huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 puronun ve viskinin ne olduğuna göre değişir. puro+viski ikilisinde öncelikli tat purodadır; çünkü hem daha pahalı hem de daha seçkin bir zevktir. eğer alacağın puro armotikse malt bi viski içmen lazım yanında, ikisinin tadı birbirini bozamamalı. hatta irlanda maltı tavsiye ederler bu tiplerin yanına; ama bunlarda içmesi zor viskiler. resmen yardırıyor mideye gidene kadar. puro aromatik değil strongsa ne olsa gider yanında. zaten ağzın 2 duman çektikten sonra kösele gibi olacak hehe diyeceksin ki puronun ne tarz olduğunu nasıl anlayacağım. google'dan bakacaksın üreticinin sitesine yazar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Regalya said: eet (tu) by içkiden tr'de var mı ben hiç içmedim ama biçok arkadaşımdan duydum varsa ankarada falan bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ikea'larda var bu içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 alman köylü içkisi lan o şişesi 8dolardı kambocyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Penthesilea said: Abi Tennessee viskisiyle Iskoc viskisini karsilastirmak bile gunah. Tamam Jack icilmeyecek viski degil iyi yani de. ilke senin şu tavırların yok mu, sever gibi yapıp tokatlayasım geliyor. zevkler ve renkler. bazısı bourbon sever bazısı scotch. insanlar çaşıt çaşıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Regalya said: scotch olarak jb ney Burbon ve skoç dövüştüren insanların tavsiyelerini es geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 J&B red burbon olduysa Talisker felanda rakı kılasına giriyor dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 & koymamışsın ama benim quote da. jim beam sandım ben onu df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 :( pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Fistan said: gentleman jack al. havan olur. Jack Silver alırsa dahada havası olur Prodan anlamam ama viski Jack derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ayran en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Aynı şekilde purodan hiç anlamam ama viski için diyebileceğim Blue Label'den başka viski tavsiye edemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Haklisin Fistan ozur dilerim :( Ama J&B sevenleri dovesim geliyor buna katil bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ehuheh *uyuz eder* (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi Jägermeister koymuşsunuz da havuç likörü değil mi o? İçkiden, alemden çıldırıp her şeyi karıştırdığım için midem bulandığında içiyodum ben ondan, rahatlatıyodu şurup niyetine. Onun dışında tad olarak seven, arayan birisinin çıkacağını hiç düşünmemiştim. Türkiye'de de görebiliyorum bazı yerlerde, yakın zamanda yine görürsem yazarım yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ben hastasiyim yahu her geceye onla basliyorum direk. Eskiden ilacmis orasi ayri da cok carpan bi icki abi o, ickiden manyayip bi de onu iciyosan vay haline :) Kanyak diye geciyor ama likor degil. Bi de shot yapilcak bi icki, puroyla cok alakasiz olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Viski+çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 wannabe topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 SodomVsGomore said: Aynı şekilde purodan hiç anlamam ama viski için diyebileceğim Blue Label'den başka viski tavsiye edemiyorum... o kadar paran varsa gogo chivas royal salute veya single malt seviyosan macallan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Regalya said: eet (tu) abi cok kotu offff offf almanya geldi akliam sisesi 8 euro 5 shotta bitirici tadi her shotta lanet ettirici ama bagimlilik yapici jaeger night bile yaptik 5 cesit yemek (2 ana yemek 2 adet tatli 1 adet side dish) hepsi jaegeri ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abvblizzard said: SodomVsGomore said: Aynı şekilde purodan hiç anlamam ama viski için diyebileceğim Blue Label'den başka viski tavsiye edemiyorum... o kadar paran varsa gogo chivas royal salute veya single malt seviyosan macallan. euhueahae yok abi şaka yapıyorum. o kadar zengin değilim Ballantimes iyidir benim için jack zaten enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar