ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Arkadaşlar craft sistemi hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz açıklama yapabilirler mi ? Öncelikle ne yapılmalı şimdilik meyve sebze topluyorum, maden çıkarıyorum ama ileride neler yapmamız ve nelere dikkat etmemiz lazım ? Önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Toplamaya devam et, yalnız seçeceğin prof a göre topla ya da skill getirecekse sadece her şeyi topla. Craft olayınıda uzun yazmak lazım, önce başla, sonra burdan sordukça cevaplarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 workorder ile kasabiliyosun sanırım. şuan 35 armorsmithing kastım workorder ile sadece npcden stell mold steel welding rod veya cooling water alarak. edit: yanlış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 su an 99 tailoring yaptim su zamana kadar gorduklerimi aktariyim. ilk olarak wow gibi materyal toplayarak skill kasmak gercekten cok cok cok zor. en basitinden skill kasmak icin yapicaginiz bir item (tailorim ordan ornek vericem) durable ruko bandana olsun. kendisi 3 ruko textile (3 ruko textile = 12 ruko fiber), 5 ruko thread (10 ruko fiber), 4 lesser accessory flux (ah de tanesi 1k falan), 6 tane de aether istiyo. bundan 5-6 tane yaparsaniz 1 skill aliyosunuz. you do the math. o yuzden en mantikli sey work order gibi gozukuyo. ancak skilliniz arttikca aldiginiz matlarda cogaliyo. mesela 90-99 arasi work orderla kasmak neredeyse 7k ya mal oluyo. bunun sebebi cok nadir durumlar disinda 1 work order = 1 skill. yani illa craft kasicam diyosaniz materyalden cok para kasmanizi tavsiye ederim. ne kadar cok para o kadar cok skill cunku. yolda gordugunuz gatherlarin ise yarayanlarindan bol bol toplayin, isinize yaramayanlari ise gathering skilli icin toplayin. isinize yaramiyacak materyalden bosuna fazla toplamayin bu arada cunku ah de 99 a kadar butun gathering materyallerinin fiyatlari acayip dusuk. kasmaya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 En temizi sen gatherını gene yap, malzeme topla. Sonra craftlardan işine yarıyacak olan bir iki tanesi için gerekli malzemeleri koy kenara ve artanların tamamını AH den sat. Sadece work order ile kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 gatheringle topladıgınız malzeme ile sadece craft yapacaksınız, skill kasım isini sadece work orderla yapın, 99 da advanced ları ogreniyorsunuz advanced ı ogrenince 99 u otomatik 100 yapıyor, 2. ana zonedaki gatheringlerin en dusugu 90 o yuzden 2. zone a min. 90 la gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hmm work order rewardlarda 120 lerde nispeten rare receipeler var o yuzden pas gecmemek lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ki o recipelerin bazıları aynı özellikteki başka bir craftlanan itemla aynı özelliklere sahip olmasına rağmen req. lvlı daha düşük olabiliyor work order (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 zaten work order olmadan normal malzeme ile kasmak imkansız gibi birşey. Ortalama 5-6 item craft 1 skill verdiği için inanılmaz pahalıya geliyor. Sadece Bar yaptığınızda bile bar başına reagent ile birlikte 250 kinah civarı bişi ödüyosunuz. 50 ore eritince bu rakam 12.5k oluyor sadece. Work Order ile kasmak daha ucuz ama yinede masraflı. Armorsmith kastım 170 skill 250-300k arası para gitti şimdiden sırf work order reagentlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Geliştirmek istediğiniz prof. u cap e ulaştırmak, 1.5 m. kinah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 su crafti pek anlamadım kac tane oluyo en fazla.bide hangilerini onerebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 2 tane oluyor, biri master. Class a göre değişir öneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dreagloth said: Geliştirmek istediğiniz prof. u cap e ulaştırmak, 1.5 m. kinah aionarmoryde idi sanırım armorsmithing icin 2.23 M kinah denmis, ekleyeyim dedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 spiritmasterım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 499'luk cap'e ulaşmak için, yaklaşık 8.5m kinah totalden bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Benim bahsettiğim ilk cap o zaman. sm içinde heralde aclhemy, cloth.. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 1.5m kinah, sadece 399-400 skillini almak için harcanan para :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Gangren said: 499'luk cap'e ulaşmak için, yaklaşık 8.5m kinah totalden bahsediliyor. ali sami ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Yanlız para kazanmak çook rahat oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Kesinlikle çok rahat, daha lvl 25 im elimden rahat 800k geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ki bunun için özel bir şey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 26 lvl oldum elime 100k nin üstünde para geçmedi hiç. armor dur silahdır pek para etmedi lootladıklarım. siz nasıl yaptınız o kadar parayı? armorlarım daha 20lvl altında. :( armor alacak param yok. :( tabi craft a harcadığım 250k yı ayrı sayıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dreagloth'un bahsettigi 800k overall level 1'den 20'e kadar topladigi toplam paradir buyuk ihtimal.. Normal zaten, sehirden her ciktiginizda sadece lootlardan 100k yapiyorsunuz level 15'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 totalde 800k ise doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dreagloth said: Kesinlikle çok rahat, daha lvl 25 im elimden rahat 800k geçmiştir. Çok para yiyen şeyler var.O yüzden kazanması rahat...Cosmetic dükkanına filan uğrayın da bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar