Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nası lan? bitti mi şimdi? haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nasıl ya son bölüm müymüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 "cancelled" demek sezon sonunda devam etmeyecek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sen git 5 ay ara ver daha... gerizekalılar. çok potansiyelliydi ve iyi de gidiyordu. yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ya dizi daha oturmadan nasıl cancel kararı alıyorlar ayıp beee. öf. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 amerikada dizilerin kararlari bundan cok daha sert veriliyor aslinda. bir plot yayinlaniyor, tutarsa devam. turkiyedeki gibi 2-3ay sans beklemiyor hicbir kanal. flashforward da iyi bir tepki almadiysa gg olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu uzun ara verdiginde zaten buyuk ihtimalle iptal olacakti dizi. beklenen oldu. isin ilginc yani visitors %99.99 iptal olacakti ama ff'nin sansi vardi. v devam ediyor ama ff iptal oldu sdf. bu amerikalilar cidden salak. kanal yoneticileri daha da salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 az önce izledim diziyi. xfiles da oynayan hatunu da görünce gelip yazacaktım. bu dizi ya çok iyi gidiyor, sürekli birileri ekleniyor diziye ya da durumu çok kötü kurtarmak için bu yola başvurmuşlar. demek kötüymüş. bence kanal değiştirip devam eder, ortalıktaki dizilerin çoğundan daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ratingler ne diyorsa o.. v berbat bir dizi, ff güzeldi, iyi işlenmemiş bi dizi sadece.. ama dönüş ratingleri önemli sonuçta.. iptal hakkında falan ama spoyler içerebilir. ff dağınıktı çok.. afganistan yan hikayesini ve jerico'yu bağlamaları uzun sürdü, gerçi hâlâ bağlamadılar da. frost'un aranması sırasında "uu beybi.. zamanında satrançta yaptığı hamlelerden bize sinyal veriyor!" geyiği gibi şeyler gereksizdi. hatta o kadar bayıktı ki.. 80lerde yayımlanan kötü polisiye romanlardan çıkma gibiydi. onlarda işte buzdan kurşun ile yapılan suikastları çözen, suya düşen arabanın içindeki katilin aracın lastiğinden çıkan hava ile uzun süre su altında kaldığı için ölmediğini söyleyen tırt dedektifler olurdu.. kesin vardır birisinde böle "bize headbang ile sinyal veriyor" tarzı bi geyik.. suspect zero'nun konuda yerini alması uzun sürdü. bir de önceden de demiştim, içinde zamanla oynayan dizilerin her daim iptal riskleri var.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=flashforward%2F%2318527657 evet, bi flashforwardmış benimkisi.. eheh kısaca yapmaları gereken şey, tarafları ilk 5bölüm içinde az çok belirleyip konuyu ona göre devam ettirip 2. blackout'u patlatıp/ya da engelleyip diziyi çözümlemeye kavuşturmak ve anlaşılan süre neyse orada bitirmekti. ya da gerilimi tırmandıracak şekilde az şey verip, konuyu da "olivia + marc + simcoe aşk üçgeninde bu hafta kimler aptalca suskun kalıp konuşmayacak" benzeri bir salaklıktan çıkartıp simon, janis, frost vs. ile diğer tarafa da göz ucu ile baktırtıp habire raid'ler yeni extreme davalar ile konuyu derinleştirip sezon finalinde 2.blackout'u yaratıp yeni ipuçları ile sezonu orada kapatabilirlerdi.. biz de 2.sezonu beklerdik.. biz ne izledik.. kanserli intihar eğilimli doktor+capon kızın uzaktan aşkı , aptal çocuk + otistik çocuk ve bunların çocukları ile ilgilenmeyen ve hatta adam gibi iletişim bile kurmayan aileleri (d. gibbons is a bad man geyiği o kadar uzun süre döndü ki) , suda boğulduğunu gören ve kanserli doktora yazan kız ve hatta manyak annesi. ben afganistana gidip kızımı kurtarıcam diye kasan ama ağzını yaya yaya "lan kız evde be hacı! döndü vallaha lan!" diye kendini yakan mal baba.. uzuuuun da bi alkolizm geyiği var ki of aman of.. dizi az daha uzasaydı kapıcı cafer, babacım diyen papağan maşuk falan da yan karakter olarak girecekti diye korkuyordum ben.. said: +mark bu papağanın adı maşuk, dyson frostunmuş.. ...babacım babacım dummkopf mark-papağan bize frostun babasının aptal bir alman olduğunu söylüyor demek ki nazilere çalışmış bu dyson frost'un babası +bu da demetri'yi kurtardığın deponun temizlikçisi cafer.. duvarda yazanların bazılarını hatırlıyor olabilir ...anaaaam.. ben hatırlıyorum her şeyi tabi. kaçar mı benden hiç? bu dyson'ın bana ödemediği 4aylık ücreti var ama.. mark-demek ki dyson'a son 4aydır yani blackouttan beri para verilmemiş.. acaba planları neydi? neden frost'un araştırmalarına desteği kestiler?? keza mark böle analiz insanı, böle bi zeka küpü.. eheheh fikir iyiydi ama işlenmesi kötüydü gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Red said: 19 bölüm boşa mı izledik +1 insan şakacıktan da olsa bi son bölüm filan yapar bari. ayıptır, yazıktır, günahtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hayır bu sezon bitecek dendi bu son bölüm değildi ki ? bariz devamı gelecek 1-2 bölüm daha? gelmicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sezonu bitirecekler zaten.. 2-3 bölüm daha vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hah ok çünkü sanki bu son bölümdü havası var da milletin postundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bitsin zaten. senaryo fena sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 cancelled denilince tası tarağı toparlayıp hepiciğini kovmuşlar gibi bi anlama doğmuş herhal.. ya bi de bu dizi iptal oldu, v neden iptal olmadı derken v'nin 3-5kuruşa çekildiğini unutuyoruz.. bas hazır cgi'ı, ver yeşil fonu arkaya.. bitti gitti.. öle aksiyondu, mekandı vs fazla olmuyor ne de olsa. maliyeti ff'e göre çok düşüktür.. her bölümde geminin içinde farklı yer görmüyoruz ki, aynı yerler hep.. bi kere hazırlamışlar işte, tamamdır diyip her bölüm aynı şeyi kakalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 20. bölüm herşey ne kadar hızlı oldu eski bölümlere göre :) Bağlamak için kasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mortis said: hah ok çünkü sanki bu son bölümdü havası var da milletin postundan. aynen aynen, telaş yaptım ben de dfgsdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 iptalmi olmuş buda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 20. bölümü izledim süper ötesiydi. yazık oldu diziye. jerichonun kaldırıldığı zamanki üzüntüm kadar olmasa da ufak bir üzüntü var içimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mortis said: hah ok çünkü sanki bu son bölümdü havası var da milletin postundan. ha bağlayacaklarsa iyi bari, ben tamam bitti daalın dediler sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 20. bölüm aksine çok kötüydü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Cystein said: jerichonun kaldırıldığı zamanki üzüntüm kadar olmasa da ufak bir üzüntü var içimde :D bu saatten sonra içinde jericho geçen dizi yazmaz zaten aklı başında senarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yazık ya,devam etseydi keşke 2.sezonda da,Jack Davenport <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ucanlookhere! Mark'ın son bi kaç bölümdür hareketleri bi böle laubali, ukala geliyor ya dizi başında da böylemiydi bu adam yoksa şimdi diziyi kaldıracaklar diye götü başı oynarak mı çekiniyo diziyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bence hep öyleydi :) adamın bakışlarında bir heyyyt bee ben neler gördüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar