Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan Davasındayım Psikolojim Bozuldu:(

ScHaT_morcivet

Öne çıkan mesajlar

YAw Bende Bı Kızla Konu$uyodum KIz Kürtmü$ üÜÜÜü :-( hiç belli olmuyordu ama ben kızdan uzaklaşmaya çalışııyom tanıyan arkadaşlar anlattı kürt olduklarını o qun buqundur konuşmuyom o kadar maıl atmışki bana ne dicem bilmiyom onada yazık ama banada daha cok yazık vurmazlar demi beni ?? ellemedim ama kıza ..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 16 Haziran 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 16 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Haydaaaa benim kastım bu lafda kan davasını hala bu devirde ya$atan adamlaraydı.Sende ya$atıyorsan sende cahilsin oke?

ben espri yapmıstım ama smiley koymayınca öle oldu heralde

:P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

oha be öle bi sölemişiniz ki cs oynar gibi 5in 1ini al yatağın altına 2 tane 2nin 2si koy eline de birin üçünü al tamamdır :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

senelerce kan davası sebebiyle cinayet işlemek hafifletici sebep sayıldı. daha bu saçmalıktan yeni kurtulduk (yani kurtulmuşuzdur diye umuyorum. bu son yasa değişiklikleriyle birlikte bu da gündemdeydi, tam takip edemedim konuyu.) yani kan davasının resmi makamlarca haklı adam öldürme sebebi sayıldığı bir zihniyeti bile yeni yeni atıyoruz üzerimizden. adalet mekanizmamız senelerce eli kanlı kan davalıya "aslansın sen" dedikten sonra babannelerimizin "gözünü kırpmadan vur" demesini hiç garip karşılayamıyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar bir de buraya üyeymiş tespit ediyormuş yerini.. :-p

"varın yoğunu sat tibet'e uç, ileride gofret reklamlarında oynarsın" dersem pek gerçekçi olmaz ama gözlerden ırak bi yerde olmaya bak, insanlara kimliğini belli etme en yakın arkadaşın hariç. bir de köydekilerin bilmediği bir yerlerde olursan daha da hayırlı olur sanırım..

bir de arkadaşların dediği gibi kendini koruyabilmek için ruhsatlı birşey taşıyacaksın olmazsa. Allah göstermesin ama ölmektense nefsi müdaafa..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Isim değiştirmektense en mantıklı olan saç uzatmak uzunsa kısaltmak, sakal yoksa bırakmak varsa kesmek.
Eğer yok olmadı diyorsanız suratınızı kezzaba sokun.

Polis'in kan davalarına karşı yapabileceği en major olay, 155'i arayın birşey olduğunda demektir.
Çoğu şeye karşı Türk Polisi böyledir aslında ya neyse.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi polis falan bi işe yaramaz çünkü polis adamlar sana bişi yapmadan,bi harekette bulunamaz. Seni vurabilecek kişi hapse girmeye çoktan rağzı olmuştur. Yapabileceğin tek şey seni bulamayacaklarından emin olman dicem ama,bence araya birilerini sokup örneğin köy muhtarı falan;bu işe bi son verilmeli barış sağlanmalı. Ya yarın öbürgün gelirlerse,oğluna falan musallat olurlarsa Allah korusun...[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...