Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puro ve yaninda gidebilecek icki

reyou

Öne çıkan mesajlar

puronun ve viskinin ne olduğuna göre değişir. puro+viski ikilisinde öncelikli tat purodadır; çünkü hem daha pahalı hem de daha seçkin bir zevktir.

eğer alacağın puro armotikse malt bi viski içmen lazım yanında, ikisinin tadı birbirini bozamamalı. hatta irlanda maltı tavsiye ederler bu tiplerin yanına; ama bunlarda içmesi zor viskiler. resmen yardırıyor mideye gidene kadar.

puro aromatik değil strongsa ne olsa gider yanında. zaten ağzın 2 duman çektikten sonra kösele gibi olacak hehe

diyeceksin ki puronun ne tarz olduğunu nasıl anlayacağım. google'dan bakacaksın üreticinin sitesine yazar orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Abi Tennessee viskisiyle Iskoc viskisini karsilastirmak bile gunah. Tamam Jack icilmeyecek viski degil iyi yani de.

ilke senin şu tavırların yok mu, sever gibi yapıp tokatlayasım geliyor.
zevkler ve renkler.
bazısı bourbon sever bazısı scotch.
insanlar çaşıt çaşıt.
Sosyal ağlarda paylaş

abi Jägermeister koymuşsunuz da havuç likörü değil mi o? İçkiden, alemden çıldırıp her şeyi karıştırdığım için midem bulandığında içiyodum ben ondan, rahatlatıyodu şurup niyetine. Onun dışında tad olarak seven, arayan birisinin çıkacağını hiç düşünmemiştim.

Türkiye'de de görebiliyorum bazı yerlerde, yakın zamanda yine görürsem yazarım yerini.
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

SodomVsGomore said:

Aynı şekilde purodan hiç anlamam ama viski için diyebileceğim Blue Label'den başka viski tavsiye edemiyorum...

o kadar paran varsa gogo chivas royal salute veya single malt seviyosan macallan.

euhueahae yok abi şaka yapıyorum. o kadar zengin değilim Ballantimes iyidir benim için jack zaten enfes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...