Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Selam arkadaslar Ic mimarlik 3. sinif projesinde Yurt yapmamizi istiycekler bu donem malesef hic yurtta kalmadigim icin bir fikrim yok. eminim aranizda yurtta kalmis veya hala kalanlar vardir kisaca yurtta ne gibi zorluklar cekiyosun veya ne gibi degisiklik veya nelerin olmasini istersiniz lutfen gereksiz kiz erkek karisik olsun surekli seviselim muhabbeti donmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gizli geçitler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kiz erkek karisik olsun surekli seviselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adamlar üstüste yatıyor kızdan geçtim. bi adamları ayırın önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kettle istiyodu bizim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Şimdi yurtta asıl önemli olan bikaç unsuru ben sana sıralayayım. 1)Tuvalet - Banyo: Çoook önemlidir bunlar yurtlarda. öğrencilerin tercihi her zaman odanın içinde olması yönündedir. Paylaşırsa oda arkadaşıyla paylaşır, nası olsa umumi diye başkalarının iğrençliklerini çekmez. 2)Mutfak: Mutfak çok önemlidir yurtta kalan öğrenci için. Tercih yine oda içinde olması yönünde (hatta ayrı bir oda olarak küçük de olsa). Ha ama genelde mümkün olmaz bu yüzden ortak mutfak yapılacaksa da, herkesin kullanacağı dolaplar tarzı bişeyler olmalı. 3)Market vs ye uzaklık: Şimdi efenim yurtların bir önemli noktası da marketlere uzaklık. Bu yüzden, bir tane market vs yeri koyabilirsin dizayna. Dğerleri de artık senin hayal gücüne kalmış. Ha ben mimar değilim ve de anlamam mimarlık projelerinden falan. Eğer ne alakam olur abi benim bunlarla fln dedirtecek bişey yazdıysam kusura kalma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk yapici cevap tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 calimero çok iyi özetlemiş bundan başka bişi bırakmamış Shaggy said: kiz erkek karisik olsun surekli seviselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Oda içi tasarım için; Sabancı yurtlarında altı masa üstü yatak olan tek kişilik ranzalar baya iyi. Hem yerden kaznıyorsun hemde kocaman masan oluyor. Genel tasarımda; En az 1 asansör olsun lütfen. Yoksa merdivenler geniş olsun. Yoksa yurda çıkma ve yurttan çıkma faaliyetleri çok sıkıntılı olabiliyor. Çamaşır odası olsun, büyükçe 1-2 çamaşır ve kurutma makinesiyle birkaç sandalyeyle bir masa alacak bir oda. Masa çamaşırları katlarken vs. çok işe yarıyor. Mümkünse ütü tahtasıda aynı odada baya iş görür. Ufakta olsa bir depo. Öğrenci adamın bazen ıvır zıvırı olabiliyor. Bir yurt görevlisiylede olsa girip kullanılabilinecek bir ortak depo. Birde çalışma odasıyla televizyon odası uzak olsun lütfen, gürültüden (televizyon gürültüsünden çok izleyenlerin gürültüsü) ders çalışılmıyor yoksa. Mümkünse teras veya balkon. Biraz açık hava iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://www.sssb.se/index.php?page=ourapartments_eng stockholmdeki özel öğrenci yurtları hakkında bilg bulabilirsiniz burda. kat ve oda planları da var sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ve evet. kız erkek karışık.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 buraya uzun bir şey yazmıştım.. ama sonra baktım yukarıda da benzeti bir şey yazılmış o yüzden bana bunu demek kaldı; Shaggy said: kiz erkek karisik olsun surekli seviselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yataklar 2 kişilik olsun ve kız banyoları daha büyük olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yurt haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 En önemli etken ferah olması. Tavan biraz yüksek yapılabilir bunu sağlamak için. Eğer özel yurtsa mobilyaların ortalığı boğmaması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sabancı'da yurtta kalırsanız herşey çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 tavan alçak olmalı bence. kışın ısınma sorunu yaşamaz öğrenci kısa olursa tavan daha çabuk ısınır, ısıyı daha iyi tutar. he daha da yavaş soğur ancak yaz tatillerinde yurtta kalan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pimapen olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Oda tasarımı ıle ılgılı degıl ama yurt a gırıs katında otomatık kartlı giriş sistemi olması lazım boylece dısarıdan ipsiz sapsız herkesin gelmesi onlenir cogu yerde var ama tasarımınada eklemen ıcın hatırlatıyım dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oldu olcak tum odalara lcd koyun. ne yurtmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yurtta moral ekibi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 unutulmaması gereken bir gerçek http://prezomat.com/prezomat/img/index_07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "social butterfly" said: yataklar 2 kişilik olsun ve kız banyoları daha büyük olsun 2 kişimi yatcaklar yatakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Apis tesekkurler baya isime yariycak soylediklerin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 her katta mutfak olsun. ben şu an bir yurtta kalıyorum bizim mutfağı kantine çevireceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar