erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Iste bende onu diyorum ya, video hadi neyse, denyonun biri cikmis, altinda bi okadar dangozda yorum yapmis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "Tatar Ramazan" said: Videoyu şikayet ettim!! Gençlerin ahlaki ve fiziksel gelişimine zararlı basbaya!!!! "Cok ısRaR eTTiniz yeNi ßi Tane CeqDim ama ßu Cok qüzeL oLm... Herkezin ßir Yeteneqi Wardır Yeterki Keşfetmek için ßirazcık ÇABA ;) isTeyenleR iCiN [ -- '' [email protected] '' -- ]" gitsinler bir köşede intihar etsinler plz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ ikinci videoya ithafen de al rapçileri vur emolara demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tektoniiiik de müzik olmamış. izleyip öğrenmeye başlamışlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: al rapçileri vur emolara demek istiyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 o elemandaki medeni cesaretin yüzde kaçına sahipsiniz,adam palyaço gibi giyinip aynı anda kızılayın işlek biyerinde orasını burasınu gayet şukela sallayabiliyo :D herkesden herşeyden bu kadarda nefret edilmezki :/ bundan çalmış motifleri ayrıca : edit :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Zaten bunlar hep toplumca var olan bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesinden oluyo.Yarın bi gün sizin bizim çocuğumuzda böyle olur onları dövmek zorunda kalırız. Aman diyim böyle tipleri görürseniz dövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 eleman not giving a fuck çetesinden hayatı böyle yaşamak lazım aslında salcan bırakcan 24 ünden sora emo olunmuyomu lan bende olacam q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Emotion boy!! yeaaa saçı uzatıyosun tek gözü kapatıyosun yukardan fotoğraf çekilip shopla paintle fotoğrafın bi yerine bunu yazıyorsunuz ''SaNqi Choq UmRhumdhasınıs hıh xD '' yazdıktan sonra bunu en yakın merci facebook veya yonja ile paylaşıyorsunuz.Biz sizi arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 20 sinden büyük emo kızlar choq şeker oluyo ama bu tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yiring :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sağduyu said: 20 sinden büyük emo kızlar choq şeker oluyo ama bu tartışılmaz. 20 sinden sonra emo olarak kalan varlık.. büyük bir ihtimal 30 una gelmeden asar kendini.. fena da olamz hani (adamı zorla faşist yaparlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu arada videoda çocuğun hareketler çok iyi çalışmış gelmiş kareografik olarak başarılı ama kostümden sınıfta kaldı arkadaşım.. O KIYAFETLE O DANS OLAMZ!! SAHNEDE BÜTÜNLÜK YOK!! VE CAPS AÇIK rap yapan genç gözümde daha değerli şu anda.. hoş rap iyidir ama yapmasını bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0t9CSDt4a7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Aciyom bu emolara aslinda, yazik la gariban bunlar, sevgiyle yaklasmak lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 emocu genclik nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 iki sene önce mert diye bir çocukla tanuışmıştım.. bunun sevip de açılamadığı birt kız vardı o kız ebnim üniversiteden yakın arakdaşımla çıkıyordu işte sonra bu kız ingiltereye okumaya gitti gittiği gün tanıştım hatta bu çocujkla. kızın seviglisi olan arkadaşımla da muhabbetleri var (ki zaten o kızı sevip de açılamadığını kızın seviglisi olan arkadaşımdan o günün akşamında öğrenecektim) adamın görüntüsü hiç emo değildi ama içi öyle bir emoydu ki.. yani emolukla küçük emrahlık arasında o daracık çizgide gidip geliyordu.. bu başladı bir ağlamaya bir ağlamaya ama hıçkıra hıçkıra bir yadnan da "iyi insanalr hiç kazanmıyor, bu khayat çok zor, kimse bizi anlamıor" muhabbetşine başladı.. adam bir emoya bağladı ki öyle böuyle değil en kral emo gelse elsine su dökemezdi işte hayatımda gördüğüm ilk ve tek gerçek emo oydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=0t9CSDt4a7Y Kıskanmayın Meriç Erkan'ı, adam sağlam raver çıktı. O beybi hadi dansedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ne bu nefret bu celal, nooluyoruz? Adam ritm mi kaçırmış? Yoksul çevrede büyüdüğü halde seçkinlerin dansına özenmiş sonra bir de becerememiş mi? Nooluyoruz allaşkına. Dövün öldürün allah bela versin bilmemne. Bi söyleyin noolur, kime ne zarar vermiş bu delikanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adam sosyal erozyon ondan bu sinir ama hareketleri gerçekten iyi, kostüm tasarımı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 küçük daha bunlar yav 3-5 seneye toparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 siyah tişörtlü uzun saçlı metalcileri niye ezmiyonuz len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 herifin 2k arkadaşı var ve 1.5k sı bağyan. biz biyerde yanlış yapıyorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar