Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

gerçekten bomba gibi geri döndü adamlar. gerçi büyük süprizler yok, çoğu "a evet ne kadar mantıklı" tarzı açılımlardı; ama dert değil. bugüne kadar izlediğimiz bölümlerde havada kalan hiç birşey olmadı. bir lost değiliz biz diye haykırdı adamlar adeta
Sosyal ağlarda paylaş

dizi iyi.. ama amerikalı böle diziyi sevmiyor, bi yerden sonra ne kadar basitleştirirsen basitleştir kafası basmıyor.. benim inancım bu yönde.

daha basite indirgeyelim; amerikalı dediğin adam tv'de 3boyut, pardon aslında tv olduğu için 2boyut seviyor. zaman dediğini tutturmak, açıklamak, hazmettirmek zor adamlara. bol fastfood ile yağ bağlamış beyin farklı zamanların oluşturduğu dinamiği çözemiyor.

kısaca kafası karışıyor adamların diyorum ben..

hatta "içinde zamanla oynayan dizilerden bir diğeri olarak rating kurbanı damgası ile rafa kalkacaktır" da derim şimdiden.. flashforwarda girer mi bu bilemiyorum. max 1sezon daha sürer. ellerini çabuk tutup konuyu bağlamazlarsa gelecekten adamlar getiren ve konuyu ona göre şekillendiren tscc, loopa giren day break ve biraz ona benzeyen journeyman gibi konunun ne olduğunu anlatamadan yayından kalkacaklar gibi geliyor bana.

amerikalıya dizi yapıcaksan ya hiçbir şey anlatmayacaksın zamanla ilgili, ya zaman düz akıcak sadece ya da öyle bir anlatacaksın ki kimse bir şey anlamadığı için kendisini aptal hissetmeyecek. kalabalık içinde "bir tek ben mi aptalım yahu?" açmazını yaşamayacak, kafasında anladığı kadar ne sıkarsa, ne uydurursa söylediğinde, paylaştığında millet "hmm doğru söylüyor olabilirsin. bu da olasılıklar arasında" diyecek.

lafım amerikalı yazarlara. not alın bu tavsiyeleri. kulak arkası etmeyin.. bakın dizi izliyoruz, kaldırılıyor. biz öğrendik artık neler tutar ve neler, neden tutmaz?

tabii işin bir de ters tarafı var. o da bu kadar basite indirgendiğinde konunun iyice saçmalaması. yani fikir genelde harika oluyor. yazma kısmı.. hmm iyi başlıyor.. gelgelelim izleyici sınırı ile, yazarların sınırı ile, belki de yapımcıların sınırları ile vs. bilemiyorum artık konunun işlenmesinde sıkıntı yaşıyoruz. başlangıç noktası muhteşem bile olsa devamlılık arzetmiyor bu muhteşemlik. dağınık, saçma ve tutarsız oluyor sunmak istedikleri şey.
Sosyal ağlarda paylaş

abi asgjdshfasjd

5. bölümü izlerken şu otistik çocuk babasına "babaa yarın da cadılar bayramı olucakmıııı?" diye soru soruşundan sonra yanımdaki arkadaşa "tövbe yarabbi deliye her gün bayram mı olur" dedi.

15 saniye geçti. yavaşça sola çevirdim kafamı ve diziyi izlemeyi ebediyen bırakıp krize giremeyene kadar gülmeye başladım
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

abi asgjdshfasjd

5. bölümü izlerken şu otistik çocuk babasına "babaa yarın da cadılar bayramı olucakmıııı?" diye soru soruşundan sonra yanımdaki arkadaşa "tövbe yarabbi deliye her gün bayram mı olur" dedi.

15 saniye geçti. yavaşça sola çevirdim kafamı ve diziyi izlemeyi ebediyen bırakıp krize giremeyene kadar gülmeye başladım

6.bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...