Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 GEd said: isbankasi kartin falan varsa pasaporttan gecip isbankasinin veya diger bankalarin salonlarina git tavsiyem, rahat , net var falan baya rahat icerisi, hersey beles sinirsiz. garantininkindeyim işte şuan açık büfe leechliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bi lavuk var burda ayakkabılarını çıkarıp koltuğa filan koymuş ayaklarını. kesin birinin yancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Cons said: HASK Bİ KADIN YÜRÜYODU YANINDA ÇOCUĞU YÜRÜYODU DEDİM NE TATLI YÜRÜYO ÇOCUK Bİ DÖNDÜ YÜZÜNÜ CÜCEYMİŞ AHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHA AAHAHAHHA AAA LEZBİYENLERE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bunu yüksek sesle söylemdim yanımda biri yoktu ahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 nerd var bide 2 tane megabayt filan diyolar hah ha hah ha(zengin gülüşü.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 of müslümanlar cüceler sarılar nası bi yerdesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 dostum bide onlar sana bakıp bakıp nediye içgeçiriyo kim bilir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 HAHAHAHAHAAH MUHABBETE ŞAHİT OLDUM 2 ANANENİN -CUNDA ADASI YENİ ALAÇATI OLACAK İKONCANLAR HEP ORAYA GİTMİŞLER +TABİ CANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ramones said: dostum bide onlar sana bakıp bakıp nediye içgeçiriyo kim bilir ahaha "şu bana bi tıklasada kendimden geçsem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çoraplı fotoğrafları için tıklayın http://img62.imageshack.us/img62/4274/grnt0353.jpg nerd fotoğrafları için tıklayın http://img97.imageshack.us/img97/9198/grnt0354.jpg sosyete ananeler için tıklayın http://img89.imageshack.us/img89/6550/grnt0356g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 YA YEMİN EDİYORUM BU KIZ YÜRÜMÜYOR SÜZÜLÜYOR ALLAH BELAMI VERSİN BENİM SEN İNSANSAN BEN NEYİM BEN NEYİM BEN NEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 teyze çekcene onları çeksene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sıçmaya girdi sanırım bi türlü çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Havaalanları eğlencelidir yahu... Yanlız şerefsizler Esenboğa'da ücretsiz internet vermiyorlardı. Atatürk'te durum nedir, nasıl bağlanıyorsun? Birde ulan bu Laptop ne markı şarjı hiç bitmez? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 şarja taktım burda ya. milyonlarca wireless var bide. of touchpadim bozuluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 güzel kızlar sıçmaz kie. makyaj filan yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 klozet olurum ona ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ulen ne varsa gene İstanbul'da var... Zaten sevmezdim Ankara'yı. Böyle durumlarda Kitap + Net FTW... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yolculuk nereye ? kendi fotonuda çek hit alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 viyanaya inşallah ölmezsem uykusuzluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 amma ağlandın he. uyursun uçakta işte 3 saatti bildiğim kadarıyla ne güzel ekşınlı bi gün geçiriyosun. ben sıkıntıdan patlıyorum çok kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 viyanaya ucak kalkmadan inişe geçicek 2 adım mesafede istanbuldan. bu arada viyana da bok mu var herkes oraya gidiyor? gelsenize arkadaşım Londra'ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 viyana çok şahane bi şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 viyana güzel şehirde fazla sakin. londrada çok pahalı lan çalışmak lazım orda tr de kazanılan para kasar orda dsgdsgf AHAHAH BİRİ GİRDİ YETEMEDİ KARTI GERİ DÖNDÜ ZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 GİT SAÇINI OKŞA VE ONA Bİ DUBLE VİSKİ ISMARLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar