WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 est tv kartı almayı düşünüyom tavsiyesi olan ??? daha önce pek i anılarım yoktu gerçi bu yaklaşık 6 7 sene önceydi :) isa bi kart wardı hala durur bi kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 winfast al...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Genesis nası beyler iyimi?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 öö şey yani napıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ne alsamki biri 30 öbürü 50 dolar bt800 küsürlü bi şeyler war onlar ne olaki bakınıcam ama ultratv sağolsun ne yurt içi ne yurt dışı ı ıh sürünüyom zarzor bura açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 up up up hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 L harfi ile başlıyan bir tv kartı var tam markasını hatırlamıyorum. Bugün gördüm çok güzel görüntüsü var ve bt787 çip kullanıyormuş ve fly dan sadece 5 6 $ pahalıymış.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 upliim dedim, benim de alma niyetim var bu aralar. oneri yapilmis biraz ama 9 aya yaklasiyor, var mi yakin zamanda alan veya inceleyen ? fiyat cok onemli degil; cozunurluk daha onemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orbius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 skystar 2 pci digital[signature][hline]Rugal - Blue - Vanessa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Fly Video hiç tavsiye etmiyorum... İyi kartı bilmiyorum ama bi yanlışlık yapma :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar