ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ramiz ramiz kenan'ın annesiyle halvet olsa daha iyiydi. düğünde gidip oturuyorsun sahnenin önüne. herkesin önünde selma gözünün içine bakıp elbet bir gün buluşacağız diyor. of of of humiliation mevzusunda çığır açtı adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Neyse spoylıra alıyım... :P Kenan ne yapsa az bile. Sevdiği kadını kuliste götür, düğün gününde aynen dediğin gibi itin arkasına sok, abisini öldür. La dayı az hayvan değilmiş hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sahildeddedede götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sevdiği kadın onu sevmiyo ama? Sorasında da tecavüz ediyo? neresi haklı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kenanın haklı hiç bi tarafı kalmadı abi. abisine bile tokat atmış gavat. böyle aşk mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 forgiver said: eyşaaannnnnnnnn çok taş bu bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Her türlüeyşanı seçmesi lazım artık Ezelin. En basitinden cocuğu için seçmeli. Taşlık kısmı bonusu işin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 dün gecenin en iyi sahnesi bence http://www.youtube.com/watch?v=LnzP-tY4qb4&feature=player_detailpage#t=864s 14 ten falan başlıyor bu arada resmi ezel kanalı diziyi youtube'a yüklemiş. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu bölümüde izlemeyemedim kayda değer bişi varmıydı bari? en son ezel kenana silah doğrulttuğunda uyuya kalmışım :P uyandığımda reklam vardı gittim yattım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 benim anlamadığım madem intikam almak için yanıp tutuşuyorlar, arabaya bindiğinde ezel veya dayı mezarlıktaki adamları ile öldürselerdi, yani bir bölüm kenan kaçtı nası çıkartacaz diye salak saçma uğraşmazlardı.Mezarlıkta ki o sahneyi koymayacaklardı abes kaçmış, polis vardı şuydu buydu demeyin Ali dayıyı engelledi orda, sonra kenanın 2 tane korumasını öldürüyor ve parmak izi dolu,kanlı kerpeteni oraya fırlatmayı biliyor cCc ali reis cCc en baştan o sahne olmasa Kenan kaçsa ve çıkartmak için böyle uğraşsalardı eyvallah. sırf atarlı bir sahne olsun diye zorlama konmuş kenan vs dayı ilk sezondaki ufak tefek zorlamalar hariç o güzelim kurgusunu tamamen kaybetti dizi, 2. sezon direk zorlama ötesi ilerliyor yerli dizi yersiz uzun mantığında 3. sezon bile çeker bu adamlar artık ne yapacaklarsa Ezel:Filistin falan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 o koskaca yüce kenan birkan niye kaçıyor şimdi ? Bi ramizi güçlü gösteriyorlar bi kenanı , ne yaptıkları belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Tefo: "Seninle Dolmabahçe'ye gelmem" Ali: "Niye lan?" Tefo: "Sen çok tepiniyon stad yerinden kayıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu son sahne bölüm boyunca ki saçmalıkların hepsini unutturdu valla zaten bu ara eski zaman sahneleri götürüyor diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Hadi be ezelim gece gibi çök eysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 çökemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 eyşan kadar kahpe bir insan görmedim ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 flashbacklere yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahahahah izlemiodumda şu son sahneyi gördüm yine üzüldüm açıkcası yine bıçaklar çekildi adam öldürmeye calısıldı ama kaç kenan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 red haklı bu sefer, çok klişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 yok abi bi süredir haklıyım gerçekten :) hani en baştan diyorum.hani kurtlar vadisi tarzına giriceksen birileri ölücek ama her seferinde bi çatışma bi kafaya silah dayama.ama kimse ölmüyor filler bölümlerle geçiriolar resmen.bi bölümde olan diğer bölümde unutuluyor :) ezel eline silah aldı darkside geyiği yaptı.hala bildiğimiz ağlak ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 vay babanın bu nasıl flashback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ramizde maşallah hulk gibi.3-4 kurşun yedi üstüne 45 dk ayakta durdu flashbackte.Hadi diyorum diziyi eski hevesle izliyim.Yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Red`e ben de bisey diyemiyorum artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ramizin flashbackteki çatışmadan sağ çıkması dizinin en büyük fiyaskosu, kenana da acımaya başladım , abisinin boğazını kesti herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Haftaya çatışmalı falan bi bölüm olur biri ölür önemli karakterlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar