vaqta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 logitech ses sistemini samsung led tv televizyona bağlamaya çalıştım ama ps3 teki sesi bir türlü ses sisteminden çıkartamadm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ses sistemini direk ps3'e bağlaman gerekiyor. bizde anfi gibi bişi var, 5.1 ses sistemi. onu ps3'e bağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 optik çıkı$tan bağlıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 optik çıkışa uygun kabloyu nereden bulabilirim? Nasıl bağladın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nası bağladın ne arkadaşım optik çıkışa uygun kablo zaten paket içinden çıkıyo hadi yok, git yazıcıoğluna optik kablo istiyorum de birini ps3 e öbür ucunu da receiver a takıyosun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 optik kablo diyorsun veriyorlar. bir tarafını ps3'ün optik girişine bağlıyorsun, diğer kısmını da müzik setinin optik girişine bağlıyorsun. harflerle optic diye yazması lazım. sokunca bağlanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tamam yardmlarnz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 optik kaplonun ucunda plastik korumacık olur bitane.onu çıkarmadan zorlayarak sokucam diye girişleri bozma sonra. uyarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tabi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gerek yok optik kabloya falan aslında çift çıkışlı bi converter alırsan oluyor. ps3ten çıkan sarı beyaz kırmızı var ya onları o çift çıkışa takıp system settingsten sesi oraya geçiriosun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hdmi ve optik kablo gibi teknolojiler varken hala sarı beyaz kabloyla ne iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fakir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroalp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ii de fakir olan ps3 alamaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 elimde sıfır hama altın kaplama yuv scart adaptör var işine yarayabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok saol hallettim ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar