forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yeni insanlar yeni hocalar yeni yerler. kendimi indiana jones gibi hissediyorum. okulada ilk gün kratos tişörtümle gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 lise 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 prolly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 evet lise olduğu için okula serbest tişörtle gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pazartesi serbest kıyafet gunu falan mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mokoko said: pazartesi serbest kıyafet gunu falan mı?? hem serbest kıyafet hemde yarım gün ps: ayrıcada deprem tatbikatı varmış oyüzden hiç ders yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hangi üni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 AHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 beleş limonata varsa bende gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aynı duyguları yaşıyorum ya bakalım nolcak kimseyi tanımıyorum servisle gidip gelicem.Bi tek servis arkadaşım var o da gidiş saatleri tutuyo dönüşler tutmuyo.Bakalım çok eğlencem inşallah yeni yerler yeni insanlar herşey yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Yeni meriçler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben çok önyargıyla gidicem bakalım inşallah 3-5 kafa dengi adam bulur da sosyalleşebilirim sdfg HAYIRLISI NASİP KISMET BU İŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pazartesi mi acılıyore ahh çömler lan en az 1 hafta asarım derslere girmem 1.sınıf hatun potansiyeli nasıl acaba etraflıca arastırmak lazım.ne de olsa yardımcı olalım dimi,eski hatunlar bayıyo artık yeni heycanlar lazım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 7sinde açıldı okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yüklemin sonuna e koyanlar tecavüz edilip öldürülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bende pazartesi başlıyorum ünime de lanet olsun 0 heyecan sevinç vs. hiçbir şey hissetmiyorum. hayır öyle cool bir adam da değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "midye dolma" said: yüklemin sonuna e koyanlar tecavüz edilip öldürülsün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dartanian said: Aynı duyguları yaşıyorum ya bakalım nolcak kimseyi tanımıyorum servisle gidip gelicem.Bi tek servis arkadaşım var o da gidiş saatleri tutuyo dönüşler tutmuyo.Bakalım çok eğlencem inşallah yeni yerler yeni insanlar herşey yeni.kocaeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 manisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cezalı kayıtım. sıkıcı evet okul açılıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pazartesi okulum açılıyor benim de. ilk senem yurtta geçmişti, idare eder. hazırlıktı zaten ikinci senem de yurttaydı, rezaletti, deliriyodum. 1. sınıf. bu sene eve çıkacağım arkadaşım sattığı için, okula 1 saat mesafedeki boktan bir evden servisle gelip gideceğim. nasıl olacak hiç bilmiyorum ya. umarım burada dikiş tuttururum artık ne diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 okuldan öle tiksinmişim ki çocuum olsun okula göndermeyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ulan ilk gün hasta gidicem galiba bu ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Edit silelim ya 2 postum oldu sevmedim post kasıyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 e kasmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar