xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 El hareketleriyle mi anlatıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vücut diliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 beni tavlada kimse yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kimseyle oynadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Benide ekleyin. Fincanımı alıp geliyorum. Gözlerden yaş gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 - dartanian - yav - wildpervert - Holy - Lancelion - Dunkelzahn (ezici baba)(kendisi istedi) - Finkel - Fylonde - SoulCube - Lexius - Arma - Chagy (belki) - Anelor - Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 benide ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 maelstrom said: kimseyle oynadın mı ofc not! 10 puvan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Oynuyonuz mu lan 13 olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben de oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 oynamak isteyen eklesin beni :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Arkadaşlar 2 kişi daha bulalım hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bende oynarım. Bu arada Antalyalı arkadaşlara duyuru yapayım. Cumartesi saat 16.00'da Simurg'da tavla turnuvası var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kiz emeseni dediler listedeki herkez erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 - dartanian - yav - wildpervert - Holy - Lancelion - Dunkelzahn (ezici baba)(kendisi istedi) - Finkel - Fylonde - SoulCube - Lexius - Arma - Chagy (belki) - Anelor - Cthulhu - Çokakıllıadam - Doruk +1 bulunca durucam ve saat tarih falan konuşuruz +1 beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 başlayalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bi bende msni olmayanlar msnleri versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dartanian v - Doruk yav v - Çokakıllıadam wildpervert v Cthulhu Holy v Anelor Lancelion v Chagy Dunkelzahn v Arma Finkel v Lexius Fylonde v SoulCube Arkadaşlar maçlar bu şekilde oldu birbirlerini bulan arkadaşlar istedikleri zaman maç yapabilirler bulamayanlar bana yazsınlar.Yarın akşama kadar bitmesi yeni tur maçlarının başlaması rica olunur hatta bunlar bu gece herkes gelirse ve biterse çok güzel olur. Bu başlığın altına ss sonuçlarını yazarız. 3te biter diğer herşey bilindiği gibi zarlar sizinle olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İlk maçı biz yaptık sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 duş almalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çokakıllıadam vs yav çokakıllıadam ilk 2 turu aldı, sonrasındaki turu ben aldım ve son turda da mars yaptım :D yav:3/2:çokakıllıadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 biz de chagy ile hazırlık müsabakası yaptık ilk oyunda 3-0 chagy ikinci oyunda 3-0 ben aldım, ilginçti ama müsabakalarda böyle oynamam söyliyim sert kayaya çarptınız sdfk *göz korkutur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar