Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancıda tuning


Valeron

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar,dizel otomatik araç başlıklı konumu görmüşsünüzdür,bi karar değişikliğine daha uğrayarak elidmeki mevcut 2000 model polo'mu modifiye etmeye karar verdim. Jant-lastik,marşpiyerler,spoiler,tamponlar,xenon farlar,cam film,bide güzel bi müzik tesisatı düşünüyorum. ortalama 8 kaat civarı bi param var,bostancıda bu işleri yapan veya istanbul anadolu yakasında,bildiğiniz,güvenilir yer varmıdır ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen :d abi yok çok abartı bi modifiye işine girmiyorum,tampon falan yapmaktan vazgeçtim,hem hoş durmuyo hemde türkiye koşullarında gözümde kesmiyo zira fiber mazeme en ufak darbede çatlıyomuş,gözümlede tanık oldum. dolayısıyla jant-lastik,spor yay,angle far,ledli, stop ufak tefek boya işleri falan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bisiklet mi aliim bumudur :d:d napim abi yani şimdi evdekilerle bütçede anlaşamıorum ki onlar bunu satıp 15 kaat bişi koymak istio 25-26 e bu fiyata ben bulamadım araç istediğim tarzda,benzinli araç var e benzinli araç varsa yazık günah altımdakide benzinli araç,onu yaparım 3-5 bişeye onu kullanırım dedim.

olay şu ben dizel almak istiyodum,2.el tercih etmemeye çalışıyodum dizellerde güvenilmez diye veya tanıdıklardan bakıyodum. tanıdıkların elinde bulamadım,ardından bizimkilerde 0 almaktan vazgeçip bütçeyi kıstılar,dolayısıyla madem 2-3 yıl kullanıcam bunu yapar kullanırım dedim.

bununla beraber belki seneye amerikaya gitme durumum çıktı ki en az 6 ay oda,zaten okul bitince ki 3 senem kaldı,direk gitme planım var en az 2 yıl kalmak üzere ee yazık günah olcaktı

bende buna takıldım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

girme böyle olaylara
modifiye fln 2. el değerini inanılmaz düşürebiliyor.
bence sen ne istediğine karar ver hocam
testisi bol hava atılacak bir araba istiyorsan,sat elindekini,al gözüne hoş gelen arabayı.

yok bu araba benzinli,çok yakıyor fln diyorsan,vede uzun yol gidiyorsan,sat elindekini al bir linea,albea,clio,git her yere ucuz ucuz,yok şehir içi kullanım,yılda birkaç kere şehirler arası için araba istiyorsan onada değmez zaten elindeki aracı satıp üstüne para koyup yeni araç almak.sen kara geçene kadar araba ölür zaten.

polo güzeldir,candır,çok canın istiyorsa güzel bir ses sistemi al,tabi sedan olmadığından bagajına kutu-kabin fln koyma,boşuna yer,senin araçta müzik dinleme zevkini arttırabilecek bir sistemi çok çok ucuza,500-600 ytl'ye kurabilirsin.yok bassım gümbür gümbür olsun,delirteyim milleti diyorsan kabin olaylarına fln girmek zorundasın ama yapma öyle şeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gidecek zaten 2 yıla. Elindeki makinadan da sıkılmış renk istiyor.

Yeni araba alıp 2 yıl sonra satacak olsa değer kaybı zaten 2000 model olan polonun şen şakraklaştırılmış halinin 2 yıl sonra kaybedeceği 2. el değerinden fazla olacak. Bu hesaba göre yalnız maddi açıdan düşünsen elindeki poloya para harcayıp seveceğin bir şey sahibi olmana değer. Tabi ne yapacağını, yaptıktan sonra seni gerçekten tatmin edip 2 yıl daha kendisini keyifle kullandıracağından emin ol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...