calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 selamlar. kardeşim bahsetti geçen bir oyun varmış, araba yarışı. arabalar hayvani damage alıyomuş, her ayrı parçasından gerçek hayattaki gibi. herhangi regular bi araba yarışı oyuncusu alışana kadar akla karayı seçiyomuş. ama alıştıktan sonra da süper sarıyomuş falan. oyun grafikleriyle ya da başka özellikleriyle ilgili bi fikrim yok. o yüzden belki bilirsiniz diye sorayım dedim. bu tarz son zamanlarda çıkan hangi oyunlar var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yani simülasyon türü oyunlarda pite falan girme olanlarda böyle olaylar var tabi. Araba gitrmiyo falan. Daha basitinden Race Driver GRID'de de hasar aldı mı mesela sağ teker hasar alsın araba sağa çekiyo falan :D Ama bilemem tabi çok az detay var sorunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Xenocide said: bende şu oyunun windows vista'da çalışan versiyonunu arıyorum http://www.dosgamesarchive.com/download/alleycat.gif http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8d/Alleycat.gif http://www.dosgamesarchive.com/images/screenshots/alleycat5.gif hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama, çoook eski bi oyundu bi kediyi kontrol ediyorduk aşkına kavuşturmak için türlü atraksiyonlara giriyorduk, tam paticik oyunu :) ismini yazmayı unutmuşum löl. Alley Cat yuh yannız ilkokul 5 teydim be =) edik: 1990 fln galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 alley cats süper oyundu, biz de bilgisayar labında oynardık hdd'siz 286 makinelerimizde. Bi de mach 3 vardı shooter gibi, uzaygemimsi bişey yönetiyoduk falan. var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 calimero said: selamlar. kardeşim bahsetti geçen bir oyun varmış, araba yarışı. arabalar hayvani damage alıyomuş, her ayrı parçasından gerçek hayattaki gibi. herhangi regular bi araba yarışı oyuncusu alışana kadar akla karayı seçiyomuş. ama alıştıktan sonra da süper sarıyomuş falan. oyun grafikleriyle ya da başka özellikleriyle ilgili bi fikrim yok. o yüzden belki bilirsiniz diye sorayım dedim. bu tarz son zamanlarda çıkan hangi oyunlar var??? eski mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bilmiyorum ama sanırım yeni bi oyun. ama yeni olsa ben de duyardım diye düşündüm. elbette birçok oyun var arabanın hasar aldığı fakat bunda mesela hasar noktasına göre vites muhabbeti kayıyomuş ya da hasar nerden alındıysa onla alakalı şeyler (evet arabalardan anlamıyorum :P). bilmiyorum belki de eski bir oyunu kardeşimin arkadaşları yeni keşfetmiş de olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Colin Mcrae Rally olabilir mi acaba? Hasar alma dersen var, öyle nfs gibi oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 destruction derby? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ken sent me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar