Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sevgili ŞovTivicielr hepinizden tonla özür. Yeni bölüm varmış, lakin kapalıçarşı2yı izleyen bir aile bireyi sebebiyle TV istila altında. Allahtan internet var, Sevenloadla HD kalitesinde reklamsız izliyorum:D Hehehe:D Dragonmax geçmiş olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yaaa ömerr yaaa kimmişsin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 annesiyle öyle olması iyi oldu.ayak bağı oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Selma kim lan Lan Bir de ramize bişi olmasın plx yolcu gibi konuştu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 serdar baba girdi olaya.dayı olmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 'adam kaç paraya öldürülür kardeş kaç paraya satılır ' heyyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ramize bişi olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dizi biter, olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok bence olmaz.öyle yalnızlık falan muabbeti oldu amcama daral geldi herhalde manitanın yanına gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu serdar olayını ramizle ezel bilmiyor daha di mi ? Kayınpeder oyunları bozacak sanırım, herif şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu olay çok iyiydi taşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Or1on said: Masquerade said: jr vadi bu dizi. ayrica overrated. küçük polatçıklar geldi. Koptum yoruma.Ayrıca Dayı sız bölüm çekilmiyor abi.Bu bölümde Ramiz'i göremeyince sıkıldım diziden ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 LAAAAAAAAAAAN varmıymış :( uf.... izlemem lazım akşam.. düzgün HD ses görüntü olan bir site adı verebilirmisiniz noolur :( pm de atabilirsiniz.. akşam izlemezsem ölürüm bak. çocuumu keserim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 serdarın varolduğunu bile bilmiyor daha ezel. önümüzdeki bölümler daha aktif izliycez sanırım serdarı, elindeki kaset sayesinde büyük koz geçti eline. anlayamadığım nokta cengizin niye o kaseti sakladığı. sırf ali ye karşı bir güvencesi olsun diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 serdar çok iyi ya. yani salih kalyon. adamı daha fazla görmek istiyodum önceki bölümleri izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Dragonmax said: LAAAAAAAAAAAN varmıymış :( uf.... izlemem lazım akşam.. düzgün HD ses görüntü olan bir site adı verebilirmisiniz noolur :( pm de atabilirsiniz.. akşam izlemezsem ölürüm bak. çocuumu keserim.. dizi hd yayınlanmıyhor ki hd si olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 HD diorum sen anna :p görüntü ses kaliteli olan bi yer varmı işte eheh.. ya söleyin de eve gidince bakcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Attım özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 <3 çok teşekkür ederim tekrar. cnm benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ramiz>serdar>all serdar da olaylara giricek ortalık iyice kızışcak.bakalım daha neler olcak harika gidiyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fragmanı kadar gaz deildi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dizi 2 bolumdur pek ilerlemiyo dikkat ediyo musunuz bilmiyorum ama hic bi sey olmuyo dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 2 bölümdür mü? 10.bölüm imbaydı yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 nihayet izşleyebildim 11. bölümü.. OHA LAN süperdi gene :D ali şuurunu yitirdi yuhartık eheh.. bu bölümde gayet doyurdu.. bu arada, eyşanın taksiye binerken ezele yaklaşıp "bunu mu yapıyoruz" diyip öpcek kadar yaklaştığı an beni öptü sandım, hissettim lan. kadın o rolleri güzel yapıyo eheh.. bebeğims.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar