BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yeni bolum(ler) dun cikti 11 ve 12 bir arada olarak. guzel, baya baya aciga cikan seyler var lost gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 oha çok güzel döndü. bir yandan baya bi soruyu cevapladılar, öte yandan daha fazla soru getirdiler. tatmin ediciydi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 11-12 baya sağlamdı simon'a (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gerçekten bomba gibi geri döndü adamlar. gerçi büyük süprizler yok, çoğu "a evet ne kadar mantıklı" tarzı açılımlardı; ama dert değil. bugüne kadar izlediğimiz bölümlerde havada kalan hiç birşey olmadı. bir lost değiliz biz diye haykırdı adamlar adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dizi iyi.. ama amerikalı böle diziyi sevmiyor, bi yerden sonra ne kadar basitleştirirsen basitleştir kafası basmıyor.. benim inancım bu yönde. daha basite indirgeyelim; amerikalı dediğin adam tv'de 3boyut, pardon aslında tv olduğu için 2boyut seviyor. zaman dediğini tutturmak, açıklamak, hazmettirmek zor adamlara. bol fastfood ile yağ bağlamış beyin farklı zamanların oluşturduğu dinamiği çözemiyor. kısaca kafası karışıyor adamların diyorum ben.. hatta "içinde zamanla oynayan dizilerden bir diğeri olarak rating kurbanı damgası ile rafa kalkacaktır" da derim şimdiden.. flashforwarda girer mi bu bilemiyorum. max 1sezon daha sürer. ellerini çabuk tutup konuyu bağlamazlarsa gelecekten adamlar getiren ve konuyu ona göre şekillendiren tscc, loopa giren day break ve biraz ona benzeyen journeyman gibi konunun ne olduğunu anlatamadan yayından kalkacaklar gibi geliyor bana. amerikalıya dizi yapıcaksan ya hiçbir şey anlatmayacaksın zamanla ilgili, ya zaman düz akıcak sadece ya da öyle bir anlatacaksın ki kimse bir şey anlamadığı için kendisini aptal hissetmeyecek. kalabalık içinde "bir tek ben mi aptalım yahu?" açmazını yaşamayacak, kafasında anladığı kadar ne sıkarsa, ne uydurursa söylediğinde, paylaştığında millet "hmm doğru söylüyor olabilirsin. bu da olasılıklar arasında" diyecek. lafım amerikalı yazarlara. not alın bu tavsiyeleri. kulak arkası etmeyin.. bakın dizi izliyoruz, kaldırılıyor. biz öğrendik artık neler tutar ve neler, neden tutmaz? tabii işin bir de ters tarafı var. o da bu kadar basite indirgendiğinde konunun iyice saçmalaması. yani fikir genelde harika oluyor. yazma kısmı.. hmm iyi başlıyor.. gelgelelim izleyici sınırı ile, yazarların sınırı ile, belki de yapımcıların sınırları ile vs. bilemiyorum artık konunun işlenmesinde sıkıntı yaşıyoruz. başlangıç noktası muhteşem bile olsa devamlılık arzetmiyor bu muhteşemlik. dağınık, saçma ve tutarsız oluyor sunmak istedikleri şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tscc bariz boktan bir diziydi dasaa bırak artık bu kan davasını, gerçekleri kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yaw tek bişi sölemiş olsam neyse, son yıllarda aynı konu üzerine giden bi sürü dizi sayıyorum ve diyebildiğin sadece bu mu? dediklerimi daha basite indirgediğimi sanıyordum halbusi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tscc başlığında ağır isyanlardaydın da o bakımdan dedim. ayruca o öbür dediğin 2 diziyi hiç izlemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben de son bölümünü izlemedim ff'in =) ama ratinglerini gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vay anasini neler dondu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü hayran kaldım çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 11'de Sanctuary süperdi onun dışında meh 12 ise çok iyi bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 12 (tu) çok iyi gidiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 çok iyi dönüş yapmışlar hele 12.bölüm feci olmuş bir sonraki kararma finalde olur heralde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gayet iyi bölümlerdi, ayrıca özet bölüm de çok iyi geldi balık hafızama, o bile iyiydi yani o derece sdfgsdfg. hadi yeni bölüm çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi asgjdshfasjd 5. bölümü izlerken şu otistik çocuk babasına "babaa yarın da cadılar bayramı olucakmıııı?" diye soru soruşundan sonra yanımdaki arkadaşa "tövbe yarabbi deliye her gün bayram mı olur" dedi. 15 saniye geçti. yavaşça sola çevirdim kafamı ve diziyi izlemeyi ebediyen bırakıp krize giremeyene kadar gülmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 KahnX said: abi asgjdshfasjd 5. bölümü izlerken şu otistik çocuk babasına "babaa yarın da cadılar bayramı olucakmıııı?" diye soru soruşundan sonra yanımdaki arkadaşa "tövbe yarabbi deliye her gün bayram mı olur" dedi. 15 saniye geçti. yavaşça sola çevirdim kafamı ve diziyi izlemeyi ebediyen bırakıp krize giremeyene kadar gülmeye başladım 6.bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tam şuan izledim de aylar sonra orada kalmıştım tekrardan başladım diziye ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şimdi göz ucuyla görünce başladım ben de en baştan. baya ilginç bide ardından roma ve spartacus atarım nom nom nom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Harika şekilde döndüler hayal kırıklığına uğratmadılar.Jack Davenport ne kadder karizmatik bi abimiz yaw :P Dominic Monaghan'da Lost'un ardından burdada güzel oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gerçekten çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 3. bölümdeyim, beğendim izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 off nicole çok taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sevgili yeni başlayanlar; ilk on bölüm yerine, özet bölümü izleyin geçin. hiçbir şey kaybetmez aksine zaman kazanırsınız sdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar