Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 imdb evet mis gibi bir dizi girdi. paylaşayım dedim. konusunu yazamıyorum çünkü yazınca ilk bölüm spoiler oluyor. yeni lost gibin diyelim. yaratıcıları Brannon Braga, David S. Goyer. batman begins ve dark knight yazarlarından. kadroda iyi hani dominic monaghan, JACK DAVENPORT, joseph fiennes beni benden alanlar özellikle. şiddetle önereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şimdi bende yazılmamıştır diye yazayım diyodum evet yeni bir dizi,güzele benziyo,hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hmm bende izlicek bisey ariyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ahahahahah seth macfarlane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk bölümü ilgi çekiciydi takip edicez artık lostta yok zaten komplo teorisi üretecek bir şeyler lazımdı bünyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk bölüm iyiydi. böyle devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 John Cho ve tabiki Jack Davenport için indirilip izleneme değer diye düşünüp hemen başlıyorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk bölüm güzeldi bakalım sonraki bölümler nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 nedense böyle diziler acayip ilgimi çekiyo.. bkz: lost,fringe gerçektende ilk bölüm güzeldi eğer yazar olayı beyninin algılayamayacağı şekle getirirse,yani olaylar döngüsünü karıştırırsa falan ki korktuğum şey budur o zaman züçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk bölüm sağlamdı baya konu gayet iyi potansiyel gayet iyi hadi bakalım efsane olmaya aday bi dizi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bide baya para harcamışlar + oyuncular iyi kaliteli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 şimdi izlicem ve süpriz oldu burda gördm dominic monaghanda varmış o zaman kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 oha net mükemmel bir dizi olmuş devamı gelsin hemen resmen gerildim o son sahnede siyahlı elemanı görünce. dominic o m u acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bayağı sevdim,iyi başladı dizi ve umarım bu havada devam eder.Biraz ağır ilerliyor ama farklı bir havası var. Umarım bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 indirdim, izledim, takipçisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben de çok beğendim. tek korkum 5-10 sezon sürmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Güzel dizi fakat Şimdi bi sahnesinde Oceanic Airways reklamını falan görüyoruz. O zaman Lostla bi bağlantısı var. Losttaki charlie de oynuor dizide, O zmn yine charlie rolünde oynaması lazım dominic in. Madem bi bağlantısı olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lost la bağlantısı yok. oceanic reklamı sadece gönderme. lost bittiği zaman bu dizi yerine geçmiş olacak. ilk bölümüyle garantiledi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 indirmeye degermi ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ilk 3 dakikasını lost'a daha çok benzetemezlerdi yalnız 2.bölüm ne zaman çıkacakmış peki? edit: 1 Ekim'deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ilginçti ilk bölüm. İzlerim heralde baymazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 valla sizin gazınızla izledim ilk bölümü, 1x01 ilk bölümde ufak tefek ayrıntıları hep açıkladılar, çaresiz diğer bölüme sürükleyicilik sağlamak için o siyahlı adamı daha ilk bölümden öne sürmek zorunda kaldılar, o görüntüler bikaç bölüm geciktirilebilirdi belki. yav bari adamın bilekliğini bikaç bölüm sonra açıklasaydınız. heroes'da bile neler döndüğünü anlayana kadar 3-4 bölüm geçmişti. fiennes sevdiğim aktörlerdendir, bikaç bölüm daha denemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 uzatırlar laf edersiniz uzatmazlar yine laf edersiniz belki yerine bişeyler bulurlar işte durun bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet herşey biraz hızlı oldu. yani esas eleman olayı çabuk kavradı. o kız onca görüntü arasından o adamı nasıl gördü? o ikisini lost ta koysanız lost bi sezonda biterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben uzatmalarından yanayım, ana konuyu bitirmeden ara konuları bölümlere dağıta dağıta gitmelerini tercih ederim. heroes'da olay bi sezonda bitti misal, sonrakilerde dizi pelte oldu. ama, bak öbür topikte stargate'ten bahsettik, o dizide ana konunun nihayete ermesi 8 sezon sürmüştü. Gerçi stargate pek çok yan hikayeye müsait bir kurguya sahipti, onun da avantajı vardı. yani demem o ki, flashforward'daki o bayılma olayının sebebini öğreneceksek, bunun dizinin son bölümlerinde olmasını tercih ederim. ha son bölümlere bırakmasalar da, diziyi düzgün bi hikayeye bağlayarak devam ettirebilirlerse o daha güzel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar