Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 amaç ilgi çekmek değil. zira hayatımda yeterşnden fazla ilgi var zaten. forumdan gelecek bir ilgi öbeğine hiç mi hiç ihtiyacım yok. ayrıca eğer üzerimde bir ülgi topluluğu görüyosan, seve sene sana veya başka ihtiyacı olan birine de verebilirim bunu. ama dediğim gibi ben öle bişiy farketmedim ya da istemiorum. ayrıca sölediim söz de kesinlikle ve kesinlikle direk düşüncemdir ^^ edit: ha diğier yönden, ilgiden ziyade tepki gelebilirdi.. ancak güneş balçıkla sıvanmayacağı için belki bu tepki de gelmemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 içsel olarak kadınlar, davranış olarak erkekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dünya da avcılığın ortaya çıkmasından ve tek tanrılı dine geçiş döneminden sonra kadınlar daha fazla ilkelleşmiştir. Atak olan, yöneten, besleyen erkek olmuştur. Yoksa ne ilkeller gördük ^^ ^^^^^^ 3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bana göre yaşamsal konularda erkekler, duygusal konularda kadınlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yaşamsal konularda ilkelizdir doğru da, duygusal ilkellik nası oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tadında bırakmıyorlar duygusal hislerini. aşırılıkta dengesizliği getiriyor haliyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Duygular da ilkellik çok ilginç geliyor. Herhalde karakteristik özellik diyelim biz ona. Çünkü insan ağlarsa bunun ilkelliği olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 balon said: tadında bırakmıyorlar duygusal hislerini. aşırılıkta dengesizliği getiriyor haliyle . +21095812098309128509587094824789346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ilkeye herkes baskın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar