Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorcerer Bilgi Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkes yakınıyo forumlarda sorcerer çok güçlü vurduğu yerden ses getiriyor yakında nerflerler diye büyük ihtimalle bende sorcerer açaçam her oyunda büyücü tipleri sevdiğim için neyse sizin görüşlerinizide alalım.
Mesaj tarihi:
sorc oynamayı dusunuyorsan hıc bır sey senı bundan vazgecırmesın ne kadar fazla vurdugu veya nasıl dayak yedıgı..sorc hep ıyıdır sevıyorsan zevkle oynarsın
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Birisi vurduğunda çok ses çıktığını da söylüyorlar mı :)

Hahha... bencede bunun altını çizmeli... özellikle pvp de kite yapmayı cc kullanmayı beceremiyorsanız (benim gibi B)) hiç bulaşmayın derim.
Mesaj tarihi:
kısa zamanda büyük sayılar görmek güzel tabi ilerki levellerde bir assasin tarafından g3nklenincede o assasinim bizzat kulakları çınlayacak bundan eminim:)
Mesaj tarihi:
Şuan gerçekten sağlam vuruyor. 2 gün önce 3 aradaş q yapıyoruz, fire skillerimden biri moba crit patlatınca diğer arkadaş ben charımı siliyorum ya dedi :)
Yüksek damage ler verdiği doğru fakat bi o kadar da kolay ölebilen bir clas olduğu için mage oynaması herzaman zor ve zevkli olmuşdur bana göre.
Mesaj tarihi:
Peh keşke daha önce öğrenseydim böyle koskocaman CRITICAL yazısını göremicek miyim :(.
Tek güzel yani RNG gibi birşey biraz daha azalıyor mhpf. 25 oldum nerdeyse umarım sorc hakkında başka sevmediğim şey çıkmaz karşıma :)
Mesaj tarihi:
birkaç video izledimde dmg harbiden fazla,kritike gerek yok olsa zaten op olurdu ama çok çabuk ölüyo işte bu sorun aslında yanımda assasin arkadaş olacak ama spiritmasterda düşünebilirim:)
  • Yeni Oluştur...