Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Defensive ve penth e katılıyorum. Ama terk edilen taraf olunca koyuyor sanırım. Terkeden olunca 2. güne unutuyorsun zaten. Ama bi kere ortak kararla bitirip aylarca gereksiz drama yaşadığım da oldu peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ay canım ne çok biliyosun sen. : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ama sen pek bir şey bilmiyorsun ne yazık ki insanların ilgisini üzerinde tutma çabalarından başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çok konuşma sen benle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kaşınma o zaman orda burda. Adam gibi mesaj atarsan adam gibi cevap alırsın. Bİ DE senle ilgili hiç konuşmadım. konuşmaya değecek bi olayın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olm noliy sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bugün görüştük, bitti. Artık bana bişey hissetmiomuş falan. Sinir etti zaten öyle bi konuştu ki. Yok zaten babası beni sevmemiş falan sempati duymamışmış baştan vs. Kızın zaten anası gelmiş oturduğumuz yerin orda bekliyo arabayla, kızı alıp gidecek. Zaten bütün ilişkiyi kız + ben + anası olarak yaşamıştık. Annesi benim aldığım eşyaları atmış. Aile olmasa belki ikna olurdu ama, o laflardan sonra ne halt yerse yesin zaten okulda az görücem binalar değişmiş. Sevmiyomuş artık. Baya yalvarır gibi oldum gene malesef gel barışalım falan filan. Ama yok bitti ama benim de içim rahatladı biraz açıkçası. Amaaaan neyse ne. 5-6 aya yenisi gelir inşallah, düzgün dürüst biri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bahanelerle dolu bir dünyada yaşıyoruz, mutlu olman dileğiyle. Daha iyisi çıkar karşına illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 lan hala ne yalvarması. yürü anca gidersin anana da selam söyle attığı eşyalar bi tarafına mı battı da attı diye soracaktın. kız şahsiyetsiz sen ondan betersin kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Valla ne deseniz haklısınız. Çingene çıktı kız ya. Bide bana verdiği bazı şeyleri geri istiyo gerizekalı. Hırkayı giymiceksen getir falan dedi yahu. İnsan aşık olunca bazı şeyleri farketmiyo. Uyariyim arkadaşlar, Emirdağlı kızlara bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Emirdağ neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskişehir'de biyer. Annem demişti bana baştan Emirdağlılar fena olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Emirdağ Eskişehir'de mi? Afyon'un diye biliyorum ben orayı. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hacim diyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Buyse said: lan hala ne yalvarması. yürü anca gidersin anana da selam söyle attığı eşyalar bi tarafına mı battı da attı diye soracaktın. kız şahsiyetsiz sen ondan betersin kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 xaty said: Emirdağ'ın Eskişehir'de mi? Afyon'un diye biliyorum ben orayı. Pardon yahu Afyon evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Zaten sende kız arkadaşının tam nereli olduğunu bilmiyormuşsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Eskişehir'de biyer. Annem demişti bana baştan Emirdağlılar fena olur diye. ya siz kaç yaşındasınz işim içinde onun annesi senin annen dizi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim bi arkadaşım var.muhabbet ederken kız arkadaşının beni tanıdığnı söylemişti.ben de "nerde okumuştu liseyi?" dedim.arkadaşımın cevap " bilmiyorum,geçmişiyle ilgilenmiyorum." AHAHAHA. bu da öyle birşey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 O her zaman çıkar ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi? ben bile o kızdan çok seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Buyse said: Eskizci said: Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi? ben bile o kızdan çok seviyorum seni. ahahasdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar