Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

imdb

evet mis gibi bir dizi girdi. paylaşayım dedim. konusunu yazamıyorum çünkü yazınca ilk bölüm spoiler oluyor. yeni lost gibin diyelim.

yaratıcıları Brannon Braga, David S. Goyer. batman begins ve dark knight yazarlarından.

kadroda iyi hani dominic monaghan, JACK DAVENPORT, joseph fiennes beni benden alanlar özellikle. şiddetle önereyim
Sosyal ağlarda paylaş

valla sizin gazınızla izledim ilk bölümü,

1x01

ilk bölümde ufak tefek ayrıntıları hep açıkladılar, çaresiz diğer bölüme sürükleyicilik sağlamak için o siyahlı adamı daha ilk bölümden öne sürmek zorunda kaldılar, o görüntüler bikaç bölüm geciktirilebilirdi belki.
yav bari adamın bilekliğini bikaç bölüm sonra açıklasaydınız.
heroes'da bile neler döndüğünü anlayana kadar 3-4 bölüm geçmişti.

fiennes sevdiğim aktörlerdendir, bikaç bölüm daha denemeye devam.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzatmalarından yanayım, ana konuyu bitirmeden ara konuları bölümlere dağıta dağıta gitmelerini tercih ederim.
heroes'da olay bi sezonda bitti misal, sonrakilerde dizi pelte oldu.
ama, bak öbür topikte stargate'ten bahsettik, o dizide ana konunun nihayete ermesi 8 sezon sürmüştü. Gerçi stargate pek çok yan hikayeye müsait bir kurguya sahipti, onun da avantajı vardı.

yani demem o ki, flashforward'daki o bayılma olayının sebebini öğreneceksek, bunun dizinin son bölümlerinde olmasını tercih ederim.
ha son bölümlere bırakmasalar da, diziyi düzgün bi hikayeye bağlayarak devam ettirebilirlerse o daha güzel olur tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...