Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 http://upload.kolayweb.com/Hizlibasla.exe (linkte yanlışlık varsa c/p edin ;)) Evet...En sonunda Vb5 te öyle 5-10 dakikalık uğraşlarımı birleştirip birşey çıkardım.. Program tüm kısayollara hızlı ulaşmanızı sağlıyor..Yazın dahada geliştiricem Şu anlık böyle idare edivırın. Tahminimce Win98de çalışır sadece , Sora birde Çalışması için Programlarınızın UYGUN KONUMLARDA kurulu olması gerek... Böyle basit bişi Not:En son Anti virüs programı ile kontrol edilmiştir! Bilgisayarınıza yapacağı zarardan Ben sorumlu diilim :P kötü amaçlarla kullanan cezalandırılacaktır!Terli terli su iç... aman... see yourself..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 eline sağlık çok gerekli bi şey ;)[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Çok sağol :) Walla sürekli yenilemek için uğraşıyorum ama cidden programcılık cok zor ve tatlı... Ne Zaman program yazmaya başladım,o zaman anladım Crackli oyun oynamak ne demek,program kırmak ne demek :( Emek gidiyor...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hımm tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Xp de çalışıyor mu bu arada? Benim Makine w98se Xp de deneme imkaanım olmadı :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Kaynak SOurce isteyen olursa die; ************************************** Private Sub Command1_Click() Shell "C:Program FilesInternet ExplorerIEXPLORE.EXE" End Sub Private Sub Command2_Click() Shell "C:Program Filesicqicq.EXE" End Sub Private Sub Command3_Click() Shell "C:Program Fileswinampwinamp.EXE" End Sub Private Sub Command4_Click() x = Shell("start http://www.paticik.com") End Sub Private Sub Command5_Click() Shell "C:Program FilesGetRightgetright.exe" End Sub Private Sub Command6_Click() x = Shell("start http://www.google.com") End Sub Private Sub Command7_Click() x = Shell("start http://www.yahoo.com") End Sub Private Sub Command8_Click() x = Shell("start http://www.hotmail.com") End Sub Private Sub Command9_Click() Shell "C:Program FilesKaZaAKazaa.exe" End Sub ****************************[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ewt xpde calisiyo gusel is bu arada hll[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 programlar d sürücümde olsaydı ne olcaktı[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 boş buttonlar bıraksan istediklerimizi koysak yada olanları modifiye edebilsek yoksa çok şey mi istedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bi de tam ekran ve minimize yapabilsek[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ehe Mumi Visual Basic 6.0 yüklü olsaydı senin kodunu geliştirip koyacaktım buraya ama .NET olayından dolayı senin senin kodu sende çalışıcak şekilde geliştiremiyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Çekip bakmadım. Sadece merak ettim; acaba HoeKey programını mı modifiye ettin, yoksa baştan mı yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 xp'de gayet güzel çalışıyo. güzel olmuş. eline sağlık. ama kusura bakma windows'un orjinal quicklaunch'ı daha kullanışlı :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: BombaciMulayim, 28 April 2003 00:22 tarihinde demiş ki: Çekip bakmadım. Sadece merak ettim; acaba HoeKey programını mı modifiye ettin, yoksa baştan mı yazdın? yok sıfırdan yazdım :) geliştiriyorum halen... ah şu öss -ders vs vs... car cur dolu olmasam daha neler döktürecem... off of. bkz: maceracı cavit (http://maceracicavit.kolayweb.com)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: LevieMaxilack, 27 April 2003 23:35 tarihinde demiş ki: bi de tam ekran ve minimize yapabilsek[hline]LevieMaxilack®²ºº³ o zaman görüntüsü cıvıklaşıyor :( said: slayer__, 27 April 2003 23:02 tarihinde demiş ki: boş buttonlar bıraksan istediklerimizi koysak yada olanları modifiye edebilsek yoksa çok şey mi istedim 8-) çok yakında :) said: DeMiRMaSKe, 27 April 2003 23:52 tarihinde demiş ki: Ehe Mumi Visual Basic 6.0 yüklü olsaydı senin kodunu geliştirip koyacaktım buraya ama .NET olayından dolayı senin senin kodu sende çalışıcak şekilde geliştiremiyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Kur beraber geliştirek :) said: Zed, 28 April 2003 00:25 tarihinde demiş ki: xp'de gayet güzel çalışıyo. güzel olmuş. eline sağlık. ama kusura bakma windows'un orjinal quicklaunch'ı daha kullanışlı :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] ehe :) Daha güzelini yazıcam yakında az zaman :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 güzel olmuş ama zed gibi quicklaunch u yeylerim[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ya olum VB suck ya nedir o be :) tamam c ilede ondan fazla bir kod yazılmıycak ama çok dnadik o kod ya :). Bari registry den programların nerde kayıtlı oldunu örensin :). Ben daha iyisini aparım ama :).[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 şşş lix :) Programı lisanlamadım çalma kodları :Pp Vb Suck dienleri kınıorum!Vb Rulezdir..Hatta ownz ve king dir! olay budur... :pP kasamadım,yakında deli bişi olack...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ee bu program pek hızlı ulaştırmıyor dogrusu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Sen kas yap ben sonra ondan daha gzzelini yapıp vereyim sana :))[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar