Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bütün dizi sadece racon ksme üzerine. Bu dayı ezel falan tuvaletteyken bi sahne yokmu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Taksi sahnesi http://www.youtube.com/watch?v=ZckrJuZRpoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben diziyi takip etmiyorum ama olaylarin gidisatindan haberim var gecen bolumdeki sende bu var ama bu yok repligine cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kalsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Nil'in de maşallahı var. Yuva yıktı karı. Benim de yuvamı yıkabilir, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dory said: ben diziyi takip etmiyorum ama olaylarin gidisatindan haberim var gecen bolumdeki sende bu var ama bu yok repligine cok güldüm zaten hep öyle olur. kimse izlemez. herkes bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben de izlemiyorum, ama ezelin hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 nerveux said: bölüm kaçırmadım zannediyorum ama bu ramizin oğulları nereden çıktı, biriniz detaylıca anlatabilir mi? Nerede geçti ki o çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çarşamba günü arkadaşımla istiklaldeyken bunları gördük. cansu dere koşuyodu arkasından ezel rolündeki adam koştu eyşağğn diye bağırdı. 2.denk gelişim bu istiklalde.arkalarında toplanan millet çok komik.adam yürüyo topluluk yürüyo falan diziyi izlerken arkaplana dikkat edin çok komik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 koskoca kenan imirzalıoglunu ezel rolunu oynayan kişi olarak tanıttın tebikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yavrum be durusa bak. yavrum ya gülüsünü yerim. sdfg. su arabaya da icim gittiydi. aksami bekliyorum 12. bölümü izlemek icin. haad bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kabadayı daki gibi kokainle birlikte delirse ne efsane olur ezel karakteri.son bölümdeki atarı iyiydi baya.adama psikopat rolu yakısıyor.öyle hanım evladı çiçek böcek olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adam sevgi pitircigina baglayip ömer gibi oldu mu hatta ömer cikti mi deliriyorum ben. YETER LAAAN bu kadar olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: çarşamba günü arkadaşımla istiklaldeyken bunları gördük. cansu dere koşuyodu arkasından ezel rolündeki adam koştu eyşağğn diye bağırdı. 2.denk gelişim bu istiklalde.arkalarında toplanan millet çok komik.adam yürüyo topluluk yürüyo falan diziyi izlerken arkaplana dikkat edin çok komik sdfg gelicek bölümün fragmanında gördüm bende, ... istiklalde yiyisiyolardı.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Wispy said: Nil'in de maşallahı var. Yuva yıktı karı. Benim de yuvamı yıkabilir, np. eyw. niye dizilerde hep böle kizil ve hafif yamuk kadinlarin isimleri nil olur, onu cözmeye calisiyorum. bi kac kere daha denk geldim cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Red said: koskoca kenan imirzalıoglunu ezel rolunu oynayan kişi olarak tanıttın tebikler :) +1 fazla aksiyon yoktu ama kusursuzdu yine diyaloglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 son yoruma +1 dizi öyle her bölümde aksiyonun dibine vurmuyor ama her bölümde o diyaloglar bitiriyor olayı. 2-3 bölümde birde aksiyon gömüyolar işin içine işte o zaman tam izlenir dizi oluyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu arada kimse söylememiş ama.bölümün bombası ezelin cenginze yaptıgı gol muabbetiydi :) ha bide solaklar küllüğü sola koyacak diye birşey yok.orası olmayabilirmişte.ztn aynada resim vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Absolut said: Bütün dizi sadece racon ksme üzerine. Bu dayı ezel falan tuvaletteyken bi sahne yokmu yav. abso yanlış izlemişssin diziyi.. kurtlar vadisi ön yargısı ile izlemeyin polatın tuvalet sahnesi yokmu tırı vırı diyenler ezelde böle kalır işte ahahah buyrun tuvalet :D 1:23 itibari ile zevkle izleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu arada kamil giderse fena üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ezele iyice ayar olmaya basladim kamil ölürse otursun aglasin 3 bölüm adam kraldan cok kralci cikti dayinin parasi adiyla adam oldu herif simdi herkese trip yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dayı ve Ali olmasa izlemem bu diziyi.Onların olmadığı bölümlerde kanal değiştiriyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 spoiler dedigin nedir ki yegen. baharin aliye gösterdigi bahane cok komikti. ne bu kizin tripleri ya cocuk gibi ''sen kötüsüüün:( senle olamammmfs!!'' eysanin pederin yirtik dondan firlamasi da (tu) ayrica eysan-cengiz sahnesi de fena degildi. ''ben seni degil gidememeni sevdim'' nebcim bi laftir öle, evlat acisi. kisacasi iyi bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bölüm iyiydi. ayrıca bahara çok fena ayar oluyorum. kız çocuk gibi diyosun ya. gibisi falan yok, tamamen çocuk. mal bebe dediğimiz bi tip. öyle pembe pembe yaşamış eleman. baharlı bölümlere 1 dk fln dayanabiliyorum, sonra direk geçiyorum. malum gece eve geldiim için netten izliyorum ya. bahar çıkınca direk ilerletiorum videoyu.. denyo ya. hayatı şiir okur gibi konuşarak yaşayınca her istediği olucak sanıyo öküs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 OHAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar