Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Duyma sorunum yok,psikolojikte birşeyim yok doktora göre,zaten yaşadığım durum halisünasyon değil ilüzyonmuş,ses ilüzyonu.Mesela çok yakın dönemde hatırladığım; elli lafını yedi diye algıladım, üstüne lafını hüsniye diye algıladım, ve bilmediğim bir lafı kendi ismim,tunç diye algıladım.Sokakta yanımdan geçen birileri birşeyler söylüyor,ve sanırım kelime ona uygunsa tunç diye algılıyorum.Hayır,elli-yedi,üstüne-hüsniye,ritmik tonundan kapıyorumda tunç'a benzeyen ritm'de ve dahası t ile başlayıp ç ile biten ne var çözemedim.birgün yanlış algıladığımda milleti çevirip sorucam abi ne dedin sen ki ben tunç diye algıladım,dövücekler sonra beni:/ beynime kırgınım, sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 neler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 derdi veren Allah dermanını da verirmiş Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kardeş ses driver'ını yeniden kurmayı denedin mi ? Onboard mı PCI mı bir de ? Sanırım Audio3d.dll'e virüs kaçmış. =] Heh şaka yapıyorum alınma gül istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dalgınlıktan la bu kafanda kim bilir neler kuruyon normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ZaCk said: derdi veren Allah dermanını da verirmiş Amin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 herkese olur ki o. hastalık mastalık değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi ben herhangi biri "ta" dediğinde bakıyorum beni nerden tanıyor bu adam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 adım default klon adı olduğundan karıştırmama gerek yok, sokakta yürürken herkes emre emre diye bağırıyor zaten birbirine. bana söylenince falan bakmıyorum artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ilkokulda örtmenim "yanlış" deyince kulağım kabarırdı benim de ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ilkokulda örtmenim "yanlış" deyince kulağım kabarırdı benim de ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ilkokulda örtmeni "yanlış" deyince kulağı kabarırdı onun da ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "Sanmaki ismin söyleniyor" şeklinde anlıyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lancelion said: adım default klon adı olduğundan karıştırmama gerek yok, sokakta yürürken herkes emre emre diye bağırıyor zaten birbirine. bana söylenince falan bakmıyorum artık =( ama kimse benim gibi seri emre diyemez di mi lan asfewsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 beynin sana bir oyun oynuyor olmalı delikanlı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Herkezde oldğunu düşünüyorum bunun.Yani en azından isim ile ilgili kısmın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bunu bile kişiselleştirebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 müzik bölümüne açsaydım keşke,ses bilimiyle daha ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 PATA said: Herkezde oldğunu düşünüyorum bunun.Yani en azından isim ile ilgili kısmın. Herkeste varda,merak ettiğim kısım başkaları bizim ismimize yakın birşey söylüyorda,biz mi onu çeviriyoruz. Yani mesela benim ismim,tunç.Tek hece ritmi var.Biri tek heceli başı t'ye yakan bir harfle başlayan ve ç'yle biten birşey söylediğinde öyle mi algılıyoruz,yoksa en alakasız birşeyide kendi ismimiz gibi mi algılıyoruz,aynı hece sayısına sahipse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 SeaGle said: Lancelion said: adım default klon adı olduğundan karıştırmama gerek yok, sokakta yürürken herkes emre emre diye bağırıyor zaten birbirine. bana söylenince falan bakmıyorum artık =( ama kimse benim gibi seri emre diyemez di mi lan asfewsd remremremremremremremremremremremremremremremrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende de oluyo arada.ismimi söylediler zannediyorum. ama takma abi :D. daha klas. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 loğl bende bitek bende var zannediyorum doktora gitmeyede tırsıyordum.valla çözümü çaresi nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar