Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

az önce izledim diziyi. xfiles da oynayan hatunu da görünce gelip yazacaktım. bu dizi ya çok iyi gidiyor, sürekli birileri ekleniyor diziye ya da durumu çok kötü kurtarmak için bu yola başvurmuşlar.

demek kötüymüş. bence kanal değiştirip devam eder, ortalıktaki dizilerin çoğundan daha iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ratingler ne diyorsa o..

v berbat bir dizi, ff güzeldi, iyi işlenmemiş bi dizi sadece..
ama dönüş ratingleri önemli sonuçta..

iptal hakkında falan ama spoyler içerebilir.

ff dağınıktı çok.. afganistan yan hikayesini ve jerico'yu bağlamaları uzun sürdü, gerçi hâlâ bağlamadılar da. frost'un aranması sırasında "uu beybi.. zamanında satrançta yaptığı hamlelerden bize sinyal veriyor!" geyiği gibi şeyler gereksizdi. hatta o kadar bayıktı ki.. 80lerde yayımlanan kötü polisiye romanlardan çıkma gibiydi. onlarda işte buzdan kurşun ile yapılan suikastları çözen, suya düşen arabanın içindeki katilin aracın lastiğinden çıkan hava ile uzun süre su altında kaldığı için ölmediğini söyleyen tırt dedektifler olurdu.. kesin vardır birisinde böle "bize headbang ile sinyal veriyor" tarzı bi geyik..
suspect zero'nun konuda yerini alması uzun sürdü. bir de önceden de demiştim, içinde zamanla oynayan dizilerin her daim iptal riskleri var.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=flashforward%2F%2318527657 evet, bi flashforwardmış benimkisi.. eheh

kısaca yapmaları gereken şey, tarafları ilk 5bölüm içinde az çok belirleyip konuyu ona göre devam ettirip 2. blackout'u patlatıp/ya da engelleyip diziyi çözümlemeye kavuşturmak ve anlaşılan süre neyse orada bitirmekti.

ya da gerilimi tırmandıracak şekilde az şey verip, konuyu da "olivia + marc + simcoe aşk üçgeninde bu hafta kimler aptalca suskun kalıp konuşmayacak" benzeri bir salaklıktan çıkartıp simon, janis, frost vs. ile diğer tarafa da göz ucu ile baktırtıp habire raid'ler yeni extreme davalar ile konuyu derinleştirip sezon finalinde 2.blackout'u yaratıp yeni ipuçları ile sezonu orada kapatabilirlerdi.. biz de 2.sezonu beklerdik..

biz ne izledik.. kanserli intihar eğilimli doktor+capon kızın uzaktan aşkı , aptal çocuk + otistik çocuk ve bunların çocukları ile ilgilenmeyen ve hatta adam gibi iletişim bile kurmayan aileleri (d. gibbons is a bad man geyiği o kadar uzun süre döndü ki) , suda boğulduğunu gören ve kanserli doktora yazan kız ve hatta manyak annesi. ben afganistana gidip kızımı kurtarıcam diye kasan ama ağzını yaya yaya "lan kız evde be hacı! döndü vallaha lan!" diye kendini yakan mal baba.. uzuuuun da bi alkolizm geyiği var ki of aman of..

dizi az daha uzasaydı kapıcı cafer, babacım diyen papağan maşuk falan da yan karakter olarak girecekti diye korkuyordum ben..
said:
+mark bu papağanın adı maşuk, dyson frostunmuş..
...babacım babacım dummkopf
mark-papağan bize frostun babasının aptal bir alman olduğunu söylüyor demek ki nazilere çalışmış bu dyson frost'un babası
+bu da demetri'yi kurtardığın deponun temizlikçisi cafer.. duvarda yazanların bazılarını hatırlıyor olabilir
...anaaaam.. ben hatırlıyorum her şeyi tabi. kaçar mı benden hiç? bu dyson'ın bana ödemediği 4aylık ücreti var ama..
mark-demek ki dyson'a son 4aydır yani blackouttan beri para verilmemiş.. acaba planları neydi? neden frost'un araştırmalarına desteği kestiler??

keza mark böle analiz insanı, böle bi zeka küpü..

eheheh fikir iyiydi ama işlenmesi kötüydü gerçekten..

Sosyal ağlarda paylaş

cancelled denilince tası tarağı toparlayıp hepiciğini kovmuşlar gibi bi anlama doğmuş herhal..

ya bi de bu dizi iptal oldu, v neden iptal olmadı derken v'nin 3-5kuruşa çekildiğini unutuyoruz.. bas hazır cgi'ı, ver yeşil fonu arkaya.. bitti gitti.. öle aksiyondu, mekandı vs fazla olmuyor ne de olsa. maliyeti ff'e göre çok düşüktür.. her bölümde geminin içinde farklı yer görmüyoruz ki, aynı yerler hep.. bi kere hazırlamışlar işte, tamamdır diyip her bölüm aynı şeyi kakalıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...