Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldı Benden...

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Eskizci said:

Şöyle bi mesaj attım:

3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim...
bu mesaja kız anca güler ve VAY EZİK AHAHA der.
kendi kendini bitirmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sen patlamisin ya

o hatun donsede kopek yerine koyar boynuzda takar sana soliyim ben.

bu islerde en onemli olay alttan almamaktir. hatun mu ayrildi ertesi gun mumkunse onunda tanidigi bir arkadasla gece disari cikacaksin duyacak.

cunku soyle birsey vardir, eger bir hatun bir halt edip geri donup ozur dilerse, erkegin gotu kalkar ama erkek lider oldugu icin normaldir affeder kiz daha bir asik olur.

ama gidipte erkek yalvarir yakarirsa adamligi biter kizin gozunde.

boyle delikanli agzi oldu biraz ama gercek bu. erkek asla karsi taraftan fazla asik olmayacak, ilk baslarda pesinden kosarken disinda hatuna, eger onu ondan daha fazla sevdigini hissettirdigin gun bittigin gundur.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Şöyle bi mesaj attım:

3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim...

eger bahsettiklerin dogruysa ve kizda 2gr beyin ve en azindan kalp kulakciklarindan biri calisiyorsa, seninle adam gibi oturup derdini anlatir, oteki turlu sen diceni demissin zaten gerisini koyver gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ne kadar yanlış çıkarımlarda bulunmuş bazılarınız ya. Türlü türlü kız var, acayip genellemelere girmişsiniz. Son bitirme mesajımdan sonra bidaha iletişime geçmedim.
Bugün mesaj attı bana, "merhaba xyz sende kalan eşyalarımı pzt getirir misin? eğer görmek istemiyorsan ve atacaksan sendeki bilmemneleri de getirir misin bilmemne anahtarlığını mesela" gibi bi mesaj attı. Şimdi ben giderli mesajımda pzt zaten eşyaları getireceğimi söylemiştim. Bahane olarak attı mesajı iletişime geçmek istiyo. Ben de direk aradım. Konuştum işte böyle böyle oldu ben böyle düşündüm şöyle hata yaptım şu konuda haklısın falan. Kız işte 1 hafta önceki hislerinden çok farklı olduğunu falan filan bişiler söyledi ama yani şu sergiye gidiyorum şimdi diyorum mesela aa ona mı ben de gitmek istiyorum diyo. Gel dedim, bugün bilmemnerde olmam gerekiyo ama önceden söylesen gelirdim, başka gün gidelim falan yaptı. Ben işte düşüncelerimin değiştiğini falan söyledim. Başta inanmadı. Sonra inanır gibi oldu. Gel geri falan yaptım. Başta yok falan yaptı, sonra yarım ağızla konuşmaya başladı. En son ister gibi yaptı ama işte ailesi istemiyomuş ilişkiyi, çünkü kız herşeyi anlatmış falan. Biz bunları yüzyüze konuşmalıyız falan dedi. Haftaiçi buluşucaz. Nolursa da olsun artık şuan sonuç ne olacak olursa olsun kendimi rahat hissediyorum. O yokken arkadaşlarımla konsere gittim, gezim falan o varken yapamadığım şeyleri yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

olursa olur, olmazsa x

dünyanın ne büyük yalanı

Hiçte öyle değil. Şöyle bi durum var, eğer o olursa hayatımda bu sene dil kursuna giderken sıkıntı çıkabilir mesela. Sonra erasmusa başvurcam 5 ay falan ortada olmicam giderken sıkıntı çekicem. Onun dışında uzun zamandır göremediğim lise arkadaşlarımla vakit geçirdim eğlendim kız yokken. O varkan görüşemiyodum. O olsa konsere de gidememiştim büyük ihtimal.
Bir süre üzüldükten sonra bir de işin bu yanını düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Şöyle bi mesaj attım:

Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

güzel mesaj olmuş. gratz.

Ayrıca 3 sayfa boyunca "ben ağlayan erkek sevmem" vs diyenlere de laflar hazırladım.

erkek dediğin ağlar abicim. tabi flash tv deki o eleman gibi salya sümük değil. gözleri dolar, gözünden yaşlar gel(ebil)ir. aşk böyle bişeydir zaten. erkek dediğin güçlü olucak vs olayı da çok çok farklıdır. her durumda saçma sapan duygusallaşmazsın ama aşk işin içine girince ağlamayan erkek, ya duyguları off a almak için oldukça kasmıştır (diğer sayfalardaki bağyan arkadaşları etkilemek ya da kaybetmemek için), ya da ilişkiye zaten değer vermiyodur, aşık değildir falan filan.

İnsan olan ağlar, erkeklikle de alakası yok aslında bunun...
duygusal olmak guzel birsey de, boyle falafos olmus bi iliskide "yenen taraf" olmak cok onemli insan gururu acisindan.
eskizci eline alan olmus mesela o mesajla. sallamicaksin, icin parcalansa bile gostermiceksin, geri gelmesinin ihtimali varsa anca boyle olur. olmazsa da hic olmaz zaten, bir de gururunu yerle bir etmenin anlami yok
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:

Hayatını bir kıza odaklama arkadaşım. Amacın hedefin olsun, bu amacının yanında kız arkadaş da olsun. Öyle olursa kız arkadaş seni çok fazla üzmez çünkü tali bir yol. Ama hayatının ortasına gereksiz şeyleri koyar, onlarla mutluluk ararsan sıçar ve cy tabiriyle tüyü dikersin. Bol şans

6 ay önce başka bir konuya yazmıştım. Yardımcı olur umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...