vsvs. o yüzden fragman spoliler diye sızlanmayı ağlaşmayı bırakın. bu adamlar fragman işini iyi biliyo. ustanın işine karışılmaz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bittiğini anlamadım ben ne ara bitti? müzik falan girmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben dayının amacını hayla anlamadım ya neyin peşinde bu manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bsi sorcam dayinin soyulan kumarhanenin sahibi olmasi mumkunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 delimanyakcapkin said: bsi sorcam dayinin soyulan kumarhanenin sahibi olmasi mumkunmu? herkez öyle düşünüyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende ole dusunuyorum ne tesaduf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bi spoileri beceremedim yazmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nası bi fragman? btmiş dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hadi spo yapalım. dayının esas düşmanı görmeden bu dizi bitmez. esas düşman hala ortalıkta yok, serdar falan da değil. Ezel ise artık biraz geri planda kaldı ister istemez. meğer plan ramizinmiş. Adam bir şeyler hesaplıyor ama ne çözemedim. o kasedi vermemesinin sebebi ali'nin oğlu olması değil bence, bir kere selma bölüm başında ezel vazgeçerse biz de vazgeçmiş sayılırız dedi. yani olay başka bir şey ile alakalı. ezel başka bir amaç için dayı'nın kontrolünde kalmak zorunda. o sebeple de kaset bulunmamalı. Ancak, öteki bölümde ezel bir şeyler bulmuş olacak ki artist artist ömer olmaya başladı, ne yazık ki dayı gene bir oyun oynar ona. Ezel'in sonunda ezel'in öleceğini düşünmeye başladım bugünden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fragman da bomba yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 özet vermedi salaklar.bari özetsiz vericez diye söyle 8 30 da başlıcak diye rahattım başları kaçırdım. fragman yine ters köşe yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Özeti verememiş olabilirler, malum son bölüm Show'un malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oo tefo seboyu napar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hayda o fragman ne yine ya. dayanamadim izledim ve bildigin pisman oldum yine. ve süper bitti. fragmanda dayiyolar herseyi ama yine sasirtmayi basariyolar helal ossun. ya ali? hm. bence oglu falan degil ya, heycan katalim demisler. kaseti ezelin intikam alabildigini görmek icin söylemedi ona falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ali değil de cengiz olsa oğlu feci olur ama izleyiciyi trollemeye gerek yok dayı edebiyat yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 neden bilmiyorum diziden sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar