Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 http://upload.kolayweb.com/Hizlibasla.exe (linkte yanlışlık varsa c/p edin ;)) Evet...En sonunda Vb5 te öyle 5-10 dakikalık uğraşlarımı birleştirip birşey çıkardım.. Program tüm kısayollara hızlı ulaşmanızı sağlıyor..Yazın dahada geliştiricem Şu anlık böyle idare edivırın. Tahminimce Win98de çalışır sadece , Sora birde Çalışması için Programlarınızın UYGUN KONUMLARDA kurulu olması gerek... Böyle basit bişi Not:En son Anti virüs programı ile kontrol edilmiştir! Bilgisayarınıza yapacağı zarardan Ben sorumlu diilim :P kötü amaçlarla kullanan cezalandırılacaktır!Terli terli su iç... aman... see yourself..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 eline sağlık çok gerekli bi şey ;)[hline]help me
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Çok sağol :) Walla sürekli yenilemek için uğraşıyorum ama cidden programcılık cok zor ve tatlı... Ne Zaman program yazmaya başladım,o zaman anladım Crackli oyun oynamak ne demek,program kırmak ne demek :( Emek gidiyor...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hımm tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Xp de çalışıyor mu bu arada? Benim Makine w98se Xp de deneme imkaanım olmadı :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Kaynak SOurce isteyen olursa die; ************************************** Private Sub Command1_Click() Shell "C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE" End Sub Private Sub Command2_Click() Shell "C:Program Filesicqicq.EXE" End Sub Private Sub Command3_Click() Shell "C:Program Fileswinampwinamp.EXE" End Sub Private Sub Command4_Click() x = Shell("start http://www.paticik.com") End Sub Private Sub Command5_Click() Shell "C:Program FilesGetRightgetright.exe" End Sub Private Sub Command6_Click() x = Shell("start http://www.google.com") End Sub Private Sub Command7_Click() x = Shell("start http://www.yahoo.com") End Sub Private Sub Command8_Click() x = Shell("start http://www.hotmail.com") End Sub Private Sub Command9_Click() Shell "C:Program FilesKaZaAKazaa.exe" End Sub ****************************[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ewt xpde calisiyo gusel is bu arada hll[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 programlar d sürücümde olsaydı ne olcaktı[hline]help me
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 boş buttonlar bıraksan istediklerimizi koysak yada olanları modifiye edebilsek yoksa çok şey mi istedim 8-)
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bi de tam ekran ve minimize yapabilsek[hline]LevieMaxilack®²ºº³
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ehe Mumi Visual Basic 6.0 yüklü olsaydı senin kodunu geliştirip koyacaktım buraya ama .NET olayından dolayı senin senin kodu sende çalışıcak şekilde geliştiremiyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Çekip bakmadım. Sadece merak ettim; acaba HoeKey programını mı modifiye ettin, yoksa baştan mı yazdın?
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 xp'de gayet güzel çalışıyo. güzel olmuş. eline sağlık. ama kusura bakma windows'un orjinal quicklaunch'ı daha kullanışlı :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: BombaciMulayim, 28 April 2003 00:22 tarihinde demiş ki: Çekip bakmadım. Sadece merak ettim; acaba HoeKey programını mı modifiye ettin, yoksa baştan mı yazdın? yok sıfırdan yazdım :) geliştiriyorum halen... ah şu öss -ders vs vs... car cur dolu olmasam daha neler döktürecem... off of. bkz: maceracı cavit (http://maceracicavit.kolayweb.com)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: LevieMaxilack, 27 April 2003 23:35 tarihinde demiş ki: bi de tam ekran ve minimize yapabilsek[hline]LevieMaxilack®²ºº³ o zaman görüntüsü cıvıklaşıyor :( said: slayer__, 27 April 2003 23:02 tarihinde demiş ki: boş buttonlar bıraksan istediklerimizi koysak yada olanları modifiye edebilsek yoksa çok şey mi istedim 8-) çok yakında :) said: DeMiRMaSKe, 27 April 2003 23:52 tarihinde demiş ki: Ehe Mumi Visual Basic 6.0 yüklü olsaydı senin kodunu geliştirip koyacaktım buraya ama .NET olayından dolayı senin senin kodu sende çalışıcak şekilde geliştiremiyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Kur beraber geliştirek :) said: Zed, 28 April 2003 00:25 tarihinde demiş ki: xp'de gayet güzel çalışıyo. güzel olmuş. eline sağlık. ama kusura bakma windows'un orjinal quicklaunch'ı daha kullanışlı :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] ehe :) Daha güzelini yazıcam yakında az zaman :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 güzel olmuş ama zed gibi quicklaunch u yeylerim[hline]eeh eytere be!
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ya olum VB suck ya nedir o be :) tamam c ilede ondan fazla bir kod yazılmıycak ama çok dnadik o kod ya :). Bari registry den programların nerde kayıtlı oldunu örensin :). Ben daha iyisini aparım ama :).[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim...
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 şşş lix :) Programı lisanlamadım çalma kodları :Pp Vb Suck dienleri kınıorum!Vb Rulezdir..Hatta ownz ve king dir! olay budur... :pP kasamadım,yakında deli bişi olack...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ee bu program pek hızlı ulaştırmıyor dogrusu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Sen kas yap ben sonra ondan daha gzzelini yapıp vereyim sana :))[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim...
Öne çıkan mesajlar