Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper bişey vardı ama neydi.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yahu böyle eskiden yerdim bunu çok süper bişeydi anlatayım da bilen varsa çıksın ortaya

böyle kavanozda bu. normal küçük kavanozlar. içinde herşey var böyle enerji verecek falan. tam againi naganigi yiyeceği. çok yoğun kıvamda bir karışım böyle içinde artık hatırlamıom cevizdir, fındıktır hepsi karışık böyle artık balla mı pekmezle mi karıştırmışlar neyle hatırlamıyorum malesef.
öyle bişey.
kavanoza dışardan bakınca fıstıklar falan böle dizili gibi gözükürdü hatta. deli kilo aldırıcı falan bişey bu tabi.

ondan lazım bana. ama malesef hiçbişey hatırlamıyorum bunla ilgili. var mı hatırlayan bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet 2. resim.

Hatta hali hazırda konu açılmışken bir anımı anlatayım daha bu yaz yaşadım.

Turgutreis'te 2 arkadaş yürüyoruz şarküterinin önünde durduk. Bu kavanozlardan var şarküterinin vitrininde biri küçük bir kavanoz diğeri de aynı bu resimdeki gibi aile boy devasa bişi. İşin ilginç yanı kavanozların kapağının üst kısmı bildiğiniz bereket tanrısı dikmiş size bakıyor.
Bundan sonrasını diyaloglar halinde yazıyorum:

Ben: Canım bakar mısın bu ne işe yarıyor
Çocuk: Kem küm ehehe...
Ben: (arkadaşa dönüp) hee bu şeye yarıyor (elimi yumruk yaptım) gülüşmeler
Ben: Şu büyük kavanozun içindekiler ne?
Çocuk: Abi orada işte fındık fıstık var bal var (çocuk bizden cesaret almış olacak ki...)
azdırıcı abi o (lak diye çıkarttı kolu yumruk yapıp dikti havaya) kaldırıyor, indirmiyor!

Şok olmuştum yaşamanız lazım o durumu anlatınca yalan ettim olayı asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...