Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kisi maasinin % kacini kiraya vermeli?

reyou

Öne çıkan mesajlar

Aklima takildi nedense gece gece, bide yakinda kiraya cikmayi dusunuyorumda, sizce bir kisi ne kadar maas alirsa alsin maasinin yuzde kacini kiraya vermesi makuldur, atiyorum 1 milyar maas aliyosan mesela 500 tl lik ev cokmudur azmidir? (yuzde elli oluyo tabi bu durumda fazla gibi geldi bana)
tabi bircok etmen etkiler bu olayi ama iste ortalama olarak. yani ne santiye kati gibi olacak ev nede tum para kiraya gitmeyecek gibi bisi iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Kira parası derken içinde elektrik, su, gaz gibi masraflarda girdi mi kiraya giden parayı 1/3'e kadar artabileceğinide unutma ve buna göre hesap et derim.

Ben Avustralyada ev kiralamıştım ama evi nişanlımla paylaşıyordum, tek başına ev mali olarak çok sarsar.

Yurt dışı için birkaç kişiyle ev paylaş derim. Tek dikkat edeceğin şey odayı değil, evi paylaş. Oda arkadaşı çok problemli bir mesele, en azından kendine ait bir odan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer adam gibi bir yerde (merkezi, orta halli bina, eli yüzü düzgün muhit mahalle vb.) kirada oturacaksan minimum 700 - 800 kira verirsin zaten. İyi ihtimalle sabit giderlerin de 200 olsa (ki geçer) bu toplam 1000TL 'yi her ay hiç göremeyeceğin anlamına gelir. maaşından 1000 kafa çıkar geri kalanını sen doldur.
Sosyal ağlarda paylaş

senın tercihin, arabam var onu yürütücem, her ay alışveriş yapıcam pantolon gömlek alcem, yeni telefon alcam, mac alcam, gezicem tozucam, tozutturucam ohooooo gibi bir düşüncen varsa baska.
abi yeri güzel ufak ama şirin şöle temiz bi dairem olsun, cok yiyen icen bir adam değilim zaten, merkezde dairem olur takılırım rahat rahat, cıkmamki evden cok zaten millet gelir dersen baska.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...