Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.sahibinden.com/1998_model_mercedes_slk_200_komp_79000km-98WQQaXQQ16543562WQQpXQQdisplayitem nası bu, gideri varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çok iyi bence o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 %99.9 bişiyi vardır diye düşünüyorum,bana inanılmaz ucuz geldi hemde 80 binde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Pertten düzelttirme olabilitesi var mıdır ya da kilometreyi geri sardırmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kazalı kesin, aksi hale yazarlardı zaten %100 orjinal değişen yok kesinlikle kazasız süper vs diye. amma yine de alınır lan çok seviyorum bu arabayı. param olsa alırdım yani çok mühim bi şeyi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kilometre 0 lanmı$tır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Fiyat normal bence. Yalnız düz vites, ben otomatik tercih ederdim. Birde bunlardan alayıp LPG takayım diye düşünenler oluyor, belirteyim ki LPG takılabilecek yeri yok. Arabada yedek lastik dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bursadan araba alınma dıyolardı herkes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 o ilanlarda yazanlara kesinlikle inanmayın. özellikle kazası yoktur yazanlara dikkat etmek lazım. Arkadaşım galeriye 27bin tl ye 30bin kmde auris verdi 2 kere kazalı araba. bugunlerde sahibinden de ya da benzeri bi sitede 35.750 ye satıldı ilanda kesinlikle kazası yoktur 0gibidir falan yazıordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 alan galerıcıde kapatsın gıtsın artık bu ısden de anlamıyormus en anlamayan adamlar bıle gıdıp bı boya olcen cıhaz alıyor 80 , 90 lıraya onunla bakıyorlar boya varsa kazada var demektır . ha sasılerde oynama yoktur cokda bısı farklamaz ole camurluk degısmıs tampon cızılmıs esnaf arasında kaza sayılmıyor fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bari destekli sıfırlasaymış kmleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 300bin km olsa bile alınr bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Fiyat gayet normal bence? Çok bile. Araba 98 model, km fazla olmasa bile eski. Maintenance cost'u çok yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fiyatta anormal bi ucuzluk yok bencede. Ama o km. olması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 plakayi 5664 e yolla 7 mesaj fiyatina arabanin sigorta raporu geliyo kazasi perti felan warsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sigorta tüm kayıtları plaka numarasından takip ettiği için, sigorta'nın pert kayıtlı olarak sattığı arabaları bile bi şehir dışına satıp geri Istanbul plakaya çevirerek tüm o sigorta kayıtlarını yiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fiyat cok anormal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar