Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanyada DAOC kutuları ve SI


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Babam bir yıldır iş gereği Almanya'da. Ben haziranda ÖSS'ye gireceğim vakitlerde tatil için buraya geliyor. Ben de babamdan DAOC istemeyi düşünüyorum. Merak ettiğim bir iki şey var kutuları ile ilgili.

Oyunun İngilizce kutusu orda bulunur mu? Sırf Almanca kutusu varsa, kutunun içeriği nasıl olur? Sadece harita, kitapçık falan mı Almanca olacak, yoksa oyunun arabirimi falan da mı Almanca olacak?

Diğer bir merak ettiğim bir konu da Shrouded Isles. Şu an paticikte oynayan kimlerde var mesela? Acelesi var mı? Ben daha oyunu hiç oynamamışken gidip yanına SI almam icap eder mi?

Ha bir de, eğer o tarihlerde oyun almayı düşünen varsa, bir iki kutu daha getirtebilirim; ama babamın ne zaman geleceği kesin değil. Yine de ilgilenen olursa haber versin bana.

Teşekkürler.

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 April 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadaşlar bakınız almanyadan alsanız dahi Mythic çok güzel bir şekilde açıklamış:
If you cannot use the reply key or if some trade skills are displayed in a wrong language, you have a client/server language problem.

This issue happens when you use a client version different from the servers you're playing on (english client on a french or german server for example).

The language of the PvP server is english. So, what you can do is editing your update.dat file and changing the "german" or "french" word to "english" in the file.

Then delete the language folder in the game directory and launch the game. All the problems mentioned above will be corrected.[hline]Paorith ,Level 21 Wizard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Cdnin içerigi ve oyun Almanca açılsa bile sorun olmaz çünkü sadece Almanca olacak kısımlar login,pass,küçük setting(mod.,çözünürlük vs) Play , Quit ve delete bunlarıda sen yaparsın.Girdiğin server İng. olduğu sürece oyun içindeki itemler vs vs İngilizce olur.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SI le birlikte almanı tavsiye ederim. çünkü bi single player bi oyun diil yani exp pack yeni görevler eklemio oyuna. yeni arealar, yaratıklar, zindanlar, ırklar vs. eklio. ayrıca grafikleri güzelleştirio. o yüzden normal oyunla başlıyıp sonra exp e geçmen için bi sebep yok. hem zaten ikisi birlikte satılan Gold Edition lar var. onlardan alabilirsin.
ha bi de bana SI lazım. bana da SI getirtebilirsen sevinirim. ama ben bu yakınlarda almayı düşünüyorum. alamassam sana haber veririm.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu almanca yukluyorsun daha hic calistirmadan update.dat dosyasindaki german yazisini english yapiyorsun ve oyun herseyiyle inilizce oluyor :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired)
Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor
(non-stop exping)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...