Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 27.09.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bakın arkadaşlar kimse fenerliler yazmasın çizmesin demiyor. Ancak fener bir puan kaybettiğinde hemen rakip taraftarı sindirip dalga geçirtmemeye uğraşıyorlar. Gs veya bjk puan kaybedince höööarrghhhhh geçirdiler, yaladılar, yuttular gibi yorumlar yapıyorlar. Sonra da bize karışmayın hakkımız diyorlar. Ne ala memleket.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

belliydi zaten 2-3 haftadır tırttı takım, fener balı da olmayınca berabere kaldık.

neyse artık kadıköyde bi beş atmak farz oldu hehe

fenerin balına geeel dün 3 top direkten döndü. bugün es es li topçu esnedi nonda yazdı. neyse gs ztn fener maçından önce puan kaybetmek istiyodu bence oldu da hayrını görsünler bi beraberlik büyütmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hani maçla ilgili bişey demicem zaten maçtaydım tek demek istediğim biri acilen arda nın kulağını çekmeli.
lakin;

Baggio said:

Sağda solda "rekoru kesin kırıcaz" falan diye gezen taraftarların şimdi "ne rekoru canım uydurma şişirme zaten onlar, yenildik alt tarafı ahah" diye gezmesi kadar büyük yüzsüzlük ve haysiyetsizlik hayatımda görmedim yani. Her FB maçından önce "üff bu sene kesin çakıcaz" diyip, yenilince "olsun biz şampiyon olalım derbi kimin umurunda" diye kıvırmak ile aynı kefeye rahatlıkla koyabiliriz sanırım bu durumu.

sana bişey diyemiyorum şu saatten sonra.

bu arada bu kadar anadolu düşkünü olanlar bilirler oralarda bi laf vardır, elaleminkiyle gerdeğe girilmez diye. yenin 10. hafta geçin dalganızı. şimdiden atıp tutmayın. antalyayı 90 da allahın lütfu bir golle yendikten sonra gelip şurda atıp tutmanız kadar saçma birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...