yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 İlk defa o duyguyu hissettim ben de :p flash forward birkaç sezon oynayıp kendini kanıtlamadan izlemeye başladığım ilk dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Aynen Yav,böyle hep ünlendikten sonra haberimiz olur,izlemeye başlar işte normal yayın akışına yetişir oradan devam ederdik. İlk defa 1. bölümden izlemeye başladım ve çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 zaten artik baydi 40 dakika bolumluk konu 5 dakika ana konu (term neydi lan?) olayi. hosuma gitti dizinin yapisi, devam ettirirlerse guzel izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 baya zevkli seyretmesi.ailecek seviyoruz :) dont do this cocukta d.gibbons dedi ohannes oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Patronun tuvalet sahnesine yarılan bir tek ben miyim? Acayip güldürdü. (tu) Gizem dizisi gibi ama ortada gizem yok çünkü ne olacağını biliyorsun. 3 sahne sonrası bile tahmin edilebilir halde. Geleceği gösteren bir dizi için senaryo gereğinden fazla şeffaf bir sunuş stiline sahip. Sezon finalinde Tony Cho'nun bebeğin babası olduğu ortaya çıkar ve ölürse izlemeyi bırakabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sağlam bi şeye benziyo direk izliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 baya iyi başladı, sonu jericho gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Valla hakikaten sağlammış. Hoşuma gitti baya. Patron sahnesinde ben de ağladım. Bi de Nicole sütmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dizi cok güzelde şu harold&kumar'daki harold'a alışmak zor olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 3. bölüm düştü mü malum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 omigawd :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dizi güzelmiş +rep indirmeyi düşünüp de tereddütte olan varsa hemen indirsin, listesinde 1 numaraya koysun en acil budur. ilk baştaki sahneler biraz kolpaydı patlama vs ancak sonu +rep 8,9/10 veriyorum ilk bölüme (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 3.bölüm sakin bi bölümdü aslında ama gene de su gibi aktı geçti güze dizi yaa bi de olayın evrensel kısmı hoş, tüm dünyada olan bişeyi konu edinince mekan kısıtlaması olmuyor bu da eşitttir çeşitlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gene süper bölümdü. konunun karakterler arası işlenişi ve geçişler güzeldi özellikle. farklı insanların flashforward larının gözükmesi sıkmıyor ve ana konuya bağlı şuana kadar. şimdilik filler episode olmayacak gibi böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yine harika bir bölüm. bu dizi felaket patlıcak ya. kudurtuyo ama bir hafta beklemek. kafayı yiyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Çok güzel gidiyo ama hep böyle gitsin, Heroes'a benzemesin. Heroes da çok güzel geliyodu başlarda, sonra sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cumartesi sabahları mı düşüyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dün akşam indirip izledim ben, 19:30 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cuma sabahı düşüyor da Türkçe altyazıları çok geç geliyor.Daha fan kitlesini oluşturamadığı için dizi buna bile şükretmeliyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tamam, teşekkür ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sakin geçen bir bölüm bile olsa dizi baya iyi gidiyor böyle devam etsin lost un bitişinin üzüntüsünü daha kolay atlatırız dizi de bu ışık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cuma akşamları 720p'de Türkçe altyazıyla izleyebiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kral bölümdü. nazi eleman yönetir. yanlız acaip meraklardayım o zenci çoban bide stadyumdaki adam falan niye etkilenmiyorlar. birde kitaptaki nedenle aynı mı acaba uyarlama mı yoksa esinlenme gibi mi olcak değişik olabilir mi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ya bu arada kitap mitap bilmiyoruz biz hani kitapta şöyle şöyleydi dizide de böyle mi acaba diye spoiler yaparken ekstra spoiler yapın aman diyeyim :D farinal yaptı demiyorum da öyle bir ihtimal geldi biran aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok o yüzden zaten detay vermedim kitaptaki gibi mi dedim panik yok no problem :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar