Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imdb

evet mis gibi bir dizi girdi. paylaşayım dedim. konusunu yazamıyorum çünkü yazınca ilk bölüm spoiler oluyor. yeni lost gibin diyelim.

yaratıcıları Brannon Braga, David S. Goyer. batman begins ve dark knight yazarlarından.

kadroda iyi hani dominic monaghan, JACK DAVENPORT, joseph fiennes beni benden alanlar özellikle. şiddetle önereyim
Mesaj tarihi:
nedense böyle diziler acayip ilgimi çekiyo..
bkz: lost,fringe

gerçektende ilk bölüm güzeldi eğer yazar olayı beyninin algılayamayacağı şekle getirirse,yani olaylar döngüsünü karıştırırsa falan ki korktuğum şey budur o zaman züçebilir
Mesaj tarihi:

Güzel dizi fakat

Şimdi bi sahnesinde Oceanic Airways reklamını falan görüyoruz. O zaman Lostla bi bağlantısı var. Losttaki charlie de oynuor dizide, O zmn yine charlie rolünde oynaması lazım dominic in.

Madem bi bağlantısı olcak...

Mesaj tarihi:
valla sizin gazınızla izledim ilk bölümü,

1x01

ilk bölümde ufak tefek ayrıntıları hep açıkladılar, çaresiz diğer bölüme sürükleyicilik sağlamak için o siyahlı adamı daha ilk bölümden öne sürmek zorunda kaldılar, o görüntüler bikaç bölüm geciktirilebilirdi belki.
yav bari adamın bilekliğini bikaç bölüm sonra açıklasaydınız.
heroes'da bile neler döndüğünü anlayana kadar 3-4 bölüm geçmişti.

fiennes sevdiğim aktörlerdendir, bikaç bölüm daha denemeye devam.
Mesaj tarihi:

evet herşey biraz hızlı oldu. yani esas eleman olayı çabuk kavradı. o kız onca görüntü arasından o adamı nasıl gördü? o ikisini lost ta koysanız lost bi sezonda biterdi.

Mesaj tarihi:
ben uzatmalarından yanayım, ana konuyu bitirmeden ara konuları bölümlere dağıta dağıta gitmelerini tercih ederim.
heroes'da olay bi sezonda bitti misal, sonrakilerde dizi pelte oldu.
ama, bak öbür topikte stargate'ten bahsettik, o dizide ana konunun nihayete ermesi 8 sezon sürmüştü. Gerçi stargate pek çok yan hikayeye müsait bir kurguya sahipti, onun da avantajı vardı.

yani demem o ki, flashforward'daki o bayılma olayının sebebini öğreneceksek, bunun dizinin son bölümlerinde olmasını tercih ederim.
ha son bölümlere bırakmasalar da, diziyi düzgün bi hikayeye bağlayarak devam ettirebilirlerse o daha güzel olur tabi.
  • Yeni Oluştur...