Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 arkadaşlar bir miktar bilgilendirici ve bir miktar da seviyeli espri içeren entry'ler yetti benim kabuledilmeme iki günde filan, 17 entry girmiştim toplamda. en popüler başlıklarda atraksiyon yapmak yerine mesela pek bahsi geçmemiş bir çizgi-film karakterini anlatın. ama 3-5 kelime olmasın bütün entry'ler. sırf lagaluga yapmaya meyilli insanları kabul etmiyorlar belli ki, bu düşünceleri hoşuma gitti ama biraz geç kalmışlar ve yeterli değil bu düşünceleri anlaşılan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kardeşler, orada çaylaklığın onaya bakması için 10 entry yettiği yazıyor. neden çaylak iken daha fazla entry girip, yazar olma şansınızı düşürüyorsunuz anlayamadım. edepli bir şekilde 10 entry girip bekleyin sadece. ayrıca alımların da bir ara kapanması şart olmuş sanki. nereye kadar onaylayabilecekler ki bu sistemle insanları. manuel şekilde, bunca insanın talebini karşılamak, ve de 5-6 kişiyle çıldırtıcı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ha bu arada, çaylak modundayken, anketlere, güncel konulara, vs entry girmemenizi öneririm. daha çok tanımla uğraşın, basitçe tanımlayın, araya güzel bir iki espri sıkıştırıverin, olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yahu almayacaklarsa almasınlar. Nie milleti heveslendiriyorlar anlamadım. 16 entry girmişi 2 hafta baktım almıyorlar. bir daha log in olmadım. Artık pek de umrumda deil.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hiçbişeyi okumadım şurada ama başlığa bir çift sözüm var. Burada en büyük problem bence insanların kendilerini mağdur olarak görmeleri. Ekşi Sözlük'ün durum belli, yolu yordamı, ülubu belli. Birkaç aydan önce üye olunamayacağı belli. Eğer rahatsız oluyorsanız bile bile lades denir buna![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 17 Haziran 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sozlukde kullanici alimlarini 8 mod diil, ssg kendi yapiyo. torpil'in de olmadigi bir yer bilmiyorum ben dunyada, orda torpil var kaka cinsinden yakinarak kendinizi yormayin bosuna. kullanici alimlarinda cogu seyin otesinde sekle ve kullanici bilgilerine onem veriyorlar, nikiniz guzelse mail'inizde @metu, @itu seklinde ise pek beklemeden girebiliyorsunuz. ha sozluge girmekde de bir olay yok, son bir yildir sozlugun tek kullandigim atraksyonu ek$i winamp plugin, arada olursa da soursummitz.[signature][hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hmm benim deneyimlerim neler ? sunlar : eksiyi yillardir gorurum, bazi cok komik basliklkar var cok guldugum oldu. super tipler de var her alanda farkli farkli. zirzop da var zirtapoz da var. gozu donmus siyasi de var hersey var. ama hic basvurmamistim acc icin filan okumak yetiyodu. benim bi arkadasim var cok seviyor eksiyi girmek istiyodu. ondan takip ediyodum uye alimlarini. zed dedi bigun acilmis alimlar. hah dedim arkadasa soyliyim. hede hodo derken ben de aliyim bulunsun dedim bi kenarda. - aha tam turk mantigi iste swgde sirf bunun icin jedi kasiyorum bi kenarda bulunsun -. girdim kaydoldum 10 entri yazdim yazmadim hatirlamiyorum zart diye acildi. zed entrilerin gozukuyo dedi. nasi dedim bir baktim acilmis harbiden. ya erken denk geldik ya da ne biliyim iste nasilsa. o gun sanirim eee. bi 100-200 entri girdim. icinden 2-3 tanesi tasindi, 2 tanesi filan da silindi sanirim. sonra sabahin bir koruydu kod mu yazmistim ne yapmistim kafa bi milyon ayni basliga ayni seyi iki kere girmisim. tahmin edin neydi ? gandalf topici, girdigim sey de "abimiz, pirimiz" gibi bi olay. ehoe zaaf gibi. sonra caylak olduk. sandim ben sol olaylari mal mal cahil cahil abartan 15 balonlari elestirdim diye, ondandir diyip kizdim, dediler yok oyle degildir vs. baktim 7 gun sonra acilmis kendiliginden. yaziyorum simdi de ara sira. olayin ozu su, bildigini paylasacaksin. verecek birseyin varsa vereceksin. - yanlis manaya cekene elindeki ... - nasil giriliyor zart diye 200 entry ve falso olmuyor ? soyle. mutlaka herkesin cok merakli oldugu, boyle iyice dibine vurdugu absurd konular vardir. ornegin biri model ucagin piri olmustur. ve bilirsin ki o konuda cogu insan T olayini bilmez. gidersin T basligina okursun kimse yazmamis bisi haliyle onunla ilgili bilgi olarak. eklersin. katkin olur. entri zaten bilgi verdigi icin bir tanim seklinde olur, uyar kurala. kriter bu. ha tasak gecicem ben espri yapip yaricam diye kasarsan siciyorsun onu gordum. bir de bir kesim insan var ki akillara zarar. bu tipler karsi goruste ise ya da herhangi bir elestri yapmissan, abicim, ariyor senin entrylerini, hic bakmadan kotuluyor. hiiiiic usenmiyor. yani oturuyor yapiyor bunu adam usenmiyor ya inanilmaz bir olay. ismi lazim degil bir arkadasin 500 karmasi varmis, iyiymis efendi takiliyomus, bir sozluk theme yapmis, hicbir ters yani olmadigi halde karmasini asagi cekivermis bazi mallar. ha boyle mallar da var. ama boyle mallar her belediye otobusunde var. her universitede var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya sizi bilmem ama ben hevesimi aldım sözlükten.. zaten bek takip etmezdim (dralnu'nun gönderdikleri hariç) şimdilik öle takılıyorum[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 uniti 100 un net ortami axiomu : "her internet ortaminda kaliteli birkac sahis bulunur, istisnalar haric" - ariycan bulcan cikican.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 öncelike yazarlığımın onaylandığı tarihleri weriyorum. 24 mayısta başwuru yaptım bu sabah yani 16 haziran sabahı yazarlığım kabul oldu. bazı dikkat ettiğim hususları yaziyim belki işinize yarar: -çaylak olduğum anda bütün gereken başlıkları okuyup da girdim. (yeni gelenlere ogutler, hatalı entry örnekleri vsvs) -çaylaklığım boyunca toplam 35 entry girdim. -bi başlığa girdiğim entrynin içerdiği bilgiler daha önceden başka bi entryde yazılmış mıdır diye sayfalarca entry okudum, ondan sonra entrymi girdim. -karakter tahlili yapmadım. yani suser ler arasından herangi biri hakkında yorum yapmadım. -bkz, görünmez bkz, akıllı bkz ları kullanmaktan çekinmedim ama doğru şekilde kullandım. -noktalama işaretidir konuşma üslubudur hepsine dikkat ettim şimdilik aklıma gelenler bunlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 "-bi başlığa girdiğim entrynin içerdiği bilgiler daha önceden başka bi entryde yazılmış mıdır diye sayfalarca entry okudum, ondan sonra entrymi girdim. " eheh bunu neden yaptın abi? sağdaki butonların orada, araştır gibi bir şey var. onun altındaki bölmeye bir şeyler yazarsan, başlık içinde arar. süper bir özelliktir. sadece bu uğraş için değil, belirli bir şey ararken, uzun başlıklarda da bayağı faydası olur. edit: hmm çaylaklara açık olmayabilir belki de, okuyuculara açık değil şimdi baktım. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 17 Haziran 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 yok çaylaklara da açıktı yanlış hatırlamıyosam ama benim anlattığım şeyleri pekala başka kelimeler kullanarak anlatmış olabilirdi başka birileri. sağlıklı olması açısından okudum hepsini yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar