Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://img5.anidb.net/pics/anime/27671.jpg It is 1942. The Red Army is putting up a violent and effective resistance against the German invaders. 14 year-old Nadya is a medium. In a deadly air raid the girl is shell-shocked. Recovering from her concussion, Nadya discovers her new gift – the ability to foresee the “Moments of Truth” - the most critical moments of future combat encounters, in which one person’s actions will decide the outcome one way or the other. Nadya’s ability is indispensable for the classified 6th Division of the Russian Military Intelligence, which is waging a secret war against the “Ahnenerbe” – an occult order within the SS. The Ahnenerbe summons from the realm of the dead the powerful prince of darkness, Baron von Wolff. With him on their side they hope to change the course of history and achieve world domination. To oppose the Baron Nadya decides to enlist the support of her old friends from the beyond – the Pioneers of the First Squad. http://www.youtube.com/watch?v=e9xeS3svgtg 4C den geliyor. Çok bomba olucak çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Oha harika gözüküyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hemen korkmayın bu sırada Japonca dublaj da olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Film olacak değil mi bu?İngilizce altyazı olsunda:) Bu videoda ruslar rusça ,almanlar almanca konuşuyor galiba ya da bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bunu anidb calendar'da görmüştüm ilkbaharda, o zamandan beri bekliyorum. asuka almancası yerine gerçek almanca konuşsunlar n'olur. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 adolf yoksa izlemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 wolfenstein anime gibi işte ama minigun'lı polonya asıllı amerikalı yerine katanalı rus loli kapışıyor, yabancılık çekmeyelim diye zombi lortun adı bile FON WOLFF. (tu) ehu şaka bir yana trailer çok iyi, şöyle paranormal zombili olmayan ww2 hikayesi yapsalarmış çok şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 onu diyordum bende msn den kaedeye ulan mis gibi ww2, naziler varken abidik gubidik zombiden dusman olurmu ya draculanin oldugu hikayeye kotu adam diye gargamel i koymaya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 evet bende anlamadım o işi. Hani japon yapımı olsa anlıycam var bi km taşı onu izliyoruz diyecekler ama animasyon dışında tamamiyle rus yapımı. Enteresan insanlar şu ruslar Yanlız müzik direk kendini belli ediyor. Rus orkestraları <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=z_90iFLjdqQ&feature=related hq trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 II. Dünya Savaşı animesi mi diye atladım gerçi de bariz şekilde Hellsing Ultimate ekmeği yeme çabası sezinledim. Studio 4c ne yapsa izlenir o ayrı konu da çıkınca bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Çıktı bu sırada ingilizce fansubı. Kontrol etmedim yanlız garanti vermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 animetakede gördüm şimdi indiriyorum.Yarın izlerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 tohum yök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 zomg veya megadan indir 30dk kaldı ben uyumadan izlerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 güzel prodüksiyon değerleri, özene bezene yapmışlar takdir ettim. return to castle wolfenstein hikayesi yerine tarihe dayalı birşey anlatsalarmış şahane olurmuş. ama şu haliyle de fena değil, izlenir. sadece 70dk zaten. yalnız gandalf ölümüne düştü, sonra beyazlara bürünüp geldi filan neydi o adam anlaşılmadı heh. naziler de tam indiana jones tipleri ama olsun eğlenceliydi. devamı getirilebilir gibi ucunu da açık bıraktılar. ha evet izumi hardsub, onu ekleyeyim. video kalitesi kötü değildi ama blu-ray'i filan çıkarsa izlemeye değer öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=89033 hacılar çıktı ama ingilizce hardsub çıktı soft sub bekliycem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 inrtrodayım, ppsh'yi öle tutarsan, ya elini yakarsın sıcaktan , ya yine elini yakarsın soğuktan, ama bu bizi üzmesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 e guzelmiş baya, baymazsa ilerde fazla aşka maşka girip izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kopuk sahneler bütünlüğü olmayan senaryo.Film çok kötü.Hele rusça seslendirmeler yerlerde gezmiş.Beklediğim gibi olmadı bu hemen şimdi siliyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar