Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Başladı, sonunda ya. Hayatım renklendi yeminle. İlk bölümden 1) bu sezonda kesin uçacak 2) adam bildiin superman olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 1.bölüm yeni giysisi yakışmış elemana kendini eğitime vermiş okuyup uçacak inşallah louis lane gelecekte neler yaşamış merak ettim bölüm sonundaki görüntüler çok ilgi çekiciydi sonunda zod u da görmek nasip oldu ama oyuncuda o karizmayı göremedim bekliyecez inşallah hakkını verir rolünün bir de bize ihanet ettin diyen gelecekten gelen kızın zod un askerlerinin arasında olması ilginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şaka sandım ama torrenti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 S09E02 Yahu adamlar yapıyor, dizi mükemmel birşey oldu. hiç bitmesin istiyorum şu smallville, onlarca yıl çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 lan hala uçmadı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ya yok uçmadı sezon sonuna kadar uçurmazlar kesin. fitil ettiler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 şu dizi 9 sezon sürdü, carnivale'i 2 sezon sonra bitirdiler ya, ayıp gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ya bu dizi bu kadar nasıl izlenir o küçük aklım almıyor bazen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 izlemesi kolay ve basit. izledikten sonra insanın kafasını kurcalayan sorular oluşmuyor. izliyorsun o 40dk lık bölümde çıtır çerez niyetine zaman geçiriyorsun. önümüzdeki bölüm ne olacak, kim kimi düdükleyecek, kim kimi boynuzlamış, jack kate e kayacak mı yoksa sawyer a mı verecek, juliet in çatalı bukadar güzel olmasına rağmen neden bacakları çok çirkin ve kambur gibi sorular sormanıza yol açmıyor. 5 bölüm izlemesen 6. bölüm izlemeye devam edebiliyorsun diziyi. ha bide superman olması tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 uçacak ya bu sezon uçacak eminim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 valla bende su son 2 sezonu izlemeye basladim. 8 sezon basinda bikac adam degisikligi yaptilar dizi daha bi olgun oldu. S sembolu, doomsday, general zod, metallo gibi villainler ortaya cikmaya basladi. bilmiyorum son sezon mu ama artik sonlara dogru tamamen superman olup bitirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 süperman türk çıktı. hatta konyalıymış. 9x03 tess mercer zod un bıraktığı işaretlere bakarken oda ne bir anda türkiye geliyor ve superman in işareti var. mevlanayı ziyarete giden clark işaret bırakmadan edemiyor. http://img3.imageshack.us/img3/1204/konyalsuperman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 farmville sandım, diyorum ne dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 3 ulan harbi konya nın oralara inmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 9 sezon ucamadıysa daha da ucamaz o adam. yetemiyo bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gelsinler 1-2 bölüm de türkiyede çeksinler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Lopeth said: lan hala uçmadı mı bu ? ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 2. sezonda mı ne rüyasinda farkında olmadan uçmuştu, ondan beridir uçmuyor mu bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o ilk sezonun ilk bölümüydü 9 yıl geçti o günden beri :D edit: evet uçamıyor hala, ama uçacak bu sezon inanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 izleyecek hiçbişi bulamazsam devam edicem,yoksa yok görüntüymüş kaşıntıymış bağlamıyo beni artık,uçamayan süpermanmi olur,9.sezon insaf ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bence bu sezon Lois'i kurtarırken uçacak, çok karizma bişe yapacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ne zaman numaralı gözlüğe geçip saçını kıvıracak ben onu merak ediyorum. gerçi bi kaç bölümde gözlük kullanmıştı ama o sayılmaz. http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/061115/13619__superman_l.jpg http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/clark-kent-126023.jpg?1204782240 R.I.P christopher reeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sacı doğuştan kıvrık normalde, dizide yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 clarktan bölüm sonunda inanılmaz bir atılım oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar