Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafting Sistemi

ZERO-G

Öne çıkan mesajlar

su an 99 tailoring yaptim su zamana kadar gorduklerimi aktariyim.

ilk olarak wow gibi materyal toplayarak skill kasmak gercekten cok cok cok zor. en basitinden skill kasmak icin yapicaginiz bir item (tailorim ordan ornek vericem) durable ruko bandana olsun. kendisi 3 ruko textile (3 ruko textile = 12 ruko fiber), 5 ruko thread (10 ruko fiber), 4 lesser accessory flux (ah de tanesi 1k falan), 6 tane de aether istiyo. bundan 5-6 tane yaparsaniz 1 skill aliyosunuz. you do the math.

o yuzden en mantikli sey work order gibi gozukuyo. ancak skilliniz arttikca aldiginiz matlarda cogaliyo. mesela 90-99 arasi work orderla kasmak neredeyse 7k ya mal oluyo. bunun sebebi cok nadir durumlar disinda 1 work order = 1 skill. yani illa craft kasicam diyosaniz materyalden cok para kasmanizi tavsiye ederim. ne kadar cok para o kadar cok skill cunku.
yolda gordugunuz gatherlarin ise yarayanlarindan bol bol toplayin, isinize yaramayanlari ise gathering skilli icin toplayin. isinize yaramiyacak materyalden bosuna fazla toplamayin bu arada cunku ah de 99 a kadar butun gathering materyallerinin fiyatlari acayip dusuk. kasmaya degmez.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten work order olmadan normal malzeme ile kasmak imkansız gibi birşey. Ortalama 5-6 item craft 1 skill verdiği için inanılmaz pahalıya geliyor. Sadece Bar yaptığınızda bile bar başına reagent ile birlikte 250 kinah civarı bişi ödüyosunuz. 50 ore eritince bu rakam 12.5k oluyor sadece.

Work Order ile kasmak daha ucuz ama yinede masraflı. Armorsmith kastım 170 skill 250-300k arası para gitti şimdiden sırf work order reagentlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

26 lvl oldum elime 100k nin üstünde para geçmedi hiç.
armor dur silahdır pek para etmedi lootladıklarım. siz nasıl yaptınız o kadar parayı? armorlarım daha 20lvl altında. :( armor alacak param yok. :(
tabi craft a harcadığım 250k yı ayrı sayıyorum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...