Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum buralardan...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe ba$lıkta söledıgım gıbı yarn turkıye den ayrılıyorum.sabah 8 de ucagım ve temmus 20 sıne kdr almanya ya tatıle gıdıyorum :) böle bı senenın ustune böle bı tatıl acıkcası baya ii gelicek gerek a$k konusundan ya$adıgım sorunlar gerek ba$ka nedenler =) kısaca kafamı rahatca dagıtabılecegım bu tatıl oysa kı her yaz tatılınde kafama takcak bı4ı bulur ve yaz tatılımın ıcıne ederdım ama bu sefer öle olmıcak kendıme söz verdım =)

yaklasık 1 ay nettende uzak kalıcam snrm orda nete gıremem ama gırersem goru$mek uzere :)

p.s: bizene senın gıtmenden vs dıyenler mumkunse msj atmasınalr sadece veda edim dedim gitmeden :)[signature][hline]|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
güle güle
Nürnberg'e benden selamlar..Hemen gel özlettirme kendini... :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Mesaj tarihi:
dedıgım gıbı elımden geldıgınce nete gırmeye calı$ıcam ordan =)

ke$ke du$se çulhu ba$ka ne isterim ölcem lan :)[signature][hline]|Forever Alone|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 15 Haziran 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pyr0 biz sensiz naaparız .. hele hele elma sensiz ne yapar .. ben kimle sumo voleybolu oynucam artık . kimin eline vericemm de rahatlıycam ?? pyr0 hayır sen gidemezsin .. bu gerçek olamaz[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 15 Haziran 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
dedıgım gıbı elımden geldıgınce nete gırmeye calı$ıcam ordan =)

ke$ke du$se çulhu ba$ka ne isterim ölcem lan :)

haha ucak duserken oyle dusunmeyecegine eminim :))[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
çüz dio yane bye dio cahil çultu

me$ du$unurum gene öle elınde sonunda bı $ekılde ölmıces mi? =)[signature][hline]|Forever Alone|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 15 Haziran 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçen sene Londraya giderken bende demiştimki ordan bir internet kafe bulurum paticiğe girerim demiştim..Deamon bana şöyle demişti:
said:
DeamoN, 22 Kasım 2003 22:38 tarihinde demiş ki:
ehe adama bak..
londraya gidio paticiği düşünüo ya
ben lodraya gidim de paticik 1 ay köşede kalsın[hline]bornozlu canavar

bende aynısını sana söylüyorum:)Sadece Londrayı çıkar Almanya'yı koy:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
ehahe lol aldıgım son bılgıye göre dayımların ewde adsl war alalala =) onlar hafta okuldu i$teyken ben artık nette alemlere akarım =)[signature][hline]|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
İyi yolculuklar. Kafan dağınık olduğunda uzaklara gitmen dertlerini de kendinle götürmezsen çok işe yarar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
narin, 15 Haziran 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Öle bi başlık atmış ki gören batıya göç edio sanar..

ehehe kusura baqma walla alaska da flm akraba yok =)[signature][hline]|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
Görüşmek üzere dostum.

İyi tatiller.Kendine iyi bak.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
  • Yeni Oluştur...