Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo mail 100 mb olmuş, mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 25mb`lik Yahoo mail plus kullanicisiyim. Gecen ay 25mb alani 30$ karsiligi para verip almistim ve simdi e-mail alanim sıkı durun 2 gb olmus[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Mesaj tarihi:
Streamlined interface
Makes using your mail even easier
100MB of email storage
Keep more of the things that are important to you – without worrying about bumping up against your storage limit.
Message size up to 10MB
Send monster-sized files – photos, presentations, whatever![signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 15 Haziran 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
olmuş olmuş... :) spy mac var baba gibi 1 gb :)

asinan abi bu 1 gb beleşti değil mi, bi ara üye oldum fakat nasıl kullanıcam bilmiyom yaws[signature][hline]all fired up
  • Admin
Mesaj tarihi:
Yakında gmaillar devreye girecek emaillar biraz fıs olacak sanırım[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
süper olmuş .bende yeni farkettim[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
Yahoo ya... Gerçekten sonuna kadar savunduğum mail provider'ım sonunda yapacağını yaptı. Benim yüzümü kara çıkarmadı. Yahoo ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
Mailimi açtığımda öhh dedittirdi bana. Bu arada daha çok bilgi isteyenler buradan buyursun :)

Ewet Qui haklı 100 mbtan sonra Google beni cezbedicek bişey yapmalı. Bu arada asıl olan hotmail'e oluyo bakalım Microsoft napacak...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Reklam koyulcak dendi sonra o tepki gördü o yüzden gmail askıya alındı.
Neden tepki görüyo anlamıyorum kim babasının hayrına 1gb alan werirki neden versin?
Reklam bence olabilir tıklayıp tıklamamak bizim elimizde sonuçta.

Ayrıca google ın iş yapacağına inanıyorum ben google sempatisi diye bişey var şahsen ben sempati ile giriyorum google a özel günlerde logo değiştirmeleri vs çok hoşuma gidiyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
hotmail sinir ya, birkaç spam mail geliyor 45-50 kblik,
hemen doluyo salak şey..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
Ehe yıllardır kullandığım canım e-mailim artık daha da canım yaws :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
  • Yeni Oluştur...