Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sigaraya o boktan kokusunu insanın üstüne, eline, başına sindirmeyen camel tadında bir sigara üretilene kadar ara vermeye karar verdim. hepinize öneririm. kararım kesin ve net. alkol konusunda da kendime çekidüzen verme kararı aldım. cildimde saçma sapan kızarıklıklar oluşmaya başladı alkol aldığım günün ertesi gününde ve uzun bir süre geçmiyor bunlar. sebebi karaciğer vs.vs. daha acayip problemler oluşmadan alkolü, kültür münasebetiyle tüketmeye karar verdim. 5 gün önce vermiştim bu kararları ve uygulamaya devam ediyorum. paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 1004, "Değişikliklerin etkili olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.nnBilgisayarınızı şimdi yeniden başlatmak istiyor musunuz?" } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 while(isCancer == false){ smoke(); } switch(cancer){ case "akciger" : lifeSpan += currentAge + 1; break; case "prostat" : lifeSpan += currentAge + 2; break; case "girtlak" : lifeSpan += currentAge + 2.1; break; case "mide" : lifeSpan += currentAge + 2.4; break; case "deri" : lifeSpan += currentAge + 2.5; break; default : lifeSpan += currentAge + Random.Next(0,50); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 16912, "Yapılandırma Yöneticisi: Bu komutu işlemek için yeterli bellek yok." } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sigarayı sadece kokusundan dolayı bıraktım diosan tekrar başlaman sandığın kadar uzakta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bence de STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 518, "Değişiklikleri onayla" } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Artık bu sigara bırakanlar için bir toplama başlık yapılsa veya ayrı bölüm açılsa? Haftada 1 aynı tatta konu açılması kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bırakamayanlar sapır sapır dökülüyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 HAYIRLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sigara bırakılmaz, ara verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 eee ben biraktim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yok işte ara verdin aslında yeniden başlıyacan bi gün >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bırakan bırakıyor, irade meselesi dayılar babam birgün "sigarayı bıraktım" dedi bi daha görmedim yıllardır iradesi fazla kuvvetlidir kendisinin abim belki 50 kez denedi, max 2 hafta bıraktı iradesiz insanlarız sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bu arada system32 ye format mı attılar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben dün bıraktım sonra gidip bi paket finstın aldım. ama bugün bırakıcam, yada bırakmıycam, bilmiyorum canım istemezse bırakırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ferrero sigara cok iyi olmusta ickiyle ilgili bu kirmiziliklarla, redbull vodka falan iciyorsan bol bol acaip kirmizi nokta yapiyor suratta :) ben ve arkadasta direk alerji yapiyor nane ertesi gun sanki 50 tane sivilce cikmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Pyro said: Artık bu sigara bırakanlar için bir toplama başlık yapılsa veya ayrı bölüm açılsa? Haftada 1 aynı tatta konu açılması kabak tadı verdi. Ardeth said: bırakamayanlar sapır sapır dökülüyor ortaya lol ben izin verdim açsınlar topic ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Pyro said: Artık bu sigara bırakanlar için bir toplama başlık yapılsa veya ayrı bölüm açılsa? Haftada 1 aynı tatta konu açılması kabak tadı verdi. O değil de artık şu yalan olan UO tabanlı girişimler içinde başka bir bölüm açılsa? Takip edemiyoruz olayı... ehueau şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar