Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen Yav,böyle hep ünlendikten sonra haberimiz olur,izlemeye başlar işte normal yayın akışına yetişir oradan devam ederdik.

İlk defa 1. bölümden izlemeye başladım ve çok iyi ya
Mesaj tarihi:
Patronun tuvalet sahnesine yarılan bir tek ben miyim? Acayip güldürdü. (tu)

Gizem dizisi gibi ama ortada gizem yok çünkü ne olacağını biliyorsun. 3 sahne sonrası bile tahmin edilebilir halde. Geleceği gösteren bir dizi için senaryo gereğinden fazla şeffaf bir sunuş stiline sahip.

Sezon finalinde Tony Cho'nun bebeğin babası olduğu ortaya çıkar ve ölürse izlemeyi bırakabilirim :P

Mesaj tarihi:
dizi güzelmiş +rep

indirmeyi düşünüp de tereddütte olan varsa hemen indirsin, listesinde 1 numaraya koysun en acil budur.

ilk baştaki sahneler biraz kolpaydı patlama vs ancak sonu +rep 8,9/10 veriyorum ilk bölüme (:
Mesaj tarihi:
3.bölüm sakin bi bölümdü aslında ama gene de su gibi aktı geçti
güze dizi yaa

bi de olayın evrensel kısmı hoş, tüm dünyada olan bişeyi konu edinince mekan kısıtlaması olmuyor bu da eşitttir çeşitlilik
Mesaj tarihi:
gene süper bölümdü. konunun karakterler arası işlenişi ve geçişler güzeldi özellikle. farklı insanların flashforward larının gözükmesi sıkmıyor ve ana konuya bağlı şuana kadar. şimdilik filler episode olmayacak gibi böyle giderse.
Mesaj tarihi:
kral bölümdü. nazi eleman yönetir.

yanlız acaip meraklardayım o zenci çoban bide stadyumdaki adam falan niye etkilenmiyorlar. birde kitaptaki nedenle aynı mı acaba uyarlama mı yoksa esinlenme gibi mi olcak değişik olabilir mi bilen var mı?

Mesaj tarihi:
ya bu arada kitap mitap bilmiyoruz biz hani kitapta şöyle şöyleydi dizide de böyle mi acaba diye spoiler yaparken ekstra spoiler yapın aman diyeyim :D
farinal yaptı demiyorum da öyle bir ihtimal geldi biran aklıma
  • Yeni Oluştur...