ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ben cok korkuyorum... Bizim koyde kan davası var...Ve bizim sulalenin De Kan davası var... Gecen sene Amcamın oglu Karsı Ailenin 17yasındaki oglunu oldurdu...ve su an Ankara ulucanlar hapisanesinde... Erkek olarakta bi ben kaldım Aileden genc olarak yani.. Gerci ben Ankaradayım.. Aslen Urfalıyım.. Beni oldurmeye gemezler dimi arkadaslar... Ya korkuyorum aslına beni bulamazlar ama ne bilim nasıl bir tedbir almam gerekli... :((((((((((((( Allah a dua ediyorum.İnsallah Basıma kotu bişi gelmez... bi akıl bi fikir verin bana...[signature][hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 polise sığın bence =)[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 o aklı fikri sana deği lde senin köye vermek gerek bodyguard tut[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 olm saçmalama hangi devirde yaşıoruz ya böle ciddi bişey varsa ne bilim bi polise falan haber ver ya.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya bulamazlar ya korkma . bulurlarsa hemen yer değiştir . pek fazla urfaya uğrama bence .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya ne bilim polise anlat dicem burası Türkiye sklemezler bence. peki sana köyden bi uyarı bi çağrı falan gibi bişey geldi mi? ya da gelir mi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bu zamanda hala varmı bu kan davası falan ? Çok ilginç bi durum, umarım herşey istediğin gibi olur..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Arkadaslar polise dedim ve bana dedikleri tek sey su dikkat et evinkapılarını saglam kilitle en uffak bi şuphelenme oldugunda 155 i ara :(( manyaklık bu yaaaaa[signature][hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 evet koyden haber geldi... Babaannemle konustum.... bana dedigi sey sen bizim soyumuzun en genc delikanlısısın hic bişiden korkmayacaksın eger karsına cıkarsa muhitogullarından biri kasını kırpmadan oldur diyo. Yaaaaaaaa ben karıncayı bile incitemem offffff offfffffffffff[signature][hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ol msen yalnız mı yaşiosun ? kaç yaşındasın ne oluo nie öldürmek istiolar?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Brook, 16 Haziran 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Bu zamanda hala varmı bu kan davası falan ? Çok ilginç bi durum, umarım herşey istediğin gibi olur.. Türkiye'nin gerçeklerinden biri bu. Kan davasından dolayı adam öldürenlere ceza indirimi veren yasayı bile daha yeni değiştirdiler. Eski zamandan bu zamana değişen birşey yokki..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: ScHaT_morcivet, 16 Haziran 2004 22:54 tarihinde demiş ki: evet koyden haber geldi... Babaannemle konustum.... bana dedigi sey sen bizim soyumuzun en genc delikanlısısın hic bişiden korkmayacaksın eger karsına cıkarsa muhitogullarından biri kasını kırpmadan oldur diyo. Yaaaaaaaa ben karıncayı bile incitemem offffff offfffffffffff boşver babaanneyi, töreyi bilmemneyi erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Abi 20 yasındayım.. Kan davasının sebebi onceden bizim aileden bi erkek diger ailenin kzını sevmiş vermemişler.. kızda bizim aileen erkegi seviyormus... bunların ikisini ormanda kızın babası yakalıyo.. babası oglanı ve kızı olduruyo.. ve olum guncesi ordan baslıyo... :(((((( uffffffffff[signature][hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lol. film gibi aynı. =] abi sen ne yap ne et tedbiri elden bırakma. polisin dediği gibi en ufak bişeyde ara 155'i. insanın psikolojisinin bozulmaması imkansız böyle bir durumda eğer ki gözünü kan bürümemişse.. sana kolay gelsin. umarım kötü birşey olmaz.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 git mahkemeye de böyle böyle ismini değiştirt soyadını değiştirt sonra taşın telefonunu değiştir arkadaşlarınla konuş yeni ismini benimset nah bulurlar:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 harbi salla babanneyi davayı arkanı kolla. bi silah bilmemne bişey al, uzak dur bu cahil lavuklardan. sıkışırsan korursun kendini, yoksa ırak olmaya bak. alternatif olarak karşı ailenin bi kızını tavlayıp nikah kıy, dava bitsin, mutlu son olsun. filmini yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Karşı aileyi ara ben oynamıyorum de![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ahaha adamlar YAAAAA MIZIKÇILIK YAPMA AMA DİO MUŞ Ağlayıp gidiolarmış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kemi sen aşmışın olayı. onları yapması zaten bikaç senesini alır adamın =] ozamana kadar da kim öle kim kala..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Evet polisi tekrar tekrar ara.Ayrıca bence Haberözel,Arena falan onlarıda arayabilirsin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: ScHaT_morcivet, 16 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Ben cok korkuyorum... Bizim koyde kan davası var...Ve bizim sulalenin De Kan davası var... Gecen sene Amcamın oglu Karsı Ailenin 17yasındaki oglunu oldurdu...ve su an Ankara ulucanlar hapisanesinde... Erkek olarakta bi ben kaldım Aileden genc olarak yani.. Gerci ben Ankaradayım.. Aslen Urfalıyım.. Beni oldurmeye gemezler dimi arkadaslar... Ya korkuyorum aslına beni bulamazlar ama ne bilim nasıl bir tedbir almam gerekli... :((((((((((((( Allah a dua ediyorum.İnsallah Basıma kotu bişi gelmez... bi akıl bi fikir verin bana... bende urfalıyım deniz aşireti, sen hangi aşiretsin yani aşiret varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Brook, 16 Haziran 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Evet polisi tekrar tekrar ara.Ayrıca bence Haberözel,Arena falan onlarıda arayabilirsin. Harbi ha.. Haber Özel falan bu işten para çıkarmak var :-) Ama harbi dikkatli ol ha, bak git ruhsatlı silah al yanında taşı en azından son çare olabilir. Ve "155" unutma..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Umarım bir sorun yaşamazsın. Karşı tarafın da neler hissettiğini anlayıp ilerde bu davayı bitirme gücü elinde olur umarım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya yannız harbi yılan hikayesine dönmüş memoliyi çaaralım hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Allahın cahil yaratıkları i$te bunlar.Annen baban ne diyor bu i$e peki?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar