suvras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 pek çok sözlüğü tek seferde takip etmek için güzel gayet. yalnız yavaş biraz gerçi aynı hesaba geliyor tek tek okumakla.. misal house m.d. http://www.sozluklerinefendisi.com/sozluklerinefendisi.php?bgn=1&q=house%20m.d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yavas ve _bence_ kullanissiz. cogu mesaj baglamindan soyutlaninca anlamsizlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kullannışsız yazmaya girecektim tam, tesadüfün böylesi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Hizli olsa kullanisli olabilir ama, cok yavas malesef hele kelime cok entry iceriyosa o zaman daha fena. bende sole bisi gordum, iframe versiyonu yapmislar o kadar kasmayaydin :) http://www.universitly.com/unisozluk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 mesajların bağlamından soyutlanması ne demek çözen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 anlamsız bir çalışma olmuş ama emek var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 suvras said: mesajların bağlamından soyutlanması ne demek çözen var mı Ben çözdüm dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 suvras said: mesajların bağlamından soyutlanması ne demek çözen var mı mesajın bağlı olduğu konudan koparılması durumu. örnek konu: - bunu yazan tosun, okuyana kosun. - sen daha toysun, okuyan sana kosun. - (kalabalık halinde) muhahaha, güldük eğlendik. çok komik. bağlamından soyutlanmışı: - sen daha toysun, okuyan sana kosun. - komik mi? - anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tamam orada öyle de söz konusu site "bağlamında" düşünüldüğünde ne demek ? başlıklar var altta da yazılar ne kadar kasmaya meraklı insanlar neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ana sayfa güzel olmuş ki daha web2.0 daha canlı bi tasarım olabilir, search results felaket. öle kocaman kocaman her mesajdan sonra sözlüğün logosu aflan çok kötü olmuş. düşünce güzel ama, yavaşlığını geçtim, tasarım olarak çok yol katetmesi lazım ki böle şeylerin kullanımının artması için öncelikle hız, sonra görüntü çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 reyou said: Hizli olsa kullanisli olabilir ama, cok yavas malesef hele kelime cok entry iceriyosa o zaman daha fena. bende sole bisi gordum, iframe versiyonu yapmislar o kadar kasmayaydin :) http://www.universitly.com/unisozluk/ linke baktım, web 3.0'ı bilemiyorum ama ww 4.0 taş, sopa ve iframe ile yapılabilir. bu arada yavaşlığa dair şikayetleri dikkate aldım ve ajax ile entegre ettim sistemi. düşündüğüm çözümlerin önceden bulup uygulanmış olması ise bi soru çözerken bulduğum formülün çok önceden bulunmuş olmasına benzettim : ) hoş çok önce de 2-3 sene filan mazisi. hazır yavaşlık demişken: http://www.sozluklerinefendisi.com/ara.php?dun=1&q=ek%u015Fi%20s%F6zl%FCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kafam mı çok dağıldı yoksa bu başlıktaki mesajlardan bazıları anlaşılır mı değil. ayrıca o sitenin neresi aynı şeyin iframe'lisi onu da anlamadım. ingilizce sözlük gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 suvras said: mesela şöyle bi sayfa var: www.mersinuni.net/sozluklerinefendisi.php bunun yazıları tarihe göre sıralayan versiyonu olsaydı çok güzel olurdu. php ile mümkün müdür ? ayrıca bu sayfa kendinin değilmiş gibi yapmalar. nedir yani bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 intibanın uyanışı ile alakalı şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ya alakasız olcak ama, kousözlük, ekşisözlüğü c/p yapmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nasıl yani?hepsi öyle değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ekşinin taklitleri meşhur dfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 iyi de bu forumda öyle değil mi ? milyon tane forum sitesi var. bu da benzer konular kategoriler hayatta her şey copy paste simpsons did it bölümünü izleyin south park ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sayfalar arası geçiş de aktif şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 http://www.hayvansozluk.com/ benzeri var bi de bunu inceleyin. bu arada tema filan eklenmesi lazım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 simdi yaptigin site iyi hosta arama motorlari tarafindan bulunamicak bir site, zevk icin yaptiysan allright, ama yok google da yazip bulsun diyosan, o zaman patlayabilirsin. cunku tum linklerin dinamik olmus onlari statige dokersen daha basarili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 arama motorları tarafından bulunması değil bulunmaması gerek zaten en azından şu aşamada* sitenin konsepti zaten dinamik benzerleri; fizy, google. dolayısıyla amaç zaten arama motorlarında çıkması değil. ya acaba çakacak ne bulabilirim mantığı ile değil de şu da olsa daha iyi olur, şurası yerine burası değişse gibisinden bi işe yarıcak eleştiriler gerek. *telif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar