Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsminin söylendiğini sanma

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

Duyma sorunum yok,psikolojikte birşeyim yok doktora göre,zaten yaşadığım durum halisünasyon değil ilüzyonmuş,ses ilüzyonu.Mesela çok yakın dönemde hatırladığım;
elli lafını yedi diye algıladım,
üstüne lafını hüsniye diye algıladım,
ve bilmediğim bir lafı kendi ismim,tunç diye algıladım.Sokakta yanımdan geçen birileri birşeyler söylüyor,ve sanırım kelime ona uygunsa tunç diye algılıyorum.Hayır,elli-yedi,üstüne-hüsniye,ritmik tonundan kapıyorumda tunç'a benzeyen ritm'de ve dahası t ile başlayıp ç ile biten ne var çözemedim.birgün yanlış algıladığımda milleti çevirip sorucam abi ne dedin sen ki ben tunç diye algıladım,dövücekler sonra beni:/

beynime kırgınım,
sinirliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Herkezde oldğunu düşünüyorum bunun.Yani en azından isim ile ilgili kısmın.

Herkeste varda,merak ettiğim kısım başkaları bizim ismimize yakın birşey söylüyorda,biz mi onu çeviriyoruz.
Yani mesela benim ismim,tunç.Tek hece ritmi var.Biri tek heceli başı t'ye yakan bir harfle başlayan ve ç'yle biten birşey söylediğinde öyle mi algılıyoruz,yoksa en alakasız birşeyide kendi ismimiz gibi mi algılıyoruz,aynı hece sayısına sahipse?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Lancelion said:

adım default klon adı olduğundan karıştırmama gerek yok, sokakta yürürken herkes emre emre diye bağırıyor zaten birbirine.

bana söylenince falan bakmıyorum artık =(

ama kimse benim gibi seri emre diyemez di mi lan
asfewsd

remremremremremremremremremremremremremremremrem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...