fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kablonetin beni son zamanlarda çıldırtmasından mütevellit, adsl'e geçme kararı aldım da, hangi adsl bilemiyorum şu aşamada. bu civarlarda oturanlar bağlantılarının nasıl olduğunu vs söyleyebilir mi ? 1 mbps limitsiz paket alacağım o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ataturk Caddesi'nde oturuyorum, 2Mbit limitsiz ADSL'deyim. Genelde 210-215Mb/s download hizi. Amerikan TF2 server'larina yaklasik 210, Avrupa'ya 40-100 arasi latency oluyor. Tamamen kesildigini az gordum ama haftaici is saatlerinde siciyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 o civarın kabloneti iyiydi ya.demek bozulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben 8mbit kullanıyorum, internet hızım iyi ama wow'de 300den aşağı ping almıyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bayar caddesi - inönü caddesi arasındayım. bağlantı 2 haftadır pompok. -güya- 1024 Kb, 4 GB kotalı. edit: tabii ki TTnet bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kablonet iyiydi falan hep, son günlerde bozulmuştu. ilk gelen ekibin modemi arızalı çıktı, ikincinin çalışmadı falan, ben hatta sorun var derken bugün gelen ekibin modemi gösterdi ki arıza benim emektar sb3100'de (9. yaşını kutlamıştık geçenlerde). yeni modem aldım geldim şimdi, cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hızın 1mbit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fizban said: kablonet iyiydi falan hep, son günlerde bozulmuştu. ilk gelen ekibin modemi arızalı çıktı, ikincinin çalışmadı falan, ben hatta sorun var derken bugün gelen ekibin modemi gösterdi ki arıza benim emektar sb3100'de (9. yaşını kutlamıştık geçenlerde). yeni modem aldım geldim şimdi, cillop gibi. serfen gecmis olsun benim sb3100 aslanlar gibi direniyor 7 24 abanilmaya ragmen buyuk kayip resmen surfboard evlat gibi oldu 10 sene icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ethemefendi'deyim. 1mbt sınırsızım var. 3 senedir kullanıyorum. 49 tl aylık veriyorum. WoW harici bir sıkıntım yok, downloadum 40 50 kb arası. Wow'da bazen delirtiyor ama, özellikle gece 12'den sonra. Böyle bir şey olabilir mi abiler, 12'den sonra latency 2k 3k. Deli edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 öyle öyle akşam 6-7 gibi başlıyor 300+ sonra gece doruğa çıkıyor,hani 4-5te bile 250+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar