Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldı Benden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Defensive ve penth e katılıyorum.
Ama terk edilen taraf olunca koyuyor sanırım. Terkeden olunca 2. güne unutuyorsun zaten. Ama bi kere ortak kararla bitirip aylarca gereksiz drama yaşadığım da oldu peh.
Mesaj tarihi:
Bugün görüştük, bitti.
Artık bana bişey hissetmiomuş falan.
Sinir etti zaten öyle bi konuştu ki. Yok zaten babası beni sevmemiş falan sempati duymamışmış baştan vs. Kızın zaten anası gelmiş oturduğumuz yerin orda bekliyo arabayla, kızı alıp gidecek. Zaten bütün ilişkiyi kız + ben + anası olarak yaşamıştık. Annesi benim aldığım eşyaları atmış. Aile olmasa belki ikna olurdu ama, o laflardan sonra ne halt yerse yesin zaten okulda az görücem binalar değişmiş. Sevmiyomuş artık. Baya yalvarır gibi oldum gene malesef gel barışalım falan filan. Ama yok bitti ama benim de içim rahatladı biraz açıkçası. Amaaaan neyse ne. 5-6 aya yenisi gelir inşallah, düzgün dürüst biri olur.
Mesaj tarihi:
lan hala ne yalvarması. yürü anca gidersin anana da selam söyle attığı eşyalar bi tarafına mı battı da attı diye soracaktın. kız şahsiyetsiz sen ondan betersin kusura bakma.
Mesaj tarihi:
Valla ne deseniz haklısınız. Çingene çıktı kız ya.
Bide bana verdiği bazı şeyleri geri istiyo gerizekalı. Hırkayı giymiceksen getir falan dedi yahu. İnsan aşık olunca bazı şeyleri farketmiyo.
Uyariyim arkadaşlar, Emirdağlı kızlara bulaşmayın.
Mesaj tarihi:
Buyse said:

lan hala ne yalvarması. yürü anca gidersin anana da selam söyle attığı eşyalar bi tarafına mı battı da attı diye soracaktın. kız şahsiyetsiz sen ondan betersin kusura bakma.
Mesaj tarihi:
benim bi arkadaşım var.muhabbet ederken kız arkadaşının beni tanıdığnı söylemişti.ben de "nerde okumuştu liseyi?" dedim.arkadaşımın cevap " bilmiyorum,geçmişiyle ilgilenmiyorum." AHAHAHA.

bu da öyle birşey olmuş.
  • Yeni Oluştur...