Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 cahil mahil diyosunda ucu urfalılara dokunuyo banada dokunuyo laflarına dikkat et.[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Haydaaaa benim kastım bu lafda kan davasını hala bu devirde ya$atan adamlaraydı.Sende ya$atıyorsan sende cahilsin oke?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 YAw Bende Bı Kızla Konu$uyodum KIz Kürtmü$ üÜÜÜü :-( hiç belli olmuyordu ama ben kızdan uzaklaşmaya çalışııyom tanıyan arkadaşlar anlattı kürt olduklarını o qun buqundur konuşmuyom o kadar maıl atmışki bana ne dicem bilmiyom onada yazık ama banada daha cok yazık vurmazlar demi beni ?? ellemedim ama kıza ..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 16 Haziran 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 arkadaşlar ortam gerik bi durumdayken iyice germeyelim lütfen. sorununuz varsa ö.m. ile halledin işinizi.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Siz varya nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Yine tekrarlıyorum kan davasını gündemde tutan adamlara diyorum OKUYUN BİRAZ!!![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: DuNgEoN, 16 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Haydaaaa benim kastım bu lafda kan davasını hala bu devirde ya$atan adamlaraydı.Sende ya$atıyorsan sende cahilsin oke? ben espri yapmıstım ama smiley koymayınca öle oldu heralde :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ahahha qui bittim ya.. bu arada yastıgının altına emaneti koycan baska türlü korunamazsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 haha ya böle saçma şeymi olur kan davası olcak hedef ben olcam gelip paticiğe yazcam walla insanların oturup saçma saçma threadler açtığından şüpheleniyorum sonrada milletin birbirine düşmesinden zevk alıp kahkaha fln atıylar heralde.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 oha be öle bi sölemişiniz ki cs oynar gibi 5in 1ini al yatağın altına 2 tane 2nin 2si koy eline de birin üçünü al tamamdır :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hepımızın gıtcegı yer aynı sıkma canını ha once ha sonra ama sakat valla ısın ya ne desek bos bakma sen bana[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 saçmalığa bakın.. İyi madem öyle bütün ailenle bağlarını kopar git kendi yaşantını kur. Babannede gözünü kırpma öldür diyormuş :) O aileden zaten hayır gelmez sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 senelerce kan davası sebebiyle cinayet işlemek hafifletici sebep sayıldı. daha bu saçmalıktan yeni kurtulduk (yani kurtulmuşuzdur diye umuyorum. bu son yasa değişiklikleriyle birlikte bu da gündemdeydi, tam takip edemedim konuyu.) yani kan davasının resmi makamlarca haklı adam öldürme sebebi sayıldığı bir zihniyeti bile yeni yeni atıyoruz üzerimizden. adalet mekanizmamız senelerce eli kanlı kan davalıya "aslansın sen" dedikten sonra babannelerimizin "gözünü kırpmadan vur" demesini hiç garip karşılayamıyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 babaannen oldugunde o lafin hesabini verecek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 adamlar bir de buraya üyeymiş tespit ediyormuş yerini.. :-p "varın yoğunu sat tibet'e uç, ileride gofret reklamlarında oynarsın" dersem pek gerçekçi olmaz ama gözlerden ırak bi yerde olmaya bak, insanlara kimliğini belli etme en yakın arkadaşın hariç. bir de köydekilerin bilmediği bir yerlerde olursan daha da hayırlı olur sanırım.. bir de arkadaşların dediği gibi kendini koruyabilmek için ruhsatlı birşey taşıyacaksın olmazsa. Allah göstermesin ama ölmektense nefsi müdaafa..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Isim değiştirmektense en mantıklı olan saç uzatmak uzunsa kısaltmak, sakal yoksa bırakmak varsa kesmek. Eğer yok olmadı diyorsanız suratınızı kezzaba sokun. Polis'in kan davalarına karşı yapabileceği en major olay, 155'i arayın birşey olduğunda demektir. Çoğu şeye karşı Türk Polisi böyledir aslında ya neyse.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 abi polisin ne yapmasını bekliyorsunuz ki. koruma mı atasın yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oh lan pati acıldı. ilk mesajımı da nah buraya atıyom :d[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Valla git bundan sonraki zamanı kendini geliştirmeye ada iyice böle martial artsda bi de ateşli silahlarda master yap... soona piskopat modda git temizle tüm muhitogullarını sonası rahat bi hayat.polise molise gerek yok anlıcağın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Abi polis falan bi işe yaramaz çünkü polis adamlar sana bişi yapmadan,bi harekette bulunamaz. Seni vurabilecek kişi hapse girmeye çoktan rağzı olmuştur. Yapabileceğin tek şey seni bulamayacaklarından emin olman dicem ama,bence araya birilerini sokup örneğin köy muhtarı falan;bu işe bi son verilmeli barış sağlanmalı. Ya yarın öbürgün gelirlerse,oğluna falan musallat olurlarsa Allah korusun...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kendını korumaya bak bence aynı sorunu daha oncede yasadım tek kurtulus kendını korumak bence arkanı sadece duvara don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar