roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Selam gençler. Maltepe/Esenkent'teki yeni evime internet bağlatmam lazım. 54321mbitsüpernet tarzı bir şeye ihtiyacım yok, 50 lira civarı, KOTASIZ ve KOPMAYACAK bir bağlantı çözümü istiyorum. Modem kablosuz olacak ve sözleşmeli bağlantı yapacağız. Sözleşmenin de 12 ay olması tercihimdir. Ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kaplonet al kaplolu tv varsa. öbür türlü 1mbps kotasız var 49 milyona ttnetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 smile al 6 ay da daha az ödüyorsun 12 ay sözleşme yapınca kampanya bitmediyse..modem de veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 smile ben de baktım. kampanya falan güzeldi, 4mbit alıp 7 ay 1mbit parası alıyolar. var mı kullanan? doğan ürünü olunca almadan önce bin kere düşündürüyor adamı. teknik sorunlarda saç baş yoldurmasın ya da fatura dönemlerinde saçma salak şeyler itelemesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yok ya tt kadarlar işte. ne eksik ne fazla gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 netlimitsiz al kardeşim 8mbit 15 gb tı geçince 512 ye iniyo ama oda hızlıdır pek bişey değişmiyo bence aylık 49 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 İnterneti alıcam okudum başlığı gece gece XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 alma hiçbiyerden öle sımayıl vs.. git ttnet al. modem bilmemne indirim dahi alma sakın. full KAMPANYASIZ al. hiçbi taahhüde girme asla.. 1mbt sınırsız al 45,32TL babalar gibi kullan geç. BAK DİNLE SÖZÜMÜ.. beni bilen biliyo ne iş yaptıımı :) dinle sen bu kardeşini sonra üzülme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar