Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes SLK - 30.000TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazalı kesin, aksi hale yazarlardı zaten %100 orjinal değişen yok kesinlikle kazasız süper vs diye. amma yine de alınır lan çok seviyorum bu arabayı. param olsa alırdım yani çok mühim bi şeyi yoksa.
Mesaj tarihi:
Fiyat normal bence. Yalnız düz vites, ben otomatik tercih ederdim.

Birde bunlardan alayıp LPG takayım diye düşünenler oluyor, belirteyim ki LPG takılabilecek yeri yok. Arabada yedek lastik dahi yok.
Mesaj tarihi:
o ilanlarda yazanlara kesinlikle inanmayın. özellikle kazası yoktur yazanlara dikkat etmek lazım. Arkadaşım galeriye 27bin tl ye 30bin kmde auris verdi 2 kere kazalı araba. bugunlerde sahibinden de ya da benzeri bi sitede 35.750 ye satıldı ilanda kesinlikle kazası yoktur 0gibidir falan yazıordu :D
Mesaj tarihi:
alan galerıcıde kapatsın gıtsın artık bu ısden de anlamıyormus
en anlamayan adamlar bıle gıdıp bı boya olcen cıhaz alıyor 80 , 90 lıraya onunla bakıyorlar boya varsa kazada var demektır .
ha sasılerde oynama yoktur cokda bısı farklamaz ole camurluk degısmıs tampon cızılmıs esnaf arasında kaza sayılmıyor fazla
Mesaj tarihi:
Sigorta tüm kayıtları plaka numarasından takip ettiği için, sigorta'nın pert kayıtlı olarak sattığı arabaları bile bi şehir dışına satıp geri Istanbul plakaya çevirerek tüm o sigorta kayıtlarını yiyorlar..
  • Yeni Oluştur...