Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanlar Hakkında

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dün bir tavşan aldım bugün serbest bırakıyorum heryere sıçıyor, elime alıyorum kaçıyor elime almaya çalışıyorum kaçıyor deli ediyor bu hayvan gerçekten çok cins şimdi kafesine koyup içeride karanlık bir yere tıktım uyusun bari deli olmak üzereyim nasıl başederiz nasıl alışıtırırız, nasıl tuvalet eğitimi veririz bu delirtici şeye?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl eğiteceğini bilmiyorum . Ancak şunu söyleyeyim bizim bir tanıdığın vardı . Kafesten çıkarmaz olmuşlardı her yeri yiyomuş . Ama çok sevimli hayvanlar :) . Zamanla sana alışır kaçmaz bence . ( Kuşlarda öle oluyor zamanla alışıyor hayvan )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2 gündür deli etti alıyorum seviyorum yere koyuyurum kaçıyor tutmaya çalışmak için evi altına üstüne getiriyorm seviorm koyuyorum ya çok sıktı bu yaratık sonunda atıcam aşağıya :([signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hyr tavşanlarda köpekler gibi tuvalet eğitimi alabiliyor...
ama nasıl :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

tavşan ve türlü kümes hayvanları evde beslenmez
kümes gibi küçük tahta bir leğen yap içine talaş doldur rahat edersin[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Chemical, 16 Haziran 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
tavşan ve türlü kümes hayvanları evde beslenmez
kümes gibi küçük tahta bir leğen yap içine talaş doldur rahat edersin

kafesin içinde talaş var ancak deli ediyor evcilleştirilebilir bir hayvan dojorel'e verdiğim tavşan böyle değildi çok miskindi çağırınca geliyor ve sevdiğimi anlıyor kaçmıyordu..[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

kafes küçük yaf dediğim gibi en az 1metreye 1 metre tahta bir leğen içine talaş olması lazım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
abi hayvan elim kadar küçük bişi deli ediyor eğitilmiyor pff :([signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

ehuehe ne yapacan tavşanı yaaa haskin var[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
o ayrı bir olay zaten :)
2 kere baba olduda husky yanımda değil burda olsa tavşanı bırakırmı :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın tavşan falan boş işler :), kız arkadaşım kendine Gonzales almış çok tatlı.Eline falan sıçsa da küçücük bişey eline alıp atıyosun :P[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bununda öylede o dediğin gonzales ısırırsa pek öyle demessin :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ıssırıyo ama acı falan hissetmiyosun, öyle güçlü değil çenesi heralde.Ondaki büyümeyen cinsinden ondan heralde.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hayvanların kafes gibi vücutlarını anca saran 2 adımda tüketecekleri yerlerde yaşamasına karşıyım. Alacaksanız onlara özel büyük bir alan yapmanız lazım evde veya bahçeli evse kümes falan yapmanız lazım bence. Yoksa zaten sana da yazık hayvana daha fazla yazık. Hayatını tek odada yaşamak gibi bişey...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Brook, 16 Haziran 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Yok ya ıssırıyo ama acı falan hissetmiyosun, öyle güçlü değil çenesi heralde.Ondaki büyümeyen cinsinden ondan heralde.

genelde hamsterlar büyümez ama :)[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...