Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hoca kısmı cok iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 delimanyakcapkin said: Sabri PSP'de Fifa 2011 oynuyor, yanlış okumadın 2011 - burada çıkmış James, inanılmaz değil mi? Ama 2020 de olsa fark etmez, Sabri oyunda bile orta açamıyor. ahahah çok iyi burda koptum... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Adam on nümeroooo yahu sdagdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yılmaz Vural'a yaptığı yorum hoşuma gitti benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Haha epic yazmışlar. Böyle espritüel yaklaşılsa ve aynı olgunlukla eleştirilse keşke maçlar ve takımlar. Ben de Sabri'ye öldüm, adam preergen olarak başladı orta açmaya şimdi kaç oldu bilmiyorum hala orta açamıyor. Olsun Sarbisi olmayanlar da var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar