iesquire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 arkadaşlar brewfest eventinin bir questi var. http://www.wowhead.com/?quest=11120 linkindeki bu questi yapamadım. Yapabilen var mı? yada nasıl yapıldığını anlayan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Eskidendi o, bu sene yok o quest. Edit: Hımm bir saniye, gene eklemişler galiba questi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10921022886&pageNo=1&sid=1#12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yok 3.2.2 geldiğinde kısa bir süre alınabilir olmuş quest. Ama sonra restartla düzeltmişler. Yani bu quest bu sene yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yahu hazır açılmışken 3 parca giysi için zaman yeticek mi her gün ifyi geziyorum,keçi koşturuyorum,başka var mı o paralardan getircek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 valla ben bugün bitiriyorum o işi 350 tane lazımdı işte biter yani bugün herhalde 330 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 her gun boss u kesmeden 40 tane (?) defend questten 10, ah falan koşturmacadan 20 geliyor dimi, 70 yani gunde. 300 tane clothing'e, 200 tane de membership e veriliyor 500 eder dimi, doğru biliyorum ? boss'u kesmeceden gelmiyormuş, her gün defend ve bark questlerinden token geliyormus sadece. clothları aldıktan hemen sonra geri satıp, üzerine month membershipini alabilirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 fizban said: boss'u kesmeceden gelmiyormuş, her gün defend ve bark questlerinden token geliyormus sadece. clothları aldıktan hemen sonra geri satıp, üzerine month membershipini alabilirmişiz. + ram/kodo fıçı yarışından her getir-götürde 2 coin geliyor quest değil günlük olarak yarışı ayarlayan NPC ile konuşmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 flame warden da 3 giysiden 1 parça refund ediliodu. dikkat edin patlamayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yok burda 3'üde geri veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Demin achivement'ı tamamladım bütün seti geri satıp 1 month brew membership ve pet aldım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vendor'da satilan gozluk sayiliyor mu achievement icin? yoksa illa chest, head ve feet mi almak zorundayiz? (completely smashed olup, /dance etme achievementindan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yok sadece cloth olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fizban said: clothları aldıktan hemen sonra geri satıp, üzerine month membershipini alabilirmişiz. bu geri satma olayını nası yapıoruz ya,the merchant doesnt want that item muhabbeti oluyo bende :S noob muyum neyim help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Eğer aldıktan sonra belli bir süre(2 saat gibi) geçmişse geri satamazsın. O yüzden tüm seti birlikte alıp achiev'ı tamamladıktan sonra geri satıyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ben ilk membership questini yaptım patladım ya. Acaba ticket atsam ilgilenir mi adamlar title alamıycam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Pyro said: Eğer aldıktan sonra belli bir süre(2 saat gibi) geçmişse geri satamazsın. O yüzden tüm seti birlikte alıp achiev'ı tamamladıktan sonra geri satıyorsun direk. onu biliyorum da işte ben bu geri satma olayını denemek için sadece botları aldım,hemen aldığım gibi satmaya çalıştım geri,olmadı :S başka bi yöntemi mi var geri satmanın,normalde vendora bişey satar gibi çantadan sağ tuşla satmıyo muyuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 deadwoll said: Ben ilk membership questini yaptım patladım ya. Acaba ticket atsam ilgilenir mi adamlar title alamıycam yoksa. aynen pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Madcat said: deadwoll said: Ben ilk membership questini yaptım patladım ya. Acaba ticket atsam ilgilenir mi adamlar title alamıycam yoksa. aynen pffseğer 1 gün olmuşsa ilgileniyorlar kendi panellerinde sadece son 3 gün var zaten edit: anlık bir hata ile pişmanlığı ayırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar